• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256
Kizi bulup fake hesaptan msj atardim. Asla benim kim oldugumu soylemezdim eski sevgililerinden biri olarakta dusunebilirdi sonucta. Sadece gercekleri bilmek hakkin oldugun icin soylemek istedim dersin. Ha birde kiz isin gercegini ogrense bile ses cikarmaz belki ama buda onun tercihi sonucta.
Zaten birçok kişi fake hesaptan mesaj atmış.

Ben olsam anlatmazdım anlatıp da sanki aralarını bozmak istercesine kıskanmış gibi bi düşünce yaratmazdim eski eşe bi tarafını kaldırıp önemsendiği düşüncesine varır bnce. Ama bi yandan da kıza yazık yalancının mumu yatsiya kadar yanarmış nereye kadar saklıcaklar acaba

Niye araştırıyorlar kı hala. Yapacakları sey aslında ayrılmak.
Neyse

Forumda da konularda okumuyor muyız..erkek arkadaşı onunla ilgilenmiyor..ayrıl diyoruz..ayrılamam diyor..kısacası bazı adamlar ne yaparlarsa yapsınlar, bizim ülkenin hatunlarında bırakın boşanmayı, sevgiliyken ayrılacak cesaret yok.

Sadece gicik olmanizda tuhaf ev sahiplerine kadar ulasir olanlari anlatirdim bu terbiyesizligi yanina birakmaz sessiz kalmazdim butun apartmana duyurrdum hirsima alamazsam kizada satasirdim vs vs susmazdim yani asla

Durduk yere kimseyi bulup anlatmam ben, çünkü benim sorunum değil bu, kızgiller de seni anlatmadığın için suçlamazlar zaten kocan anlatmadıkdan sonra, suçlu olan eski kocan,o düşünsün..

Kız için üzülüyorsan o ayrı tabi..

Bence anlatmaman Koza haksızlık anlat tabi

Bana ulaşırlarsa tabiki söylerim.
Çok düşünen yalan söylemesin başta.
Sonra iş büyür biri gelir kapına neden söylemedin diye sen yine dahil olursun.
Evliydik ayrıldık lütfen beni aramayın bidaha de kapa konuyu

Dogrusunu yapmissiniz.

Ne utanmaz, ne rezil bir adammis, koskoc evlilik nasil saklanir ki? Haydi adami gectim, ailesi akrabalari falan da mibu kizi kandirmaya utanmiyor?

Bence abi zaten durumu cakmis, sizi de teyit etmek icin aramis...en dogrusunu yapmissiniz.

ben olsam anlatırdım
kıza yalan soylemıs bırde

Ben olsam, o kişiyle ilgili olarak kimseyle bir şey konuşmak istemiyorum kendiniz başka yerden araştırın der kapardım konuyu

İyi yapmışsınız anlatmakla da fake hesaptan kim bilgi vermiş acaba onu merak ettim ben.

Sana ulaşmaları saçmalığın daniskası
Ya bir insana güvenmiyorsan ne yola çıkıyorsun
Bana şimdi eski sevgililerimi sorsalar kötülerim çünkü beni kırmış üzmüş güvenimi kaybettirmiş ve daha birçok şey.çok iyi çocuktur evlenin mi diyecem .valla sinirim zıplardı biri beni bu konuda rahatsız etse.kimse durup dururken boşanmıyor sonuçta .

Şimdi şöyle bir şey var. Onlar gelmiş sizi bulmuş, teyit istemiş. Bu durumda doğruyu söyleyebilirsiniz.
Size sorulmamış olsaydı karışmayın derdim.

Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.

Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.
Insanlar iskillenmis ki arastirmaya kalkmış, eski eş ile gorusmek gibi bi akillilik yapmislar.. Hakaretler kufurler edip "vay benim basima neler geldi" diye baslamayacaksin elbette, hakkaniyetli bi sekilde anlatmalisin ne olduysa.. Her eski eş doğruyu anlatacak diye bi şey yok tabii ama adam bosandigini gizlemekle zaten falsoyu vermiş..
Sen olsan sorunlu bi adami arastirirken gercekleri bilmek istemez miydin?

Back
X