- Konu Sahibi salisabahi
-
True'm :) hicbir fikrim yok birden kendimi anlatırken buldum :)
Sinirden bi gülüyorum ama gözlerimden yaslar akıyo
KOnunun sana dönmesindeki katkımdan dolayı kendimide tebrik ediyorum elmeyra :)
Konu buralara gelmiş ama ben çok geride kalmışım. Hayat hikayeni şimdi kat kat merak ettimmm
çokta önemli değil bence
Selam hanımlar daha önce üyeliğim vardı kapatmıştım
Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.
Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.
Hayır yok.Oğullarının düğününe bile gelmediler 2 kere telefonda konuştuk o kadar.Ben onun yanındaki tek yakınıydım hep söylerdi bana.Annem babam ve senden başka kimsem yok diye.
okurken ofısımde hungur hungur agladım o kadar dokunduki anlatamam
cunku senın yasadıkların benımde basımda tek bır fark var esımı dolduran aılesı
kafasına aklına gıren bızı bu hale getıren bırde 2 yasında oglum var ole kayıtsız bakıyorum bosanmadım daha
ama esım donmesse sonu bu olacak ..... evımdeyım evımızdeyım ama eve sıgamıyorum heryerı esımle anılarımla dolu
bu kadar severken nasıl bole kor olunuyo aklım almıyo kahırımdan olucem bul ne yap et sevdıgın adamı bul
benımde su anda boşanmamamın tek nedenı bu beklıyorum anlar hatasını dıye dogru yolu bulur dıye dua edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?