- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi salisabahi
-
Offf benim topiğim gibi oldu cok özür dilerimziyaretci sayısı fırladı fln COk özür dilerim konu sahibi
Yolcum takıl bana hayatını yasa :)
Ben seni tanıyorum :) az cok tabi.
Ben körü körüne gitmiyorum ama yapamıyorum onsuz. Her Allahın gecesi yalvardım "ne olur rabbim onu affetme gücü ver bana" diye. Baskalarıyla da denedim olmuyor. Hissedemiyorum hicbirsey. Onsuz devam edemedim.
Sartları değişti onun, kendi de değişmiş, epey burnu sürttü. Yani bir koca yıl gecti aradan, hic vazgecmedi.
Duygularımla hareket ediyorum belki ama icimde kalsaydı 10 yıl sonra kafamı duvarlara vururdum eminim. Keşke diyeceğime belki iyi ki derim :) Kim bilir.
Canımıniçi, bitanecik arkadaşım daha güzel anlatılamazdı.
madem hayat onsuz geçmiyo ve değiştiğine inanıyosun
umarım çok çoook mutlu olursun :)
uzaktan laf söylemek çok kolay geliyo insanlara
'asla' lar 'sakın' lar havada uçuyo
hani bi söz vardır ya
' yapmadığın bi şeyden pişman olacağına yaptığından pişman ol.. '
Konu nasıl sana döndü arkadaşım?Beni kendine inandırıp aynı seyi tekrarlayacak kadar kötü bir insan değildir herhalde. BU gercekten vahsi bir karakter gerektirir.
Ben de senin gibi düşündüm ve icimde kalacağına yanımda kalsın dedim
konu almış başını gitmiş ama bende yazmadan duramıycam.seni ilk başta anlamadm yadırgadım kendine neden bunu yapıyor diye sordum kızdım sana ama biliyorum ki sen bir kez daha denemelisin eğer olmuyorsa bunu bir kez daha görmeli eğer sürecekse de ömür boyu sürmeli.kendi bildiğin yol kendin için en doğru yol bence çünkü yaşadığın acıları biz yaşamadık sen yaşadın hepsini,tek başına.ve gaddar değil tam tersi yumuşacık bi kalbi olan çok temiz bi insansın.
Beni kendine inandırıp aynı seyi tekrarlayacak kadar kötü bir insan değildir herhalde. BU gercekten vahsi bir karakter gerektirir.
Ben de senin gibi düşündüm ve icimde kalacağına yanımda kalsın dedim
Konu nasıl sana döndü arkadaşım?
Kadişim tersimdir dikimdir bilirsin ama kimseye kötülük düşünmem.
Denemezsem icimde kalacaktı amaaaaa :)
Şaka bir yana sen de biliyorsun bu cok uzun düşünüşmüş ve zor alınmış bir karar.
Yani dışardan göründüğü gibi hooop kollarına koş canım askım değil mevzu. İnanın cok zor. Kendine kabul ettirmek, ailene kabul ettirmek, yıllarca tanıdığın adama bir koca yıl uzak kalmak sonra o tanıdık kokuyu hatırlamak falan filan :)
Konusturmayın beni yazdıkca ağlıyorum
Kadişim tersimdir dikimdir bilirsin ama kimseye kötülük düşünmem.
Denemezsem icimde kalacaktı amaaaaa :)
Şaka bir yana sen de biliyorsun bu cok uzun düşünüşmüş ve zor alınmış bir karar.
Yani dışardan göründüğü gibi hooop kollarına koş canım askım değil mevzu. İnanın cok zor. Kendine kabul ettirmek, ailene kabul ettirmek, yıllarca tanıdığın adama bir koca yıl uzak kalmak sonra o tanıdık kokuyu hatırlamak falan filan :)
Konusturmayın beni yazdıkca ağlıyorum
Tamam hadi gidelim, verdiğim rahatsızlık icin özür dilerim.
Sevgiler.
Konu bana döndü yazdığıma pişman oldum :)
Ben boynuzlarımla barışığım.
Onsuz yapamıyorum, o olmadan baskasıyla hayatıma devam edemedim. Bıraktığı yerde kaldım. İlerleyemedim. BU demek değil ki körü körüne geri döndüm. Sadece sevgili gibi görüşüyoruz suanda. Köprünün altından epey su aktı yani.
Beni kimse kınayamaz zaten. Aynaya baktığımda sadece ben kınarım kendimi.
Yaşadıklarımı ben bilirim. Kendime de saygı duymuyorum.
Psikolojik yardım alalı cok oldu. Yani ben epey yol katettim.
Tamam hadi gidelim, verdiğim rahatsızlık icin özür dilerim.
Sevgiler.
Bi Fatma girikle memduh ün aşkı birde sizin aşkınız beni derinden etkilemiştir.. Nasıl bir aşk yaa ne kadar imtihan da olsa bitmeyen azalmayan tekrar tekrar geri dönülen, geri dönmekten bile bıkılmayan.. Gerçekten saygı duyuyorum.. Lütfen bizi merakta bırakma gene yaz roman gibi yazıyorsun, yaşadıklarını hissederek okuyorum.. Umarım romanının sonu mutlu biter..
Beni uyandırıyorsunuz gercektenyazdıklarınızı okudum yaşadıklarınız, azminiz,zaferleriniz ,sevinçleriniz aklınızla çok asil bir bayansınız
Arkadasim seni kinamadigimi ozellikle belirttim zaten bu dunyada herkesin basina hersey gelebilir.benim haddim degil farkindayim sadece senin konularin kalbime dokunmustu.sen bir kadinin sevdigi tarafindan cekebilecegi en buyuk acilari cektin.psikolojik yardim 6 ay aldim hadi bitti gibi bir surec degil 2 sene terapi gor bakalim birdaha o adamin yuzune bakiyormusun..gucsuz hissetmeni ask acisi cekmeni anliyorum cunku bende yasadim bilirim cok kotu..sevgi bu degil bu kadar kirli ve tek tarafli birsey degil birgun farkediceksin insallah cok gec olmaz.haddim olmayarak dayanamayip mudahele ettigim icinde ozur dilerim.
Elmeyra sen en dogrusunu yapiyorsun askin icin bu kadar mucadele verdin, onu seviyorsan sonuna kadar diren.her ne olursa olsun hic birseye aldirmadan diren.onunla mutlsuysan baska seyler hepsi bos.Konu bana döndü yazdığıma pişman oldum :)
Ben boynuzlarımla barışığım.
Onsuz yapamıyorum, o olmadan baskasıyla hayatıma devam edemedim. Bıraktığı yerde kaldım. İlerleyemedim. BU demek değil ki körü körüne geri döndüm. Sadece sevgili gibi görüşüyoruz suanda. Köprünün altından epey su aktı yani.
Beni kimse kınayamaz zaten. Aynaya baktığımda sadece ben kınarım kendimi.
Yaşadıklarımı ben bilirim. Kendime de saygı duymuyorum.
Psikolojik yardım alalı cok oldu. Yani ben epey yol katettim.
Elmeyra sen en dogrusunu yapiyorsun askin icin bu kadar mucadele verdin, onu seviyorsan sonuna kadar diren.her ne olursa olsun hic birseye aldirmadan diren.onunla mutlsuysan baska seyler hepsi bos.
Ayrica ben daha öncelere bu forumu okudugum zaman ismin ilgimi hep cekmisti, cok güzel üye ismin var bayiliyorum ismine bile diyebilirim.manasini cok merak ediyorum nerden cikardin bu ismi menasi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?