Bence de kanmayın tekrar. Amerikalıların lafı vardır "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" diye. Keşke bizde de olsa benzer bir özdeyiş; ama düşündüm bulamadım maalesef. Beni bir kere kandırırsan kendinden utanmalısın, iki kere kandırırsan artık bu senin hatan olmaktan çıkar ikinci kez inandığım için benim hatam olur dolayısıyla bana lanet olsun gibi bir anlamı var.
Hamile olduğunuzdan haberi var mı eski eşinizin?
Ben olsam muhtemelen kimseye haber vermeden sessiz sedasız aldırırdım. Evet çok kötü birşey minicik bir nokta olsa dahi canı var onun da. Çok üzücü bir durum ama annenin psikolojisi çok daha önemli. Sonuçta onu siz büyüteceksiniz. Doğduğunda eski eşiniz görmek isteyecek zoraki de olsa çocuk için görüşeceksiniz. Sizin canınız her seferinde yeniden yeniden acıyacak. Kendinizi bu gelecekte duruş olarak nasıl görüyorsunuz? Güçlü mü yıkık mı? Kafanızda bulunan şu anki tasvir muhtemelen geleceğinizin aynısı. Fakat herşeye sıfırdan başlama şansınız da mevcut gençsiniz henüz.
Annenize söylediğinize göre doğurmayı düşünüyorsunuz belli ki. Doğumdan sonra o 45 yaşındaki adam değişmeyecek. Bir nebze olsun ilgilenmeyecek belki de sizinle. İyi düşünün.
Allah yardımcın olsun çok zor..yıllarca hep düşündüm ayrılsam çocuklar ne olur diye..ayrıldım..ama huzursuz bir ortam ve mutsuz bir anneyle olmak çocukları daha çok etkiliyor inan
kızımın birini kendi başıma büyüktüm dua etki annen yanında benim annemde yok..
hala üzülüyorum bazen kızımın suçu neydi babasıyla bişeyler paylaşamadı diye
geçen akşam evden dışarı bakarken milletin kocaları işten geliyor sen evde kızınla yalnızsın öyle zoruma gittiki.. ama olmayınca olmuyor işte .. kusura bakma bende dertlenmişim senin babamız geldi lafına içerledim aynı şeyleri bende yaşıyorum
Valla belki ban kızacaksın ama madem boşandın tekrar niye birlikte oldunuz
Madem birlikte oldunuz neden korunmadınız
Ve madem korunmadınız neden bu kadar eminsiniz o imzayı atmayacağınızdan
Ve madem bu kadar eminsiniz neden buraya konu açtınız dert anlatmak için mi
Yoksa destek olmamız için mi
Bence de hata 1 kez yapılır sizin bu yaptığınız hata değil
Hem doğacak olan bebeğinize,hem de kendinize haksızlık yapmışsınız
Allah hayırlısını versin
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de öyle olur diye bir söz var ya çok doğru galiba.
Mesleğiniz var, Aileniz anneniz destekçiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Valla belki ban kızacaksın ama madem boşandın tekrar niye birlikte oldunuz
Madem birlikte oldunuz neden korunmadınız
Ve madem korunmadınız neden bu kadar eminsiniz o imzayı atmayacağınızdan
Ve madem bu kadar eminsiniz neden buraya konu açtınız dert anlatmak için mi
Yoksa destek olmamız için mi
Bence de hata 1 kez yapılır sizin bu yaptığınız hata değil
Hem doğacak olan bebeğinize,hem de kendinize haksızlık yapmışsınız
Allah hayırlısını versin
Bebeğin sağlıkla gelir inşallah.Yalnız ben pek babasız büyüyeceğini düşünmüyorum.
Babası 45 yaşında ve alkolik olduğuna göre,bu yaştan sonra kolay kolay çocuğu olmaz.
Eh tek çocuğuna da dört elle sarılır gibime geliyor.
Sorumsuz diye ilgilenmez sanıyorsan yanılıyor olabilirsin.
öncelikle Allah'ın emanet olarak gönderdiği cana kıymayı düşünmediğiniz için teşekkür ediyorum size..evet, babası hak etmiyormuş böyle bir emaneti.. ama eminim siz çok iyi bakacak, yetiştireceksiniz yavrunuzu...
babası gibi kötü bir rol modelle yetişip psikolojisi derinden etkilenmiş bir birey olmasındansa, sevgi dolu bir yuvada annesi, ninesi, dedesi ile mutlu olur inşaAllah...
sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum..
kendinize ve miniğinize çok iyi bakın olur mu
Allah yardımcın olsun..ne guzel bebegın ıcın dimdik ayaktasın kımseye muhtac olmadan cok guzel bsey bu
aklıma melekler korusundaki esin karakteri geldi.o da sizin gibi bebeğini babasız doğurma ve büyütme kararı almıştı.üstelik işsiz ve ailesiz olarak çok az bir gelirle yapıyordu bunu.gerçekten zorlu bir mücadele ama bir melek için herşey yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?