- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Ne ara boşandın gıı?Kocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Sende sana iftira attigi icin ona dava acacagini soyleKocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Kocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Tabiki böyle birşeyle seni şikayet edemez,sen de iftira davası açacağını söyle.Kocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Ne ara boşandın gıı?
ne alaka ? kamera kayıtlarında sende varmısında suçluyo seni. o kızgınlıkla hırsını senden çıkarmış. hiç bişey yapamaz korkma.
Sende de sana iftira attigi icin ona dava acacagini soyle
Eşiyim ya sen biliyorsundur ne kadar almış kasadan söyle diyor ne zaman almış diyorum bilmiyorum diyorum sen iyi biliyorsun diyor ben birlikteyken onunla hiç dikkat etmedim fark etmedim belki benden ayrı kaldığı dönemde yaptı onu da bilmiyorum kimseye ailesinden ayrılacağımızı söylememiş başıma bela oldu resmenNE ALAKA ?
Yapan belli ne diye yargılanacaksınız?
Ne ara boşandın gıı?
yeğenine sorsun münasebetsizEşiyim ya sen biliyorsundur ne kadar almış kasadan söyle diyor ne zaman almış diyorum bilmiyorum diyorum sen iyi biliyorsun diyor ben birlikteyken onunla hiç dikkat etmedim fark etmedim belki benden ayrı kaldığı dönemde yaptı onu da bilmiyorum kimseye ailesinden ayrılacağımızı söylememiş başıma bela oldu resmen
Yüz kızartıcı suç işlemiş bide üstüne üstlük kocamdan şikayetçi olması benim yararıma bunu da delil gösteririmEski eşim diyince 2.evlilik yaptığını düşündüm AÇIKÇASI.
NORMALDE 5 AYLIK EVLİ OLMASI gerekiyor kendisinin öyle okumuştum konularında.
HAKİM BU Kadar kolay boşamaz sanırım.
Suç şahsidir, hiç kafana takma birşey olmaz.
Ya beni suça yardımdan falan bişeyler yaparlar diye korkuyorum benim haberim yoktuYigeniniz çok karakterli bir adam olsaydı zaten bosamazdim dersin amcacigina
50 yetim doyursam yine ödeyemem ne iyilik yaptıysam önüme gerildi gerçektenNe pis bir kocan varmış ya. Kurtulmuşsun resmen. Bence kurban falan kes sen..
Soruna gelince alırken yanında mıydın? O zaman sorun yok. Bilmiyordum der geçersin..
Yani ozaman 5 aylık kocanız olan kendisi dimi?Bu ilk evliliğiniz.Yüz kızartıcı suç işlemiş bide üstüne üstlük kocamdan şikayetçi olması benim yararıma bunu da delil gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?