eski eşim kafamı karıştırdı yardım edin kızlarrrrr.....

babamla annem boşandı sonra babam çok pişman oldu annem ikinci bir şans verdi sonuç hala boşanmış vaziyetteler 15 sene oldu

ve babam hala bir zerre kadar olsun değişmedi.

burdaki herkes ne kadar negatif ya..burda 5,5 yaşında bi çocuk var kimse onu dikkate almamış heralde?ben annemle babam büyük kavgalar ettiğinde boşansanız da kurtulsam sizden diye bağırırdım çocukluğumda.şu an annesi babası ayrı büyümüş bi sevgilim var.o kadar kötü şeyler yaşamış, o babanın yokluğu onu öyle çok yıpratmış ki onu gördükçe ve daha pek çok örneği gördükçe şükürler olsun ki annem babam başımda olmuş hep diyorum.aslında hiçbi ebeveynin çocuğuna böyle bişey yaşatmaya hakkı bile yok. nolursa olsun o adam çocuğunuzun babası.size kendinizi ateşe atın demiyorum ama eğer bi orta yol bulursanız, gerçekten değişmişse hiç düşünmeden dönün ona.çok merak ediyorum hangi evlat annesinin başka bi adamla birlikte olmasını ister? burda geniş geniş yazan arkadaşlar olmuş öbür adama şans ver diye, bence bunu yapınca sadece bencillik etmiş olursunuz.o çocuğu dünyaya getirdiyseniz ona karşı sorumluluklarınız var, gerekirse elinizi taşın altına koyacaksınız.

çocuğun var ya daha cok kücük hemde..
bence bi düşün bi süre konus tekrardan flort edin mesela? seviyormusun buna bak pişmanmı buna bak.. ama bu ikisinden biri yoksa barışma.. sevgi olmadan yürütemezsin ve kendini daha cok üzersin.. pişman değilsede barışmanın bi alemi yok zaten hayatına bi düzen oturtmussundur. ama cocuğun için bi kere daha düşün..

burdaki herkes ne kadar negatif ya..burda 5,5 yaşında bi çocuk var kimse onu dikkate almamış heralde?ben annemle babam büyük kavgalar ettiğinde boşansanız da kurtulsam sizden diye bağırırdım çocukluğumda.şu an annesi babası ayrı büyümüş bi sevgilim var.o kadar kötü şeyler yaşamış, o babanın yokluğu onu öyle çok yıpratmış ki onu gördükçe ve daha pek çok örneği gördükçe şükürler olsun ki annem babam başımda olmuş hep diyorum.aslında hiçbi ebeveynin çocuğuna böyle bişey yaşatmaya hakkı bile yok. nolursa olsun o adam çocuğunuzun babası.size kendinizi ateşe atın demiyorum ama eğer bi orta yol bulursanız, gerçekten değişmişse hiç düşünmeden dönün ona.çok merak ediyorum hangi evlat annesinin başka bi adamla birlikte olmasını ister? burda geniş geniş yazan arkadaşlar olmuş öbür adama şans ver diye, bence bunu yapınca sadece bencillik etmiş olursunuz.o çocuğu dünyaya getirdiyseniz ona karşı sorumluluklarınız var, gerekirse elinizi taşın altına koyacaksınız.

bende boşanmış bir ana babanın çocuğuyum oğlumu çok iyi anlıyorum ama iş başa gelince çok farklı oluyo anneme çok cepe almıştım zamanında çocuğumda ya bana ilerde öyle olursa ne yaparım ben diye düşünüyorum :((((

bende boşanmış bir ana babanın çocuğuyum oğlumu çok iyi anlıyorum ama iş başa gelince çok farklı oluyo anneme çok cepe almıştım zamanında çocuğumda ya bana ilerde öyle olursa ne yaparım ben diye düşünüyorum :((((

Ona bir şans verin ama pat diye evlenmeyin.
Öncesinde flört dönemi yaşayın.
Belki o zaman anlayabilirsiniz.

arkadaşlar bende parçalanmış bir ailenin çocuğuyum ve hala hayatımda hep bişeyler eksik çocuğumda böyle olacak ve o bir erkek çocuğu endişelerim çok szice fedakar bir annemi olmalıyım yoksa bencilmi yada bencillikmi olur bu yorumlarınız için allah razı olsun arkadaşlar allah sizleri bunaltmasın hiç...

hiçbirimiz geleceği bilemeyiz ama boşanmış ailelerin çocukları üzerine yapılmış araştırmalar ve çarpıcı sonuçlar var.boşanma olayı çocuğu hayatının her alanında derinden vuran bişey.bunları çok iyi düşünün derim.çocuğunuz bişeylere katlanmaya değer olmalı.

hiçbirimiz geleceği bilemeyiz ama boşanmış ailelerin çocukları üzerine yapılmış araştırmalar ve çarpıcı sonuçlar var.boşanma olayı çocuğu hayatının her alanında derinden vuran bişey.bunları çok iyi düşünün derim.çocuğunuz bişeylere katlanmaya değer olmalı.

şuan yazarken ağlıyorum allahım sen hayırlısını nasip et bana yarabbim oğlumunda benimde hakkımda hayırlısını ver yüce rabbim....AMİN

hayır yok nerden olsunki

Şu yüzden sordum;

Bazı erkekler çoban köpeği gibidir...
Bilir misiniz çoban köpeğinin en belirgin özelliğini?

Ne kendi yer ne başkasına yedirir...

Acaba dedim, haberi varsa, engel olmak için böyle bir hamlede mi bulundu?

Ama değilmiş...

Aynı derede iki kere yıkanmazdım ben olsam...
Çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur...
Bugün değilse yarın illa ki özüne dönecektir...

Eğer hala ona karşı bişeyler hissediyorsan ve değişebilceğine inanıyorsan herkes bi ikinci şansı hakeder diye düşünüyorum.
Babanın yokluğu çok üzücü bende kendi ailemde yaşadım çünkü aynısını...

(hayatıma başka biri girmek üzereydi)
demişsiniz eski eşinizin bundan haberi varmı
belkide bu sebebten dolayı geri dönmeyi düşünmüştür
arkadaşlarında dediği gibi yenimi aklına gelmiş ?
hayat senin hayatın arkadaşım
şimdi iyi bir düşün onunla ikenmi mutluydun ?
yoksa o yokkenmi?
birde severekmi evlendiniz?
hoş seven insan annesi için yuva yıkmaz arayı bulup soğukluğu gidermeye çalışırdı
evliliğinizi hata olarak görüyorsan aynı hata tekrarlanmazzzz

annene zamanında cephe almışsın peki ya şimdi de aynı mı düşünüyorsun
çocuğunda büyüyünce senı anlayacak elbette

(hayatıma başka biri girmek üzereydi)
demişsiniz eski eşinizin bundan haberi varmı
belkide bu sebebten dolayı geri dönmeyi düşünmüştür
arkadaşlarında dediği gibi yenimi aklına gelmiş ?
hayat senin hayatın arkadaşım
şimdi iyi bir düşün onunla ikenmi mutluydun ?
yoksa o yokkenmi?
birde severekmi evlendiniz?
hoş seven insan annesi için yuva yıkmaz arayı bulup soğukluğu gidermeye çalışırdı
evliliğinizi hata olarak görüyorsan aynı hata tekrarlanmazzzz

çok aşık olmuştum ona gözümü onda açtım ben bi onu bilmiştim ben :((((( onunla mutluydum ama annesiyle değildim onun için onu sevdiğim için 6 yıl katlandım annesine kardeşine ama olmuyor hep tek taraflı sabrettim yürütmeye çalıştım bana birazcık çok az yardım etseydi böyle olmazdık şimdi çok pişman yokluğum ona çok koymuş öyle diyo inanamıyorum ama ama işte sonrasında beynim duruyo :((((

çok aşık olmuştum ona gözümü onda açtım ben bi onu bilmiştim ben :((((( onunla mutluydum ama annesiyle değildim onun için onu sevdiğim için 6 yıl katlandım annesine kardeşine ama olmuyor hep tek taraflı sabrettim yürütmeye çalıştım bana birazcık çok az yardım etseydi böyle olmazdık şimdi çok pişman yokluğum ona çok koymuş öyle diyo inanamıyorum ama ama işte sonrasında beynim duruyo :((((

o zaman şart koş senın istediğin muhitte senın istediğin bir ev tutsun o evde birkaç ay kendi başına yaşasın annesiyle olan ilişkisine bi sınır koysun herşeyden emin ol işte tamam bu sefer istediğim gibi oldu dediğin anda da deneyin

aynı evde yaşayın bi yıl sonra bak duruma eğer herşey yoluna girdiyse adam değişmişse gerçekten kıyın nikahı

Ben söyledim öbür adama şans ver diyenlerden biri benim, bu genişlik mi geliyor size ?
Bu adamın aklı neredeydi ? Bu kadın çırpınırken ? 5,5 yaşında çocukları var.1,5 yıl önce boşanmışlar bu demek ki çocuk 4 yaşındaydı. 4 yıl boyunca,karısını annesine ezdiren bu adamın aklı neredeydi ? Soruyorum, 1,5 yıl boyunca mutlu olsaydı eğer bu kadına geri döner miydi ? Dönenlerin hepsi mutsuzluktan dönüyor. Genişlikle alakası yok bunun.
Bencillik, ortada çocuk var düşünün filan. Merak etmeyin siz, ben de ayrı anne babanın ortada kalan çocuğuyum. Bu çocuktan tam 1 yaş büyüktüm ortada kaldığımda. Annemde,babamda başka insanlarla evlendiler. Kim annesinin başka bir adamla evlenmesini ister? demişsiniz. Söyleyim; "babasının, annesini mutlu edemediği bencil olmayan her çocuk."
Ayrıca her anne babası ayrı insan, babasız büyümek zorunda değil. Babanın karakterine, ilgisine bağlı bu.
Ortadaki çocuğu en baştan düşüneceklerdi.
Olduğunuz yerde geniş geniş siz konuşmayın asıl, "öbür adama şans ver" diyenlerin aile durumunu ne biliyorsunuz ki ?

Sevgili Konu Sahibesi Lütfen O Adamın(!) Kafanızı Karıştırmasına İzin Vermeyin :50: Adı Üstünde ESKİ EŞ Kanmayın Bu Tür Şeylere Gerçekten Pişman Bile Olsa Fayda Etmez Etmesinde Mümkünse Zaten Adam Olsaydı Annesi Yüzünden Ayrılmazdınız Zamanında Çaba Sarfederdi Lütfen Önünüze Bakın BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞMAYIN

Back
X