• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256
Evet defalarca teşekkür de ettiler. Ama korkuyorum olaylar büyürse diye. İnanın o kadar yoruldum ki , bu eski eş kişisi ve ailesinden, sonsuza dek onlarla irtibatsız kalmak istiyorum.

Doğru duvar yıkılmaz derler ve ben buna çok inanırım.Korkmayın.Siz en doğrusunu yapmışsınız.Ama karşı tarafa "benden duyduğunuzu söylemeyin"diyebilirsiniz ki aslında tam da öyle olmuş.Size teyit ettirmişler.

Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.

bunu yeni okudum. önceden evlenip ayrıldığını neden senden öğrenmeye çalışıyorlar ki aşşırı saçma bi durum olmuş. sen de bu durumun içine girmişsin maalesef. insanların ne yapacağını kestiremezsin. inşallah burda biter ve bir kez daha hiç bir konuyla ilgili karşına çıkmazlar

bunu yeni okudum. önceden evlenip ayrıldığını neden senden öğrenmeye çalışıyorlar ki aşşırı saçma bi durum olmuş. sen de bu durumun içine girmişsin maalesef. insanların ne yapacağını kestiremezsin. inşallah burda biter ve bir kez daha hiç bir konuyla ilgili karşına çıkmazlar
Aynen şu anda tek dileğim o. Bir olay daha kaldıramam tam bitmişken.

Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.
Yahu zaten olaylı boşanmışsın, neden gerisini düşünüyorsun ki ? Ne hali varsa görsün. Yalan dolanla evlilik yapacak bide, sana gelip hesap mı soracak.Şeerrf..ze bak sen.

Yahu zaten olaylı boşanmışsın, neden gerisini düşünüyorsun ki ? Ne hali varsa görsün. Yalan dolanla evlilik yapacak bide, sana gelip hesap mı soracak.Şeerrf..ze bak sen.
O gelip utanmadan olay da çıkarır eminim.

İnanır mısınız , bana tekrar mesaj atmışlar "nikah yaptık ama aynı evde yaşamadık, düğün ertesi günü takılar yüzünden kavga edip evi boşalttık" diyormuş şimdi de. Halen aynı yalan dolan devam ediyor. Allahım iyki kurtulmuşum diye hergün şükrediyorum. Gerisi beni ilgilendirmiyor artık, soruşturup gerçekleri öğrensinler.

Bende anlatırdım.
Demek ki kendisi suçlu ki anlatmıyor.
Bir yalan üzerine yuva olmaz zaten.
O kızın yerinde olsam da bilmek isterdim.

Eski eş bulaşsa ne olur? Ne yapabilir ki size?
Yalan söyleyen o. Siz sorana doğruyu söylemekle mükellefsiniz sadece..

Amma karaktersiz adammış, ayakta elli tane yalan. Bir insan 3 yıl evli kaldığını nasıl saklar, pes. Siz uzak durun bence. Yapacağınızı yapmışsınız, gerisi onların problemi.

Sen kiza degil kiz sana ulasmis bir sekilde
Ben olsam soylerim.
Ama b.k atmam fazla bana bulasmasin diye
Sadece evliydik derim gecerim

Eski eş bulaşsa ne olur? Ne yapabilir ki size?
Yalan söyleyen o. Siz sorana doğruyu söylemekle mükellefsiniz sadece..
Boşanma aşamasında kapımı kırarak içeri girip, "nerde lan o " diye bağırmış insan. Ki içerde kimse yoktu sırf amacı beni binaya rezil etmekti. Ve binadan inerken de elin adamlarını bu evde yaşatmam diye bağırmıştı. Sonra ertesi gün elinde çiçeklerle gelip özür dilemişti, tabi boşanma kararımdan vazgeçmemişti.

Onun aklından geçecek şeylere aklım ermiyor, kafadan ne kurar da yine rezillik çıkarır diye tetikteyim. Tabi binadaki komşularda zamanla gerçekleri anladılar, şimdi sağolsunlar hepsi beni destekliyor. Bir kavgamızda işyerimi arayıp, müdürüme hiba beni aldattı diye anlatmış insan . Ki gerçekten öyle birşey yoktu amacı yine beni karalamaktı, Sırf boşanmak istiyorum diye.

Yani geçmişte yaşananlardan ötürü tedirginim onun ruh halini karekterini en iyi ben biliyorum. Artık kaldıracak gücüm yok. Ama yine de böyle durumda duyarsız kalamazdım, gerçekleri söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.

Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.
Nüfus müdürlüğünden öğrensinler size niye soruyorlar ki, ya da iş ciddiye binip evlenecekleri zaman resmî işlemler yapılacağı sırada zaten ortaya çıkacaktır adamın boşanmış olduğu. Bence hiç muhatap olmayın

kıza herşeyi anlatın ozaman, böyle olaylar yaşandı normal bi insan değil. Sen ona inanmış gibi yap ama eninde sonunda ayrıl banada bulaşmasın de . Adama bak hayatından bi defolup gidememiş.yine seni bulmuş

Iyi de eskiden evli oldugunu bilmiyorlarsa size ne diye ulastilar? Evet evliydik deyip gecseydiniz bu bile yeterdi bence yalan söylemis cunku. Ama niye ayrildiginiza nasil bi adam olduguna vs hic girmessydiniz keske. Olan olmus biten bitmis. Bundan sonra ne hali varsa girsun size camur bulastirmasin.

O gelip utanmadan olay da çıkarır eminim.

İnanır mısınız , bana tekrar mesaj atmışlar "nikah yaptık ama aynı evde yaşamadık, düğün ertesi günü takılar yüzünden kavga edip evi boşalttık" diyormuş şimdi de. Halen aynı yalan dolan devam ediyor. Allahım iyki kurtulmuşum diye hergün şükrediyorum. Gerisi beni ilgilendirmiyor artık, soruşturup gerçekleri öğrensinler.
Bu adam baya sa..kmış ya. 3 sene evliliği nasıl gizleyebileceğini düşünür saçmalığa bak. Gerçekten bi pislikten kurrulmuşsun, umarım o kızda başını yakmadan ayrılır.

Back
X