Eşki esimle birlikte olmaya devam ediyoruz.

Kavga gürültü ayrildik. İki tarafin da ailesi ve çevremiz bıktı bu durumdan
Böyle de devam etmeniz saçma yani..Ne belli eşinizin sadece sizinle beraber olduğu?Belki başka kadınlarla da beraber oluyor?Sonra hpv falan kapmayın. Çünki onun için fark etmeye bilir kiminle beraber olup olmadığı sonuçta ciddi bir ilişkiniz artık yok sadece görüşüp takılıyorsunuz.

Haklısınız tabi umarım böyle biseyi yoktur

Ben anlayamıyorum ya evlenince değişen çiftler ne değişti de mesela boşandınız ve hala cinsel ilişkiyi sürdürecek kadar kopamıyorsunuz?

Ben anlayamıyorum ya evlenince değişen çiftler ne değişti de mesela boşandınız ve hala cinsel ilişkiyi sürdürecek kadar kopamıyorsunuz?
Sorumluluk yok. Geçim derdi yok. Her b.ka burnunu sokan, sorun çıkaran huzur bozan kök aileler yok. Monotonluk yok. Belli ki ten uyumu da var. İkisinden biri evlenmeden kolay kopamazlar.

14 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Bu konuda bir alışkanlık olduğu kesin. Ama bekarken neden bu kadar rahat ve mutlu oluyoruz biz de bilmiyoruz. Zaten bilsek o uygulamaları evliliğe taşırdık

Sorumluluk yok. Geçim derdi yok. Her b.ka burnunu sokan, sorun çıkaran huzur bozan kök aileler yok. Monotonluk yok. Belli ki ten uyumu da var. İkisinden biri evlenmeden kolay kopamazlar.
Tamamen doğru kafamız o kadar rahat ki.

14 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Bu konuda bir alışkanlık olduğu kesin. Ama bekarken neden bu kadar rahat ve mutlu oluyoruz biz de bilmiyoruz. Zaten bilsek o uygulamaları evliliğe taşırdık
Valla benim kuzenim de boşandı 1yıl kadar sonra tekrar evlendiler akılları başlarına geldi kopamamışlar onlar da şimdi 7-8 yaşlarında çocukları var.
Cidden bazı insanlar evliliğe uygun değil sanırım ne olursa olsun özgürlüğü kısıtlayan bi oluşum. Tek eşli olmaktan çok daha farklı aynı evde evli olma bilinciyle yaşamak.
Belki de evlilikle güvende olmak size sıkıcı geliyordur. Daha kaotik bir hayat sizi canlı tutuyor olabilir. Sevgiliykenki o git gelli durumlar heyecanlar başka..

Tv izlemediğim için sizi tanimiyorum çok şükür. lisede gizli içtiğim sigaranın tadını şimdi alamıyorum.

Bu şekilde kesinlikle hayatınızda yeni bir sayfa açamazsiniz ,çok sakıncalı . Yas sürecini uzatır önünüze bakamazsiniz . Hayatımda düzen istiyorum tekrar evlilik düşünüyorum diyorsanız bu şekilde gitmez ,Erkek mi yok bulun bir güvenilir fuckbuddy. Yok ben iyiyim diyorsanız da lafım yok

Oh siz benim hayalimi yaşıyorsunuz. Evliliğin yükü ağır be. Ben de isterdim eşimle boşanalim da herkesten özellikle de ailelerden gizli saklı görüşelim. Heyecanı bambaşka. Tüm kayınailesi ilişkilerinin baskısından ve sorunlarindan uzak, tüm akraba ahalisini zamanlı zamansiz evde ağırlamak onlara hizmet etme derdinden kurtulmuş, yok evi devamli düzenli ve temiz tutmak, yok akşama ne pişirelim derdinden uzak, oh sadece aşk ve istediginde kendine ayırabilecegin mis gibi zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…