Eski eşimden 6 haftalık hamileyim ama o imzayı tekrar atmayacağım

nickyokk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
21
0
36
Konya
Boşandıktan 1 ay sonra yeminlerle pişmanım diyerek karşıma gelen eski eşime tekrar kandım ve şu an 6 haftalık hamileyim

Tekrar o imzayı atmayı düşünmüyorum.Mevki olarak kamuda saygın bir yeri olmasına rağmen alkol küfür kadın düşkünlüğü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Yeminlerine inanmak bir hataymış ama kadere inanırmısınız bilmem.Evliyken uğraşıp sahip olmak istediğimiz bebeğe boşanma sonrası biraraya gelip tekrar yürümeyeceğini gördüğümüz bir anda sahip olduk.

Eğitimciyim ve annem destek olacağını söylüyor.Tek başıma bu gebeliği ve tek başıma ebeveynliği göğüsleyecek gücü kendimde bulabilsemde akşam 'babamız geldi' diye kapıya koşacağımız biri hiç olmayacak yavrumla hayatımda

Yalnız yalnız otururken bu satırlara sığınmak istedim bir nebze içimi döküp rahatlama.

Allah yardımcın olsun çok zor..yıllarca hep düşündüm ayrılsam çocuklar ne olur diye..ayrıldım..ama huzursuz bir ortam ve mutsuz bir anneyle olmak çocukları daha çok etkiliyor inan
kızımın birini kendi başıma büyüktüm dua etki annen yanında benim annemde yok..
hala üzülüyorum bazen kızımın suçu neydi babasıyla bişeyler paylaşamadı diye
geçen akşam evden dışarı bakarken milletin kocaları işten geliyor sen evde kızınla yalnızsın öyle zoruma gittiki.. ama olmayınca olmuyor işte .. kusura bakma bende dertlenmişim senin babamız geldi lafına içerledim aynı şeyleri bende yaşıyorum

Belki bana kızacaksınız ama bence hata 1 kez yapılır 2. Si hata olmuyor tercih denebilir
belkide kader mi demeli nasip mi bilmiyorum ama allah yrd olsun
hayat gerçekten tahmin edilenden çok zor ama bu rabbimin hediyesi olmalı sana
destekçinde var inş kolaylıkla büyütürsün eşin rahat bırakırsa tabiii ne dyeyim rabbim yrd olsun

bebeginin saglikla dogmasi dilegiyle,

Cok kararli yazmissiniz o imzayi tekrar atmiyacaginiza dair, ama buraya danismaya geldiniz sanirim yada desteklenmeye. icinizde birseyler kaldiigni dusunuyorum eski esinize dair, yoksa ona tekrar inanmazdiniz ve bu bebek olmazdi.. Aranizda yasananlari bilemem ama belki bebegin gelisiyle esinizin tavirlarida degisir, hakkinizda hayirlisi

bence de atma o imzayı bir daha.kumar,alkol,kadın düşkünlüğü gibi kötü alışkanlıklara sahip bir babayı eminim çocuğunuzda istemz ve de sağlıklı bir yuva olmaz ki ne siz mutlu olursunuz ne de çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz bnce böylesi daha iyi. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Herşey iyi hoşta yarın birgün çocuğUnuza bu durumu nasıl anlatacaksınız.
İstediği kadar çocuğun babası eski eşinizde olsa.Nikahsız bir birliktelik.
Madem barışıp birlikte oldunuz niye nikah yapmıyorsunuz.Madem evlenmeyeceksiniz niye birliktesiniz.

Cidden çok merak ediyorum bu nikahın suçu ne?

evt affedip tekrar birliktelik bir hata..

ama 32 yaşındayım ve 45 yaşındaki bir adamın değişebileceğini düşünecek buna inanacak kadar toymuşum demek.

hayır burnundan kıl aldırmıyor Ona mecbur olduğumu ve yalvarmamı bekliyor.benden bunu göremeyincede çıldırıyor ve hakaretlere başlıyor doğmamış bebeğime varıncaya kadar.

slm konuya yeni katıldım ama neden ayrıldığınızıda bilmiyrm ama böyle şeyler gerçekten çok yanlış bende hamileyim 5 haftalık çok yeni ama stres bebeğe hiç iyi gelmiyr emin ol ben bundan 5 ay önce doğuma 20 gün kala bebeğimi karnımda kaybettim hamileliğim boyunca saçma sapan şeylere takıp ağladım bence çok iyi düşün o seni aramasa çok üzlülürsün şimdi peşinden koşar ama fazla naz aşık usandırı unutma bir anne adayısın malesf evlilik kolay değil bekar haytına hiç benzemiyr tabi neden ayrıldığnızı bilmeden yorum yapıyorum kuusra bakma yinede ama bebişin olcak herkesin bir şansa ihtiyacı vardırrr unutma bekara karı boşamak kolay gelir

okumadan cvp verdim gafil avlanıp valla çok zorrr kadında varsa kanma derimmm

ben 1 defa kandım 1 defa daha bir şans vermiştim ama tekrar kanacağımı düşünmüyorum

iyiki varsınız..o dışarlarda gününü gün ederken ben bebeğimle beni bekleyen zor bir hayatı düşünmekle ve kendi kendime içimi dökmekle meşgulüm

çok zor bir ayrımdasın maddi gücü bebeğe bdakmaya yeticekmi peki

Öğretmenim bebeğimi kucağıma aldıktan sonrada artı özel dersler dersaneler bakacağım bir çaresine

Bilmiyorum bu gurur mu yoksa olması gereken mi ama ne soyadını ne de nafakasını istiyorum.hayatımızda hiç olmasa sanki herşey çok daha güzel olacak gibi bir his var içimde

Çünkü adamın potansiyeli belli iletişim olduğu sürece ruhen o baskıyı hep hissedeceğim

Bebeğin sağlıkla doğsun, bakarsın niye bakamayacaksın. Çocuk her zaman annenindir o yüzden sağlıkla keyifle büyüt bebeğini. Babası bebeğini bilsin istersen evlenme ama asla saklama.

Sağlıkla kucağına al inş.bebeğin babası düzelir belki büyüyene kadar inş.ama sorumluluk ver ona

Bence de kanmayın tekrar. Amerikalıların lafı vardır "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" diye. Keşke bizde de olsa benzer bir özdeyiş; ama düşündüm bulamadım maalesef. Beni bir kere kandırırsan kendinden utanmalısın, iki kere kandırırsan artık bu senin hatan olmaktan çıkar ikinci kez inandığım için benim hatam olur dolayısıyla bana lanet olsun gibi bir anlamı var.
Hamile olduğunuzdan haberi var mı eski eşinizin?
Ben olsam muhtemelen kimseye haber vermeden sessiz sedasız aldırırdım. Evet çok kötü birşey minicik bir nokta olsa dahi canı var onun da. Çok üzücü bir durum ama annenin psikolojisi çok daha önemli. Sonuçta onu siz büyüteceksiniz. Doğduğunda eski eşiniz görmek isteyecek zoraki de olsa çocuk için görüşeceksiniz. Sizin canınız her seferinde yeniden yeniden acıyacak. Kendinizi bu gelecekte duruş olarak nasıl görüyorsunuz? Güçlü mü yıkık mı? Kafanızda bulunan şu anki tasvir muhtemelen geleceğinizin aynısı. Fakat herşeye sıfırdan başlama şansınız da mevcut gençsiniz henüz.
Annenize söylediğinize göre doğurmayı düşünüyorsunuz belli ki. Doğumdan sonra o 45 yaşındaki adam değişmeyecek. Bir nebze olsun ilgilenmeyecek belki de sizinle. İyi düşünün.

Sana ve kendi doğmamış bebeğine küfür eden adam Adam değildir .. bırak baba olmayı insan olamaz..

Mesleğin var , ailen destekçin .. ve bir bebek var kalbi çarpan .. aslında seçenekler çok

1. üçüncü bir hata yapıp : eski eşinle evlenip butun yaptığı pisliklere dayanıcaksın,boyle sozde adı aile olan duruma katlanıp çocugunuda bu mutsuzluga mahkum ediceksin ..

2. bebeğinin katili olucaksın ..
3. Güçlü olucaksın en zor olan yolu seçip , bebeğini sağlıkla inş. kucagına alıp eski eşinide hayatından def edip kendine ve bebeğine yeni , temiz bir hayat kuracaksın ..

Boylesi inisli,cikisli bir evlilikte birde gidilip hamile kaliniyor,Allahim bu kacinci,kacinci ne sucu var minik yavrularin yapmayin yeter artik yaaaaaaa....

"birlikteliğimiz sırasında istediğimiz o bebeğe ayrıldıktan sonra kavuştuk" demişsin..bence bu Allahın size tanıdığı bi şans.bu bebek için bi şans daha ver ona bence..

O kadar güzel özetlemişsiniz ki

ben 3. tercih ediyorum Bebeğime ve kendime temiz bir hayat kuracağım inşallah

Sizler gibi insanların olması ve benimle fikirlerini paylaşması ne kadar rahatlatıcı bir duyguymuş

hepinize binlerce teşekkürler

hadi kendimi aile bireylerimi geçtim- Doğmamış bebeğime küfür edebilen insanlık dışı bu yaratıkla mı !!!
unutabileceğimi sanmıyorum

"birlikteliğimiz sırasında istediğimiz o bebeğe ayrıldıktan sonra kavuştuk" demişsin..bence bu Allahın size tanıdığı bi şans.bu bebek için bi şans daha ver ona bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…