Eşki esimle birlikte olmaya devam ediyoruz.

Bebekten vaktim kalsa stalklıycam ama işte… evlilikte bazen sevgililik unutuluyor. Siz onu hatırlammışsınız boşandıktan sonra. Ama tecrübem boşandıktan sonra tekrar başlayan ilişkiler hayır etmiyor
İşlerin yoğunluğundan birbirimize zaman ayiramadik maalesef. Bir de para konusunda çok dağınık davrandık. Artık kavgalar gürültüler evlilik bitti.

Eski eşiniz yeni biriyle tanışana kadar böyle gider. Sonra bir bakmışsınız; adam evlenmiş.
Bakalim kim daha erken evlenecek ama bu iş bir yerde bitecek ikimiz de biliyoruz maalesef. Sadece şuan bağımlı gibiyiz birbirimize.

Her erkeğin hayali bu galiba. Benim kocamda bazen şakasına boşansakta yaparız dimi derdi. Ama siz şakanın gerçek halisiniz. Yani etik mi bilemedim dini açısı zaten bambaşka orası bizi de ilgilendirmez. Bence şuan gizli olduğu için duyduğunuz heyecan sizi mutlu ediyor. Neden boşandığınızı hatırlatın kendinize

Biz evliyken hep bu şakayı yapardık başımıza geldi maalesef zaten

Bakalim kim daha erken evlenecek ama bu iş bir yerde bitecek ikimiz de biliyoruz maalesef. Sadece şuan bağımlı gibiyiz birbirimize.
Buna gülebilmeniz çok ilginç. Eski eşiniz telefonlarınızı artık açmadığında; sizinle aktif bir ilişki sürdürürken, başkasıyla da görüştüğünü öğrendiğinizde de gülersiniz umarım.

Buna kendimi hazırlıyorum zaten. Maalesef ömür boyu böyle devam etmez farkındayım.

Yasak elma tatlı olurmuş derler her zaman
Niye gizli saklı yapıyorsunuz ki yeniden barıştığınızı söyleyin?

Cinsel partner olmuşsunuz İngilizcesini söylemim
Çarşı karışmış, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…