- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Eski eşini karşına al konuş diycem ama konuşulacak biri olsa böyle yapmaz kızının yaşı da çok önemli güven problemi oluşabilir bence en sağlıklısı profosyonel destek alman karşı taraftan birşey beklemek yerine kızına kimsenin lafina bakmamasi gerektiğini ve kendi gözlemlerine dayanarak hareket edebileceğini aşılamalısın tabi yine en iyisi profosyonel destekBen yaklaşık iki yıl önce eşimden ayrıldım.Eski eşim bekar olan 3 kardeşi ve ailesiyle yaşıyor.Kizimi iki haftada bir alıyor.Kizim 10 yaşında ve 5.sınıfa gidiyor.Eski eş ve ailesi kizimi her aldıklarında beni ve ailemi kötülüyorlar.Kizimin babası ile görüşmesini engellemek istemiyorum.Boyle bir şeye girmeden bu sorunu nasıl çözebilirim.Dersleri de olumsuz ekleniyor.Cok üzülüyorum.
Eşini al aile danışmanına götür, deki doktor seni çağırdı vs. Seni görmek istiyor çocuğun psikolojisi iyi değilmiş falan de , direk senin yüzünden dersen hırçınlaşır, sadece ortada bir problem var ve bunu çözmemiz lazım şeklinde yaklaş direk daha önce gittiğin psikoloğa yönlendir ama öncesinde sen görüş psikolog ile yani esin buraya gelecek fakan diye bilgi ver randevu fakan sen ayarlaYanı eski da konuşulacak biri değil malesef.Daha önce pedagog a götürdüm kızımı baba ile konuşulması lazım dedi.Ben de psikolojik danışmanım inanın ne yapacagimi bilmiyorum.Terzi kendi söküğünü dikemez misali.Cocugumun kayışını izliyorum.
Psikolojik danısmanmıssınız soğukkanlı davranacağınızı düşünüyorum bosanmak normal bir sürec ben de boşanıyorum benim de bir kızım var henüz 3 yaşında üstelik . Sizi doldurduğunu nasıl anlıyorsunuz çocuğunuzun davranışları mı değişiyor size karşı yoksa gelip anlatıyor mu kızınızla bu durumu kısa ve net bir şekilde konuşun o da sizin hakkınızda konuşmalarına izin vermesin eski eşinizle bu durum hakkında konuştunuz mu rahatsız olduğunuzu keskin bir dille ifade edinBen yaklaşık iki yıl önce eşimden ayrıldım.Eski eşim bekar olan 3 kardeşi ve ailesiyle yaşıyor.Kizimi iki haftada bir alıyor.Kizim 10 yaşında ve 5.sınıfa gidiyor.Eski eş ve ailesi kizimi her aldıklarında beni ve ailemi kötülüyorlar.Kizimin babası ile görüşmesini engellemek istemiyorum.Boyle bir şeye girmeden bu sorunu nasıl çözebilirim.Dersleri de olumsuz ekleniyor.Cok üzülüyorum.
Kızım 10 yaşında ve eve gelip babasının ve ailesinin sürekli olarak beni kötüledigini söylüyor.Kizim beni savunmaya kalkınca da hepsi birden ina kızıyorlarmış.Kizimin babası ile ilaç defa konuşmaya çalıştım ama asla kabul etmiyor.Cocuk yalan söylüyor diyor.Hicbir şekilde çocukla ilgili sorumluluk almıyor.Cagirsam hicbir yere gelmez.Akli sıra beni cezalandırıyor.Ama çocuğum elden gidiyor çok üzülüyorum.Her gün konuşuyorum anlatıyorum ama karşı taraf kalabalık olunca daha etkili oluyor
Engelleyemezsiniz şiddet veya yüz kızartıcı davranışı yoksa .Ben yaklaşık iki yıl önce eşimden ayrıldım.Eski eşim bekar olan 3 kardeşi ve ailesiyle yaşıyor.Kizimi iki haftada bir alıyor.Kizim 10 yaşında ve 5.sınıfa gidiyor.Eski eş ve ailesi kizimi her aldıklarında beni ve ailemi kötülüyorlar.Kizimin babası ile görüşmesini engellemek istemiyorum.Boyle bir şeye girmeden bu sorunu nasıl çözebilirim.Dersleri de olumsuz ekleniyor.Cok üzülüyorum.
kızın 5. Sınıfa gidiyormuş artık çok küçük sayılmaz neyin ne olduğunu biliyordur. Zaten bir süre sonra babasıyla görüşmeyi kendisi istemez merak etmeKızım 10 yaşında ve eve gelip babasının ve ailesinin sürekli olarak beni kötüledigini söylüyor.Kizim beni savunmaya kalkınca da hepsi birden ina kızıyorlarmış.Kizimin babası ile ilaç defa konuşmaya çalıştım ama asla kabul etmiyor.Cocuk yalan söylüyor diyor.Hicbir şekilde çocukla ilgili sorumluluk almıyor.Cagirsam hicbir yere gelmez.Akli sıra beni cezalandırıyor.Ama çocuğum elden gidiyor çok üzülüyorum.Her gün konuşuyorum anlatıyorum ama karşı taraf kalabalık olunca daha etkili oluyor
Cocugu almasinin ne anlami kaliyor ona bu sekilde zarar verdikten sonra?
Ben olsam hukuki yoldan babaya ve dolayisiyla da aileye bir ayar verirdim. Fazla basibos kalmislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?