• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256
Bosanmis adam, her sey resmi kayıtlarda var, ne cesaretle boyle bi yalani soyler ki bi insan? Ortaya çıkacağı çok belli, resmi kayit olmasa bile her şeyi bilen bi "elalem" var, evli oldugunuzu sadece ikiniz bilmiyordunuz herhalde..
Bu şeyler yuzune vuruldugu zaman kızı ikna etmek için peşinde dolanabilir, kiz da seviyorsa kanıp senden öğrendiğini soyleyebilir ama senin cekinmen gereken hicbir sey yok.. Sonucta kendin ulaşıp olmuş işi bozmaya kalkışmamışsın..

Kendim arayıp,ulaşıp söylemezdim ama bana ulaşırlarsa(sizin durumunuzda oldugu gibi)en azından eski eşi olduğumu söylerdim. Bu insanlara güven vermemiş olacak ki size ulaşmışlar. Bilmek hakları bence.

ay ben şok
eşimin 2. evliliği zaten biliyorum da nikah için gun aldığımızda ortaya çıkmıştı kimlikle alakali bir seyden
ayrica suan benin e devletimden nufus kayıt örneği çıkarsan bile görülüyor eski eşin tcsi evlilik ve bosanma tarihleri kesin kararin tarihi...
bunu nasıl saklayacağıni düşünüyor
hiç olmadı ortak bi tanıdık iş arkadaşı ağzından kaçırsa felaket
adama da pess doğrusu

ay ben şok
eşimin 2. evliliği zaten biliyorum da nikah için gun aldığımızda ortaya çıkmıştı kimlikle alakali bir seyden
ayrica suan benin e devletimden nufus kayıt örneği çıkarsan bile görülüyor eski eşin tcsi evlilik ve bosanma tarihleri kesin kararin tarihi...
bunu nasıl saklayacağıni düşünüyor
hiç olmadı ortak bi tanıdık iş arkadaşı ağzından kaçırsa felaket
adama da pess doğrusu
arkadaşlarının da hepsi ile tanıştırmış, arkadaşlarından da çıt çıkmamış. İnsanlar çok tuhaf. Ben zaten onunla ortak tüm arkadaşları engelledim ve görüşmüyorum. Bence fikrim, onun arkadaşlarından birisi rahatsız olup, ona fake hesaptan yazdı diye düşünüyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
Ben sizlik hiç bir durum olduğunu düşünmüyorum, böyle koca bir yalanı nasıl saklayacaktı acaba?

Bi de bu durumu söyleyebilecek bir sürü kişi gelecektir aklına, iyi ki kurtulmuşsunuz böyle yalancı bir adamdan, umarım sevgilisi de basar tekmeyi.

Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.
İyi yapmışsınız söylemekle...

Saçmalığa bakar mısınız sanki sonradan ortaya çıkmayacak. Böyle yalan mı olur!

Ben anlatmazdım sizin yerinizde olsam çünkü olayli bir şekilde boşandığınız için sorun çıkarabilir eski eş başkasından gidip òğrensinler size ulaşana kadar başkalarına ulaşıp soramamışlar mı bi zahmet maksat başka sanki sizin hala onda gönlünüz olabilir mi ki sanki diye yoklama almışlar gibi geldi bana

Bn ne olrsa olsn soylerdim kiza yazik cnku bile bile yalan soylenmez

Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.

Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.
anlatmanıza gerek yok evlenirken başvuru yapıp karşılıklı imzaladığımız formlarda boşanma tarihi bile yazıyo ;)

Haksızlıklara bilerek susarsan sen de kötü olursun

Kız tarafı size ulaştıysa doğruları anlatın size ulaşan yoksa da bence hiç kurcalamayın

Merhaba;
Konu eskiydi ama gelişmeleri anlatayım. Kızın ailesi binadaki komşulara sorarak gerçekleri öğrenmişlerdi. Ama ona rağmen kız beni aradı (ailesine inanmamaya direniyordu.), lütfen doğruyu söyleyin diye ağlayarak yalvardı, ben de "evet 3 yıl evli kaldık, şiddet ve aldatma yüzünden ayrıldık 2 sene de peşimi bırakmadı" dedim. Eski eş kişisi de yanındaymış o iğrenç sesiyle "yalan söyleme kızım gerçekleri söylesene or.." dedi. Ve ben de o sözden sonra "s...r git" dedi. Ben de sesini duyar duymaz yüzüne kapadım.

Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama onunla evlenmedi, geçen ay başka bir kızla evlenmiş haberi geldi. Valla evlendiği kişiye de yazık, umarım o biliyordur geçmişini.

Ben bu konuyu yazdıktan sonra da hayatımda çok değişiklikler oldu, 1 hafta sonra bir beyle tanıştım ve onunla evlendik bir de kızım oldu. Ve çok mutluyum. Herkes hakettiği gibi yaşar.

Kızın ailesini de gerçekten takdir ettim. Herkes böyle kızına dört elle sahip çıkmalı zaman çok kötü.

Merhaba;
Konu eskiydi ama gelişmeleri anlatayım. Kızın ailesi binadaki komşulara sorarak gerçekleri öğrenmişlerdi. Ama ona rağmen kız beni aradı (ailesine inanmamaya direniyordu.), lütfen doğruyu söyleyin diye ağlayarak yalvardı, ben de "evet 3 yıl evli kaldık, şiddet ve aldatma yüzünden ayrıldık 2 sene de peşimi bırakmadı" dedim. Eski eş kişisi de yanındaymış o iğrenç sesiyle "yalan söyleme kızım gerçekleri söylesene or.." dedi. Ve ben de o sözden sonra "s...r git" dedi. Ben de sesini duyar duymaz yüzüne kapadım.

Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama onunla evlenmedi, geçen ay başka bir kızla evlenmiş haberi geldi. Valla evlendiği kişiye de yazık, umarım o biliyordur geçmişini.

Ben bu konuyu yazdıktan sonra da hayatımda çok değişiklikler oldu, 1 hafta sonra bir beyle tanıştım ve onunla evlendik bir de kızım oldu. Ve çok mutluyum. Herkes hakettiği gibi yaşar.

Kızın ailesini de gerçekten takdir ettim. Herkes böyle kızına dört elle sahip çıkmalı zaman çok kötü.
Bir sonrakinde akıllanmıştır, anlaşamadık ayrıldık demiştir. Sizin için sevindim.

Back
X