• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256
Merhaba;
Konu eskiydi ama gelişmeleri anlatayım. Kızın ailesi binadaki komşulara sorarak gerçekleri öğrenmişlerdi. Ama ona rağmen kız beni aradı (ailesine inanmamaya direniyordu.), lütfen doğruyu söyleyin diye ağlayarak yalvardı, ben de "evet 3 yıl evli kaldık, şiddet ve aldatma yüzünden ayrıldık 2 sene de peşimi bırakmadı" dedim. Eski eş kişisi de yanındaymış o iğrenç sesiyle "yalan söyleme kızım gerçekleri söylesene or.." dedi. Ve ben de o sözden sonra "s...r git" dedi. Ben de sesini duyar duymaz yüzüne kapadım.

Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama onunla evlenmedi, geçen ay başka bir kızla evlenmiş haberi geldi. Valla evlendiği kişiye de yazık, umarım o biliyordur geçmişini.

Ben bu konuyu yazdıktan sonra da hayatımda çok değişiklikler oldu, 1 hafta sonra bir beyle tanıştım ve onunla evlendik bir de kızım oldu. Ve çok mutluyum. Herkes hakettiği gibi yaşar.

Kızın ailesini de gerçekten takdir ettim. Herkes böyle kızına dört elle sahip çıkmalı zaman çok kötü.
Mutluluklar dilerim size. Burada bir üye damat adayımızı araştıralım diyen ailesiyle ilgili konu açmıştı da üyeler kendi aklın yok mu diye demediklerini bırakmamışlardı. İnşallah okurlar da neler gelebiliyor insanın başına, tedbir nedir görmüş olurlar...

Beni bulan kişi ailesi ise anlatırdım ama gidip kendim mudahale etmezdim. Hatta karşı tarafa beni karıştırmamalarını söylerdim düğün fotoğraflarını gördüm diye blöf yapmalarını isterdim. Terbiyesiz adam birde yalan söylemiş gencecik kıza

Merhaba;
Konu eskiydi ama gelişmeleri anlatayım. Kızın ailesi binadaki komşulara sorarak gerçekleri öğrenmişlerdi. Ama ona rağmen kız beni aradı (ailesine inanmamaya direniyordu.), lütfen doğruyu söyleyin diye ağlayarak yalvardı, ben de "evet 3 yıl evli kaldık, şiddet ve aldatma yüzünden ayrıldık 2 sene de peşimi bırakmadı" dedim. Eski eş kişisi de yanındaymış o iğrenç sesiyle "yalan söyleme kızım gerçekleri söylesene or.." dedi. Ve ben de o sözden sonra "s...r git" dedi. Ben de sesini duyar duymaz yüzüne kapadım.

Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama onunla evlenmedi, geçen ay başka bir kızla evlenmiş haberi geldi. Valla evlendiği kişiye de yazık, umarım o biliyordur geçmişini.

Ben bu konuyu yazdıktan sonra da hayatımda çok değişiklikler oldu, 1 hafta sonra bir beyle tanıştım ve onunla evlendik bir de kızım oldu. Ve çok mutluyum. Herkes hakettiği gibi yaşar.

Kızın ailesini de gerçekten takdir ettim. Herkes böyle kızına dört elle sahip çıkmalı zaman çok kötü.
Maşallah diyelim o zaman size mutluluğunuz daim olsun

Cevapsız kalırdım ben olsam

Kimse icin kimseyle muhatap olmak istemezdim.
Evlilik bu nasıl da gizli kalmaz ki...bir şekilde öğrenecekler

Kız tarafı size ulaştıysa doğruları anlatın size ulaşan yoksa da bence hiç kurcalamayın
Konuyu tam okumamışsınız :) O beni hiç ilgilendirmiyordu o zamanda, banane ne halt yerse yesin kafasındaydım o zaman da. Çok umrumda sanki naptığı, kızın ailesi bana o zaman ulaştı darladılar beni.

Back
X