Ev kurmusunz evlenmissinz bosanmissinz bilemedim esyanin lafi mi olur kurtardiginza sukredinMerhaba arkadaşlar iki ay sonra iki sene olucak boşandım evlenirken eşim annem in üstüne ev eşyası aldı 8 bin tl ve iki binini ödedi boşanırken de eşyaları ne ödedi ne geri verdi o zaman lar kötü şeyler yaşadım kavga çıkmasın diye ve sözlüyken aldığı maaşı benle harcadı diye sustum ama üç dört gündür aklıma geliyor işin açıkcası destek istiyorum bunları kafama takmaktan nasıl kurtulurum teşekkür ederim
Borç bitmiştir şimdiye değil mi?Merhaba arkadaşlar iki ay sonra iki sene olucak boşandım evlenirken eşim annem in üstüne ev eşyası aldı 8 bin tl ve iki binini ödedi boşanırken de eşyaları ne ödedi ne geri verdi o zaman lar kötü şeyler yaşadım kavga çıkmasın diye ve sözlüyken aldığı maaşı benle harcadı diye sustum ama üç dört gündür aklıma geliyor işin açıkcası destek istiyorum bunları kafama takmaktan nasıl kurtulurum teşekkür ederim
Borç bitmiştir şimdiye değil mi?
Başınızın gözünüzün sadakası olsun deyip kapatın
Kimsesi yok annem o esnada bir acı yaşadı ben de öyle ugraşmadık ama helal etmiyorumBence hiç az değil 6000 TL madem eşyayı aldı ödemeli de anneniz niye borcu üstlendi onun annesi babası yok mu?
Borç bittiyse bulaşmaya değmez o zaman..Kimsesi yok annem o esnada bir acı yaşadı ben de öyle ugraşmadık ama helal etmiyorum
Normal, insan yanına kâr kalsın istemiyor.Bitti bir sene oldu neden se olmadık zamanlarda aklıma geliyor sanırım
Bunu boşanırken düşünecektiniz ne yazık ki bu saatten sonra bir şey yapamazsınız bu konuda. Üzülmeyin değmeyecek insanlar içinMerhaba arkadaşlar iki ay sonra iki sene olucak boşandım evlenirken eşim annem in üstüne ev eşyası aldı 8 bin tl ve iki binini ödedi boşanırken de eşyaları ne ödedi ne geri verdi o zaman lar kötü şeyler yaşadım kavga çıkmasın diye ve sözlüyken aldığı maaşı benle harcadı diye sustum ama üç dört gündür aklıma geliyor işin açıkcası destek istiyorum bunları kafama takmaktan nasıl kurtulurum teşekkür ederim
Şeytan görsün yüzünüYeniden muhatap mı olmak istiyorsunuz?
İşte bunları boşanma aşamasında düşünüp ona göre hareket etmek lazımdıBitti bir sene oldu neden se olmadık zamanlarda aklıma geliyor sanırım
Ailem ne eşyaları istiyor ne parayı benim aklıma durup dururken geliyor bu beni sıkıyorYa eşyalar için siz dava açın ya da anneniz borç niyetine ödediğiparalar için açsın. Hatta direk icra takibi de başlatabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?