Boşandıktan 1 ay sonra yeminlerle pişmanım diyerek karşıma gelen eski eşime tekrar kandım ve şu an 6 haftalık hamileyim
Tekrar o imzayı atmayı düşünmüyorum.Mevki olarak kamuda saygın bir yeri olmasına rağmen alkol küfür kadın düşkünlüğü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Yeminlerine inanmak bir hataymış ama kadere inanırmısınız bilmem.Evliyken uğraşıp sahip olmak istediğimiz bebeğe boşanma sonrası biraraya gelip tekrar yürümeyeceğini gördüğümüz bir anda sahip olduk.
Eğitimciyim ve annem destek olacağını söylüyor.Tek başıma bu gebeliği ve tek başıma ebeveynliği göğüsleyecek gücü kendimde bulabilsemde akşam 'babamız geldi' diye kapıya koşacağımız biri hiç olmayacak yavrumla hayatımda
Yalnız yalnız otururken bu satırlara sığınmak istedim bir nebze içimi döküp rahatlama.
okumadan cvp verdim gafil avlanıp valla çok zorrr kadında varsa kanma derimmm
çok zor bir ayrımdasın maddi gücü bebeğe bdakmaya yeticekmi peki
Sana ve kendi doğmamış bebeğine küfür eden adam Adam değildir .. bırak baba olmayı insan olamaz..
Mesleğin var , ailen destekçin .. ve bir bebek var kalbi çarpan .. aslında seçenekler çok
1. üçüncü bir hata yapıp : eski eşinle evlenip butun yaptığı pisliklere dayanıcaksın,boyle sozde adı aile olan duruma katlanıp çocugunuda bu mutsuzluga mahkum ediceksin ..
2. bebeğinin katili olucaksın ..
3. Güçlü olucaksın en zor olan yolu seçip , bebeğini sağlıkla inş. kucagına alıp eski eşinide hayatından def edip kendine ve bebeğine yeni , temiz bir hayat kuracaksın ..
"birlikteliğimiz sırasında istediğimiz o bebeğe ayrıldıktan sonra kavuştuk" demişsin..bence bu Allahın size tanıdığı bi şans.bu bebek için bi şans daha ver ona bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?