Merhaba arkadaşlar iki ay sonra iki sene olucak boşandım evlenirken eşim annem in üstüne ev eşyası aldı 8 bin tl ve iki binini ödedi boşanırken de eşyaları ne ödedi ne geri verdi o zaman lar kötü şeyler yaşadım kavga çıkmasın diye ve sözlüyken aldığı maaşı benle harcadı diye sustum ama üç dört gündür aklıma geliyor işin açıkcası destek istiyorum bunları kafama takmaktan nasıl kurtulurum teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar iki ay sonra iki sene olucak boşandım evlenirken eşim annem in üstüne ev eşyası aldı 8 bin tl ve iki binini ödedi boşanırken de eşyaları ne ödedi ne geri verdi o zaman lar kötü şeyler yaşadım kavga çıkmasın diye ve sözlüyken aldığı maaşı benle harcadı diye sustum ama üç dört gündür aklıma geliyor işin açıkcası destek istiyorum bunları kafama takmaktan nasıl kurtulurum teşekkür ederim
Allah'a havale edin başınızın gözünüzün sadakası olsun merak etmeyin ilahi adalet er ya da geç tecelli eder misliyle ondan çıkar siz içinizi ferah tutun şu mübarek günlerde ne güzel kurtulmuşsunuz sevinmeniz lazım ❤
İşte bunları boşanma aşamasında düşünüp ona göre hareket etmek lazımdı
Olan olmuş değiştirebileceğiniz bir şey yok artık. Bu yüzden düşünüp düşünüp huzurunuzu kaçırmayın bari.
Aslında borç olarak verdiğini ispatlayabilirseniz anneniz dava açabilir. Borcu anneniz vermiş olayın sizin ile bir bağı yok aslında. Dolayısıyla evliliğinizin bitmesinin veya devam etmesinin bir önemi olmuyor bence. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir
Bitmiş gitmiş bir şey için sıkmayın canınızı. Zaten zor günler geçirmişsiniz. Kötü günler yüzünden bugünlerinizi de heba etmeyin.
Bence mesele para değil. Içinizde kalan şeyler var ve o para meselesi olmasa da kafaya takacak birşey bulacaktınız. Unutamıyorsanız uzman yardımı almayı deneyin. Mutlu günleriniz olsun