eski eşim kafamı karıştırdı yardım edin kızlarrrrr.....

Aynı kişi ile resmen ikinci kez evlenmeniz mümkün

Ancak dinen de boşandıysanız aynı kişi ile ikinci kez evlenmeniz mümkün değil

kuzenimde bebeği yenidoğduğunda kv sıkıntısı falan boşandılar sanırım sonra epey zaman sonra 2 yıl gibi barıştılar şimdi herşey düzeldi kv dede mutlular

o zaman şart koş senın istediğin muhitte senın istediğin bir ev tutsun o evde birkaç ay kendi başına yaşasın annesiyle olan ilişkisine bi sınır koysun herşeyden emin ol işte tamam bu sefer istediğim gibi oldu dediğin anda da deneyin

aynı evde yaşayın bi yıl sonra bak duruma eğer herşey yoluna girdiyse adam değişmişse gerçekten kıyın nikahı

bence arkadaşım huylu huyundan vazgeçmez aynı evde yaşamakta çözüm değil sonuçta yıpranan yine kadın olur
erkeğe hiçççç birşey olmuyor birde arkadaşın kafası karışık acaba eski eşini hala seviyormu
yoksa çocuk içinmi böyle düşünüyor tabi aile baskısıda var

Huylu huyundan vazgeçmeaz canım unutma değiştim dese de bu mümkün değil yani öyle bir anda insan değişemez.İyi düşünüp karar vermeslisin kesinlikle.

Eşinize dönmeniz mümkün değil tabi sizi sadece resmi olarak boşadıysa orası ayrı .Eğer sadece resmi olarak boşadıysa ve kavga gürültüleriniz sadece ailesinden sebepse barışmanız evladınız için güzel olur..

Sadece resmi olarak boşadıysa ne demek? Kavga gürültüleriniz sadece ailesinden sebepse derken, aile faktörünü ne kadar küçümsemişsiniz? Kim ailesini çöpe atabilir. Evlenirken o insanın ailesini de kabul ediyorsunuz. Kimse çiçek dalında büyümediğine göre.

Kayınvalide problemleri yüzünden ayrıldık demişsiniz? eşinizle şahsi problemleriniz yoksa ve bunlar çözülemeyecek, sizi çok yıpratan konular değilse bikez daha deneyebilirsiniz eğer ona güveniyorsanız, seviyorsanız. Ama önce oturup uzun uzun şartlarınızı anlatın ki aynı şeyler yaşanmasın.

Aynı kişi ile resmen ikinci kez evlenmeniz mümkün

Ancak dinen de boşandıysanız aynı kişi ile ikinci kez evlenmeniz mümkün değil

eğer 3 kez boşanma (talak) telafuz edilmemişse bir sıkıntı olmaz.

ben kimseye ikinci bir şans vermem...
kaldı ki boşandığım adama...
boşanma kararı bir anda herşey çok güzel giderken keyiften alınmıyor...
evlilik içerisinde o şansı kullanmayan iki insan boşandıktan sonra birbirine tekrar dönmesin bence...
o dönüş pişmanlıktan değil, daha iyi bir kurban bulamadığından olur çünkü...
en iyi erkek pişman erkek midir bilmiyorum ama bildiğim birşey var, "kurban daima suçludur"..
sizde tam hayatınızı yeniden kurmuşken ikinci kez kurban olmayın, vaktiyle kıymetinizi bilmeyen adama...

Bir kez boşama lafı ettiyse evlenebilir,iki kez boşama lafı ettiyse evlenebilir..3 kez boşama lafı ettiyse bir başkasıyla nikahlanıp zifafa girmeden evlenemez..Ben eski eşimle 3 talakla ayrıyım mesela..Ayrı zamanda değil de aynı anda 3 kez boşsun dedi,öfkeyle..Ölene kadar senden ayrıyım demek istedi..O niyetle söyledi,ki bunu biliyordu..
Bu da bir cezadır 3 talakla boşamaya..

Son düzenleme:
Back
X