aslında ben de aramak istemiyorum. O tavırlarıyla mutsuzluğunu belli ediyor ama yine de beni aramıyor neden bilmiyorum. Ondan bir adım bekliyorum, dayanırım beklerim de mesaj atıp ya da arayıp onun burnunu kaldırmaktansa beklerim. Ama ya bu sürede beni unutursa ya da iyice koparsa, ya da başkalarıyla olursa diye korkuyorum.
tamam ben 5 ay evli kalmış ve ayrılımış birisiyim.böyle bir başlık için en uygun kişiyim diye düşünebilirsiniz.fakat çevremdeki evliliklere bakıyorumda hep kadınlar çabalıyor.şuanki bulunduğumuz devirde nerdeyse daha çok batıda bütün bayanlar çalışıyor.araba kullanıyor önemli işlere imza atabiliyor.birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor.peki evlenince ne değişiyor.evli olmanın güzel yanları ne?tekrar evlilik için teklifler var ama bu beni düşündürüyor.yani evlendim ama anne evinde olduğumdan daha zor günler yaşadım.evet başını omzuna dayayabildiğin birisi olması güzel ama o omuz ne zamana kadar orda oluyor.daha 1 yıllık evli bir arkadaşım var ve mutsuz doğuda olduğu için ayrılamıyor mutsuzluğu ne sevgisizlik ve ilgisizlik.benim eski eşim beni dövmediği için aileme götürdüğü için beni alışveriş merkezine götürdüğü için iyi bir eşmiş.ben bunları bekarkende yapabiliyorum ki..evliliğin katkısı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?