Eski eşim kızıma ödediği nafaka için dava açmış 😡

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fruma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
293
107
303
Eski eşimle anlaşmalı olarak boşandık. Kızım 7 yaşında bu yıl 2. sınıfa başlayacak. Aylık 8 bin tl sadece kızıma ödüyor kendim nafaka talep etmemiştim. Ama son aylarda hep eksik ve geç yatırmaya çalıştı. Bende ödemezsen icraya vericem dedim. Oda fırın gibi günlük işlerde çalıştığını ve ayağında ülser olduğu için ayakta çalışamadığını sigortası ve sabit geliri olmadığını belirterek nafakayı 4 bin tl olarak ödemeyi istemiş. Ben çalışmıyorum şuan işten ayrılalı 1 ay oldu asgari ücret çalışıyordum. Aile evinde kalıyorum. Sizde nafaka düşer mi böyle bir durumda? Böyle birşey yaşayan var mı?

Adam sübyancı bir sapık. Askerdeyken 14 yaşındaki kızlara yürümüş bir pislik. Ayrıca şiddet, aldatma her türlü ahlaksızlık var. Hastaysa bile acımam böylesine, beter olsun. Hukuki olarak ne olur bilmiyorum ama gerekirse ailenizden maddi destek alın ve avukat tutun.

NUmara yapmiyorsa belki de gercekten ödeme sansi yoktur ve icraya gitmesin diye bu yola basvurmustur? Olamaz mi? Ha numara yapiyorsa onu kanitlamak lazim
Yok ayağında evet rahatsızlık var ama şuan sigorta olmadan hem kuryelik yapıyor hemde fırında günlük 3 bin tl alıyor. Çocuğuna nafaka vermemek için de yalan söylüyor.

Siz zaten evlenip çocuğu babaya vermek istemiyor muydunuz? Muhtemelen çocuğu almak için sizi maddi açıdan zorlamak istiyor
Yok hayır evlilik gibi yada babaya vermek gibi bir düşüncem yok. Çocuğu almak için değil para ödememek için yapıyor.

Üstüne telefonda beni arayıp senin babanın gözü kör anneni bile s.. sende benden aldığın parayla milletin altına yatıyorsun diyen bir ahlaksız. Bunların hepsini sorumluluktan kaçmak için para ödememek için yapıyor işte. Boşansam bile kurtulamıyorum ne yazıkki.

eski konularınızı ekler misiniz

bu mesajlarıda adamın iki işte çalıştığınında kanıtlarını mahkemeye ver.
Sübyancı olduğunu bildiğin bir adamla evlenmen çocuk yapmanda ayrı bir saçmalık çocuğu sakın yalnız bırakma onunla

ben yaşamadım ama düzenli geliri yoksa, sigortası yoksa nafaka düşürme talebi kabul edilebilir

adamın sigortasız da olsa düzenli çalıştığını, geliri olduğunu kanıtlamak avukatlık iş, mahkemeye gidip "aslında çalışıyor" demeniz bişey ifade etmez. şu fırında çalışıyor şu firmada kuryelik yapıyor deseniz bile, hastayım sakatım hastane blgelerim bunlar bunlar, kadın uyduruyor diyecektir, fırın da "evet ya bizde çalışıyor ama sigorta yapmıyoruz çünkü kaçak işçi çalıştırıyoruz" demeyecektir. bunlar nasıl delillendirilir bunlar avukatın bileceği şeyler.

Yok hayır evlilik gibi yada babaya vermek gibi bir düşüncem yok. Çocuğu almak için değil para ödememek için yapıyor.
Kontrol ettim de evet o bekar askerle evlenmek istediği için çocuğu babaya bırakmak isteyen üye değilmişsiniz. Nickleri karıştırdım demek kusura bakmayın.
Bence bir avukata danışın iki işte çalıştığını ispat etmeye çalışın.

Avukatla konuştum faturalar biriktir dedi birde fırında çalışıyorsa ne kadar veriliyorsa fırıncılar derneğine sorar bunu gösteririz dedi. Bakalım 3 ay sonra dava olacak. İki işte çalıştığını ispat edemiyorum ne yazıkki

Benim ex eski eşinden oğluna 2 defa nafaka azaltma davası açtı, ikisi de red oldu. Fakat şöyle bir değişiklik yapılmış:Önceden üfe artışı olurken tüfeye çevirmiş hakim, yani artış miktarını azaltmış oldu. Böyle bir örnek var, direkt nafaka indirme örneği hiç yokmuş ex ın dediğine göre

Sadece fırından aylık geliri 72bin tl.
Kuryelikten de güzel bir gelir vardır.
En az bunun aylık geliri 100bin tl. Çocuğuna vereceği 8bin liraya mı takmış kafayı. Ay bide boşanmış her erkeğin ağzında şu cümle benden aldığın paralarla başka adamın altına yatıyosun hepsi rezillik daniskası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…