burdaki herkes ne kadar negatif ya..burda 5,5 yaşında bi çocuk var kimse onu dikkate almamış heralde?ben annemle babam büyük kavgalar ettiğinde boşansanız da kurtulsam sizden diye bağırırdım çocukluğumda.şu an annesi babası ayrı büyümüş bi sevgilim var.o kadar kötü şeyler yaşamış, o babanın yokluğu onu öyle çok yıpratmış ki onu gördükçe ve daha pek çok örneği gördükçe şükürler olsun ki annem babam başımda olmuş hep diyorum.aslında hiçbi ebeveynin çocuğuna böyle bişey yaşatmaya hakkı bile yok. nolursa olsun o adam çocuğunuzun babası.size kendinizi ateşe atın demiyorum ama eğer bi orta yol bulursanız, gerçekten değişmişse hiç düşünmeden dönün ona.çok merak ediyorum hangi evlat annesinin başka bi adamla birlikte olmasını ister? burda geniş geniş yazan arkadaşlar olmuş öbür adama şans ver diye, bence bunu yapınca sadece bencillik etmiş olursunuz.o çocuğu dünyaya getirdiyseniz ona karşı sorumluluklarınız var, gerekirse elinizi taşın altına koyacaksınız.
Hadi bizim fikirlerimiz geniş; Sizin cümleleriniz neden bu kadar "geniş geniş" ?
Neyse...
Ben bilakis 5.5 yaşındaki çocuğu düşünerek fikrimi belirttim...
Burada beni tanıyanlar çok iyi bilirler ki, "çocuk" söz konusu oldu mu akan sular durur bende...
Her çocuk "sağlıklı" bir ortamda yaşama hakkına sahiptir...
Boşanmış eşlerin tekrar birleşmesi bana sağlıklı gelmiyor, dolayısıyla da o ortamın sağlıklı olacağını düşünmüyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: