Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi.Kızın kardeşi sizi nasıl bulmuş ki?
Sonuçta bir zamanlar evli olduğunuzu bilen tek kişi siz değilsiniz, sizden duymasa arkadaş çevresinden de öğrenebilirler. İftira atmamışsınız, yalan söylememişsiniz, durduk yere müdahale etmemişsiniz, gayet normal bir gerçeği size sorulduğu için açıklamışsınız. Ortada yanlış bir durum yok bence.
Evet, az ve öz bir açıklama olmuş. Daha fazla karışmayın elbette. Bunu yapmak zorunda değildiniz, bana ne, beni ilgilendiren bir durum yok da diyebilirdiniz, size teşekkür etmeleri gerekir.Ona birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi. Ben artık daha fazla bulaşmak istemiyorum , artık bana ulaştıklarında da asla cevap vermeyeceğim. İşin sonu kötü olacak belli şimdiden.
Evet defalarca teşekkür de ettiler. Ama korkuyorum olaylar büyürse diye. İnanın o kadar yoruldum ki , bu eski eş kişisi ve ailesinden, sonsuza dek onlarla irtibatsız kalmak istiyorum.Evet, az ve öz bir açıklama olmuş. Daha fazla karışmayın elbette. Bunu yapmak zorunda değildiniz, bana ne, beni ilgilendiren bir durum yok da diyebilirdiniz, size teşekkür etmeleri gerekir.
ates olsalar curmun kadar yer yakarlar ne korkmasi bosver kuzum.Evet defalarca teşekkür de ettiler. Ama korkuyorum olaylar büyürse diye. İnanın o kadar yoruldum ki , bu eski eş kişisi ve ailesinden, sonsuza dek onlarla irtibatsız kalmak istiyorum.
Bu kadar araştıranına ılk defa rastlıyorumOna birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi.
Ben artık daha fazla bulaşmak istemiyorum , artık bana ulaştıklarında da asla cevap vermeyeceğim. İşin sonu kötü olacak belli şimdiden.
onlar okadar çirkef aile ki bir olay daha kaldıramam psikolojikmenates olsalar curmun kadar yer yakarlar ne korkmasi bosver kuzum.
Onlara sosyal medya üzerinden fake hesaptan mesaj gelene kadar çok güveniyorlarmış. Sonra soru işareti oluşmuş. Çok da şaşırdılar. Şimdi daha çok araştırma içerisindeler.Bu kadar araştıranına ılk defa rastlıyorum
Guvensızlık varsa demek kı
Evet bir de annesinin ona uymasına çok şaşırdım. Koca kadın , böyle bir yalana ortak olunur mu?Bence söyleyin.
Terbiyesiz adam ve annesi. Utanmadan yalan söylemişler. Yazık kıza.
Hayir yanlis anladiniz. Intikam almak icin abartir iftiralar atar size o anlamda söyledim.Kendisinin anlatmasından korkacağım hiçbirşeyim yok. Ben asla kimseye kendimi bekar gösterip geçmişimi saklamam. Boşanmış olmak utanılacak birşey değil. Anlaşamayıp ayrılmak gayet doğal birşey. Ki boşanmış bireye farklı gözle bakacak erkek zaten benim hayatıma giremez. Ben ilişkilerde dürüstlükten yanayım kaybetmek pahasına da olsa.
Ona birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi.
Zaten ayrılırken de hepsini yaptı. Annesi ile birlikte, hatta komşulara tek tek gelin hanım oğlumu aldattı diye hiç olmadık şeyler anlattılar. Daha fazlasını da yapsalar da artık umrumda değil. Yaşayabileceğim şeylerin en kötüsünü yaşadım zaten.Hayir yanlis anladiniz. Intikam almak icin abartir iftiralar atar size o anlamda söyledim.
çok haklısınız o açıdan bakmamıştım.Teşkr etseler ne yazar hala size inanmayıp, komşulardan onay alma peşindeler..tencere kapak çifte mutluluklar dileyin bence.
Ne pislik insanlar var yaZaten ayrılırken de hepsini yaptı. Annesi ile birlikte, hatta komşulara tek tek gelin hanım oğlumu aldattı diye hiç olmadık şeyler anlattılar. Daha fazlasını da yapsalar da artık umrumda değil. Yaşayabileceğim şeylerin en kötüsünü yaşadım zaten.
Onlar zaten boşanmış olmasından daha çok söylenen yalan ile ilgileniyorlar. Dürüst olsaydı zaten sıkıntı olmayacaktı.Söylemişsiniz zaten. Bundan sonrasına karışmayın. Onlar iyi olur sizin başınız ağrır. Boşanmışsa boşanmış ayrıca sanki büyük günah.