• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256

Hiba06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
286
707
303
Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.

Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.

Size kız tarafı kendi ulaşmış sanırım. Yani siz ortaya çıkıp bu işin aslı böyle değil dememişsiniz.
Bence gerçekleri söylemenizde sakınca yok.
Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.

Evet gerçekleri söyleyin bence. Kendinizi yerine koyun karşı tarafın, bu şekilde kandırılmak ister miydiniz?
Ben de onu düşünerek anlattım. Tabi inanılmaz şok oldular ama düşünmeden edemiyorum doğru mu yaptım diye.

Ailesi arastirma isine girdiyse etraftan bir şekilde duyarlar zaten siz muhattap olmayin bence.
Şöyleki ailesi sizi bulup size neden bosandiniz diye sorarsa o zaman anlatırsıniz.

Bence anlatmayın sonra siz de biriyle sevgili olduğunuzda oda aynısını yapar hatta iftiralar bile atar. Bazi erkekler cook cirkef oluyor.

Kendisinin anlatmasından korkacağım hiçbirşeyim yok. Ben asla kimseye kendimi bekar gösterip geçmişimi saklamam. Boşanmış olmak utanılacak birşey değil. Anlaşamayıp ayrılmak gayet doğal birşey. Ki boşanmış bireye farklı gözle bakacak erkek zaten benim hayatıma giremez. Ben ilişkilerde dürüstlükten yanayım kaybetmek pahasına da olsa.

Kızın kardeşi sizi nasıl bulmuş ki?
Sonuçta bir zamanlar evli olduğunuzu bilen tek kişi siz değilsiniz, sizden duymasa arkadaş çevresinden de öğrenebilirler. İftira atmamışsınız, yalan söylememişsiniz, durduk yere müdahale etmemişsiniz, gayet normal bir gerçeği size sorulduğu için açıklamışsınız. Ortada yanlış bir durum yok bence.

Anlatmanız lazım, sonuçta siz onlara ulaşıp ortalığı karıştırmış olmayacaksınız. Yalnız kızın kardeşine de durumu açıklayın ben onla muhattap olmak istemiyorum benden bildiğinizi söylemeyin uyarısını yapmalısınız

Back
X