canımm annen yanında mesleğin var gençsin aslnlar gbi büyütürsn bebişini . Allah yardımcın olsn :)
ben de size farklı bi açıdan yardımcı olmak isterim.benim annem ve babam da ayrıydı.1 yaşımdayken ayrılmışlar ve babalı bir evin nasıl olduğunu hiç bilemedim.babamın da alkol problemi vardı aynı saygınlığa sahip olmasına rağmen.senede 20 gün görürdüm babamı yaz tatillerinde.orada eşinden olan bir kardeşim daha vardı.ben 20 gün gittiğimde bile içtiği zaman eve geldiğinde yaşananlardan nefret ederdim.oysa onlar alışmışlardı.kavga ederlerdi.karısına fiziksel şiddet uyguladığı olurdu.kardeşimi odasına kaç kere götürdüm,kaç kere ağlarken teselli ettim.o zamanlar ufaktım ama huzurlu bir evde büyümenin daha hayırlı olduğunu o ufak aklımla bile anladım.okulda veli toplantılarına hiçbi zaman babam gitmedi,yanımda hiç olamadı,annem çok zorlandı ama beni bu yaşa getirdi.etrafta her zaman konuşulur,tek ebeveynli çocukların sağlıksız oldukları;ama ben katılmıyorum.belki de yaşıtlarımdan daha olgunum ve daha güçlüyüm.sizi kararlı gördüm.kararınıza karışmak asla haddim olmaz ancak belki de doğmamış bebeğinizin ileride yaşayabileceklerinden bir kesit sundum size.umarım mutlu olursunuz.sevgiler
gerçekten üzüldüm..
siz hep bebeğiniz için umudunuzu, endişenizi paylaşmışsınız..
oysa çok gençsiniz, elbet siz de hamilelik, doğum, annelik süreçlerini eşinizle paylaşmak isterdiniz,
ne bileyim, nazlanmak, şımartılmak, ilgilenilmek..
ama madem hayat böyle geldi, siz de böylesini tüm gücünüzle yaşarsınız..
eşiniz sanıyorum hakim. ben de mesleğim gereği kendi iç dünyasında adil olabilmeyi başaramayan birçoğunu tanıdım..
malesef kariyer insanlık getirmiyor..
belki çok acı ama ben insanların çok büyük değişiklikler yaşayacağına pek inanmıyorum karakter bazında.
kendinizi yeniden başlamaya çalıştığınız için ve hamile kaldığınız için suçlamayın. o anın şartlarında içinizden öyle gelmiş, bu sizin hayatınız..
allah bebeğinize, size sağlık versin, aslanlar gibi bakarsınız..
hakkınızda hayırlısını diliyorum.
küfür etmesi
kadına kıza düşkün olması içkisi
çok fazla
hepsi birarada gibi
dönmeyin derim asla dönmeyin
erkek dediğin efendi olmalı
gözü kadında kızda oldumu hep şüphede kalır insan
Boşandıktan 1 ay sonra yeminlerle pişmanım diyerek karşıma gelen eski eşime tekrar kandım ve şu an 6 haftalık hamileyim
Tekrar o imzayı atmayı düşünmüyorum.Mevki olarak kamuda saygın bir yeri olmasına rağmen alkol küfür kadın düşkünlüğü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Yeminlerine inanmak bir hataymış ama kadere inanırmısınız bilmem.Evliyken uğraşıp sahip olmak istediğimiz bebeğe boşanma sonrası biraraya gelip tekrar yürümeyeceğini gördüğümüz bir anda sahip olduk.
Eğitimciyim ve annem destek olacağını söylüyor.Tek başıma bu gebeliği ve tek başıma ebeveynliği göğüsleyecek gücü kendimde bulabilsemde akşam 'babamız geldi' diye kapıya koşacağımız biri hiç olmayacak yavrumla hayatımda
Yalnız yalnız otururken bu satırlara sığınmak istedim bir nebze içimi döküp rahatlama.
slm konuya yeni katıldım ama neden ayrıldığınızıda bilmiyrm ama böyle şeyler gerçekten çok yanlış bende hamileyim 5 haftalık çok yeni ama stres bebeğe hiç iyi gelmiyr emin ol ben bundan 5 ay önce doğuma 20 gün kala bebeğimi karnımda kaybettim hamileliğim boyunca saçma sapan şeylere takıp ağladım bence çok iyi düşün o seni aramasa çok üzlülürsün şimdi peşinden koşar ama fazla naz aşık usandırı unutma bir anne adayısın malesf evlilik kolay değil bekar haytına hiç benzemiyr tabi neden ayrıldığnızı bilmeden yorum yapıyorum kuusra bakma yinede ama bebişin olcak herkesin bir şansa ihtiyacı vardırrr unutma bekara karı boşamak kolay gelir
Maalesef uzulerek soyluyorum bazi kadinlarimiz herseyi hak ediyor,Allah akil vermmis,beyin vermis bunu kullanip,kullanmamakta kisinin elinde...imzayi atmayacakmis,alkoluk,kufurbaz,kari,kiz duskunu birisiyle gidip birlikte oluyor korunmasiz birde hamile kaliyor demeyin kader falan sen tedbirini alacaksin takdiri Allaha birakacaksin,hata ustune hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?