- 11 Nisan 2022
- 1.334
- 3.131
- 83
- 45
- Konu Sahibi Melisa3599
-
Beni de al yanınaİyice meraklandirdinizşuan bile merak ettim
İşlerin yoğunluğundan birbirimize zaman ayiramadik maalesef. Bir de para konusunda çok dağınık davrandık. Artık kavgalar gürültüler evlilik bitti.Bebekten vaktim kalsa stalklıycam ama işte… evlilikte bazen sevgililik unutuluyor. Siz onu hatırlammışsınız boşandıktan sonra. Ama tecrübem boşandıktan sonra tekrar başlayan ilişkiler hayır etmiyor
Eski eşiniz yeni biriyle tanışana kadar böyle gider. Sonra bir bakmışsınız; adam evlenmiş.Zaten evlilik düşünmüyoruz yine aynı şeyler olacaktır. Ama böyle de nereye kadar bilmiyoruminsan hayatinda düzen istiyor.
Bakalim kim daha erken evlenecekEski eşiniz yeni biriyle tanışana kadar böyle gider. Sonra bir bakmışsınız; adam evlenmiş.
Biz öyle değiliz yaHepimizin evliliği o yönde daha gecen arkadaşa dedim. Keşke eşimle F*** body olsak ayrı evlerde yasasak
Her erkeğin hayali bu galiba. Benim kocamda bazen şakasına boşansakta yaparız dimi derdi. Ama siz şakanın gerçek halisiniz. Yani etik mi bilemedim dini açısı zaten bambaşka orası bizi de ilgilendirmez. Bence şuan gizli olduğu için duyduğunuz heyecan sizi mutlu ediyor. Neden boşandığınızı hatırlatın kendinizeMerhaba arkadaşlar. Nereden başlasam bilmiyorum. Biz 10 yıllık evliliğin ardından boşandık. Maddi sorunlar, şiddetli geçimsizlik derken yürütemedik. Ama haftada ya da iki haftada bir bir araya gelmekten vazgeçemiyoruz. Hem de ailelerimizden ve arkadaşlarımızdan gizli. Evliyken bu kadar mutlu değildik yan yana olduğumuzda. Ama şimdi o kadar rahat ve mutluyuz ki her konuda.keşke evlilikte de böyle olabilsek Ama olmuyor maalesef. Evlenmeden önce 2 sene birlikte yaşamıştık. Yine her şey çok güzeldi aynı şimdiki gibi. Ne yapmak lazım bilmiyorum hem hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum hem de ondan kopamıyorum.
Bu teklifi sadece kocam bana yapıyor sanmıştımBizde eşimle takılıyoruz birbirimize ayrılırsak görüşürüz yine yabancı değilsin falan diye
Herkesin kendi hayatı biz ne desek boş
Biz evliyken hep bu şakayı yapardık başımıza geldi maalesef zatenHer erkeğin hayali bu galiba. Benim kocamda bazen şakasına boşansakta yaparız dimi derdi. Ama siz şakanın gerçek halisiniz. Yani etik mi bilemedim dini açısı zaten bambaşka orası bizi de ilgilendirmez. Bence şuan gizli olduğu için duyduğunuz heyecan sizi mutlu ediyor. Neden boşandığınızı hatırlatın kendinize
Bütün kocalar yapıyor bence. Benimki de yapmisti şimdi yaşıyoruz onuBu teklifi sadece kocam bana yapıyor sanmıştım
Buna gülebilmeniz çok ilginç. Eski eşiniz telefonlarınızı artık açmadığında; sizinle aktif bir ilişki sürdürürken, başkasıyla da görüştüğünü öğrendiğinizde de gülersiniz umarım.Bakalim kim daha erken evlenecekama bu iş bir yerde bitecek ikimiz de biliyoruz maalesef. Sadece şuan bağımlı gibiyiz birbirimize.
Buna kendimi hazırlıyorum zaten. Maalesef ömür boyu böyle devam etmez farkındayım.Buna gülebilmeniz çok ilginç. Eski eşiniz telefonlarınızı artık açmadığında; sizinle aktif bir ilişki sürdürürken, başkasıyla da görüştüğünü öğrendiğinizde de gülersiniz umarım.
Oule değil Bazi F*** bodyler tektirBiz öyle değiliz yaamacımız sadece cinsellik değil.
Yasak elma tatlı olurmuş derler her zamanMerhaba arkadaşlar. Nereden başlasam bilmiyorum. Biz 10 yıllık evliliğin ardından boşandık. Maddi sorunlar, şiddetli geçimsizlik derken yürütemedik. Ama haftada ya da iki haftada bir bir araya gelmekten vazgeçemiyoruz. Hem de ailelerimizden ve arkadaşlarımızdan gizli. Evliyken bu kadar mutlu değildik yan yana olduğumuzda. Ama şimdi o kadar rahat ve mutluyuz ki her konuda.keşke evlilikte de böyle olabilsek Ama olmuyor maalesef. Evlenmeden önce 2 sene birlikte yaşamıştık. Yine her şey çok güzeldi aynı şimdiki gibi. Ne yapmak lazım bilmiyorum hem hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum hem de ondan kopamıyorum.
İnsan ne dilediğine dikkat edecek işte bebeğimOule değil Bazi F*** bodyler tektir
Kavga gürültü ayrildik. İki tarafin da ailesi ve çevremiz bıktı bu durumdanYasak elma tatlı olurmuş derler her zaman
Niye gizli saklı yapıyorsunuz ki yeniden barıştığınızı söyleyin?
Cinsel partner olmuşsunuzMerhaba arkadaşlar. Nereden başlasam bilmiyorum. Biz 10 yıllık evliliğin ardından boşandık. Maddi sorunlar, şiddetli geçimsizlik derken yürütemedik. Ama haftada ya da iki haftada bir bir araya gelmekten vazgeçemiyoruz. Hem de ailelerimizden ve arkadaşlarımızdan gizli. Evliyken bu kadar mutlu değildik yan yana olduğumuzda. Ama şimdi o kadar rahat ve mutluyuz ki her konuda.keşke evlilikte de böyle olabilsek Ama olmuyor maalesef. Evlenmeden önce 2 sene birlikte yaşamıştık. Yine her şey çok güzeldi aynı şimdiki gibi. Ne yapmak lazım bilmiyorum hem hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum hem de ondan kopamıyorum.
Seda sayana mi çıktınızAnladım. Maalesef söyleyemem ama tvye çıkan bir çift idik
Yok ya daha nelerSeda sayana mi çıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?