• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256
Kızın kardeşi sizi nasıl bulmuş ki?
Sonuçta bir zamanlar evli olduğunuzu bilen tek kişi siz değilsiniz, sizden duymasa arkadaş çevresinden de öğrenebilirler. İftira atmamışsınız, yalan söylememişsiniz, durduk yere müdahale etmemişsiniz, gayet normal bir gerçeği size sorulduğu için açıklamışsınız. Ortada yanlış bir durum yok bence.
Ona birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi.

Ben artık daha fazla bulaşmak istemiyorum , artık bana ulaştıklarında da asla cevap vermeyeceğim. İşin sonu kötü olacak belli şimdiden.

Ona birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi. Ben artık daha fazla bulaşmak istemiyorum , artık bana ulaştıklarında da asla cevap vermeyeceğim. İşin sonu kötü olacak belli şimdiden.
Evet, az ve öz bir açıklama olmuş. Daha fazla karışmayın elbette. Bunu yapmak zorunda değildiniz, bana ne, beni ilgilendiren bir durum yok da diyebilirdiniz, size teşekkür etmeleri gerekir.

Evet, az ve öz bir açıklama olmuş. Daha fazla karışmayın elbette. Bunu yapmak zorunda değildiniz, bana ne, beni ilgilendiren bir durum yok da diyebilirdiniz, size teşekkür etmeleri gerekir.
Evet defalarca teşekkür de ettiler. Ama korkuyorum olaylar büyürse diye. İnanın o kadar yoruldum ki , bu eski eş kişisi ve ailesinden, sonsuza dek onlarla irtibatsız kalmak istiyorum.

Ona birisi sosyal medyadan ulaşıp daha önce evlenip boşandığını anlatmış. Bana doğru mu kaç yıl evli kaldınız dedi. Ben de evet evlenip boşandık 3 yıl evli kaldık dedim. Zaten şok oldular. Sizin komşularınızla irtibata geçeceğiz, onlara da soracağım dedi.

Ben artık daha fazla bulaşmak istemiyorum , artık bana ulaştıklarında da asla cevap vermeyeceğim. İşin sonu kötü olacak belli şimdiden.
Bu kadar araştıranına ılk defa rastlıyorum
Guvensızlık varsa demek kı

Bu kadar araştıranına ılk defa rastlıyorum
Guvensızlık varsa demek kı
Onlara sosyal medya üzerinden fake hesaptan mesaj gelene kadar çok güveniyorlarmış. Sonra soru işareti oluşmuş. Çok da şaşırdılar. Şimdi daha çok araştırma içerisindeler.

Kendisinin anlatmasından korkacağım hiçbirşeyim yok. Ben asla kimseye kendimi bekar gösterip geçmişimi saklamam. Boşanmış olmak utanılacak birşey değil. Anlaşamayıp ayrılmak gayet doğal birşey. Ki boşanmış bireye farklı gözle bakacak erkek zaten benim hayatıma giremez. Ben ilişkilerde dürüstlükten yanayım kaybetmek pahasına da olsa.
Hayir yanlis anladiniz. Intikam almak icin abartir iftiralar atar size o anlamda söyledim.

Teşkr etseler ne yazar hala size inanmayıp, komşulardan onay alma peşindeler..tencere kapak çifte mutluluklar dileyin bence.

Hayir yanlis anladiniz. Intikam almak icin abartir iftiralar atar size o anlamda söyledim.
Zaten ayrılırken de hepsini yaptı. Annesi ile birlikte, hatta komşulara tek tek gelin hanım oğlumu aldattı diye hiç olmadık şeyler anlattılar. Daha fazlasını da yapsalar da artık umrumda değil. Yaşayabileceğim şeylerin en kötüsünü yaşadım zaten.

Söylemişsiniz zaten. Bundan sonrasına karışmayın. Onlar iyi olur sizin başınız ağrır. Boşanmışsa boşanmış ayrıca sanki büyük günah.

Zaten ayrılırken de hepsini yaptı. Annesi ile birlikte, hatta komşulara tek tek gelin hanım oğlumu aldattı diye hiç olmadık şeyler anlattılar. Daha fazlasını da yapsalar da artık umrumda değil. Yaşayabileceğim şeylerin en kötüsünü yaşadım zaten.
Ne pislik insanlar var ya

Söylemişsiniz zaten. Bundan sonrasına karışmayın. Onlar iyi olur sizin başınız ağrır. Boşanmışsa boşanmış ayrıca sanki büyük günah.
Onlar zaten boşanmış olmasından daha çok söylenen yalan ile ilgileniyorlar. Dürüst olsaydı zaten sıkıntı olmayacaktı.

Back
X