eski eşim

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
merhaba arkadaşlar ben haziran ayında boşandım... son 1 aydır eski eşim sürekli düşman değiliz diye diye görüşmek istiyor geçen gün alkol alıp geldi yanıma konuştuk işte dönmücekmisin bana hiçmi dönmücen gibi gibi konuştu şöylemi yapsak böyle yapsakdık diye sürekli düşünüyorum dedi... çok seviyorum seni çok özledim cart curt işte düzelirse birşeyler barışmak gibi niyeti var pişman birde aşkım diyip sarılmaları var beni kullandığını düşünüyorum.... bende kabul etmedim bizden birşey olmaz diye karşılık verdim yani evlensekte aynı hayat devam edicek... ama lakin bunları sarhoşken diyor sabah uyanıyor mesaj atıyor herşey için teşekkür ederim seninle konuşmak çok iyi geldi senden başkasına bukadar açık konuşamıyorum... ne konuştuk birşey hatırlamıyorum söz vermedim dimi gibi espirili mesaj atıyor yani insanın sinirlerini zıplatıyor sonrada şaka yaptım diyor ve özür diliyor yani amacı ne anlamadım bu nasıl bir ruh hali zayıf biri olsam ve barışma isteğini kabul etsem sabah sanki hiç birşey konuşulmamış gibi davranıyor ve insanın dünyası yıkılır.... bu nasıl bir adiliktir ? veya bu nasıl bir psikolojidir ? Allahtan barışma gibi bir niyetim yok ama insanın sinirleri yıpratıyor.. bana bu konuda tecrübelerini eski eşimin amacı ne paylaşırmısınız ?

Cocugunuz var mi ? Öncelikle bunu sorayim
Eger yoksa bosanip bütün baglari koparmissiniz zaten daha ne numarasi falan var ki sizde direk yeni kart alip numarasinizi degistirmelisiniz normalde ve tamamen iletisimi kesmelisiniz ..

Nabız ölçüyor, şerbet hazırlayacak.
Bu erkekleri anlamıyorum, sevgili olmadan önce kapında yatarlar; sevgili olunca iltifat bile etmek zor gelir. Evlenince 'nasıl olsa garanti.' gözüyle bakarlar. Ayrılırsın içer içer yapışırlar kene gibi.
Sürünebilir bile Boşverin, bitmiş parfüme su katıp kullanmaya gerek yok.

Eger yoksa bosanip bütün baglari koparmissiniz zaten daha ne numarasi falan var ki sizde direk yeni kart alip numarasinizi degistirmelisiniz normalde ve tamamen iletisimi kesmelisiniz ..
numaramı değiştirdim buldu numaramı ben burdaki amacı ne onu duymak istiyorum aslında

çok güzel oldu son yazdığın :)

numaramı değiştirdim buldu numaramı ben burdaki amacı ne onu duymak istiyorum aslında
Amacinin ne oldugunu bilseniz ne olacak ki ?
Zaten biseylerde yolunda gitmemis ki ayrilmissiniz bu saatten sonra ne olabilir amaci .. sizin icin yapmaniz gerekeni söyledim ben kafaniz rahat eder

Bu lafa bayıldm bitmiş parfüm

konuş kızzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…