- 24 Kasım 2018
- 23
- 17
- 88
- Konu Sahibi Melisa3599
-
Alakamız yok tık toklaTiktokırız deseydiniz kesin Ezgizem derdim
Böyle de devam etmeniz saçma yani..Ne belli eşinizin sadece sizinle beraber olduğu?Belki başka kadınlarla da beraber oluyor?Sonra hpv falan kapmayın. Çünki onun için fark etmeye bilir kiminle beraber olup olmadığı sonuçta ciddi bir ilişkiniz artık yok sadece görüşüp takılıyorsunuz.Kavga gürültü ayrildik. İki tarafin da ailesi ve çevremiz bıktı bu durumdan
Buna gülebilmeniz çok ilginç. Eski eşiniz telefonlarınızı artık açmadığında; sizinle aktif bir ilişki sürdürürken, başkasıyla da görüştüğünü öğrendiğinizde de gülersiniz umarım.
Haklısınız tabi umarım böyle biseyi yokturBöyle de devam etmeniz saçma yani..Ne belli eşinizin sadece sizinle beraber olduğu?Belki başka kadınlarla da beraber oluyor?Sonra hpv falan kapmayın. Çünki onun için fark etmeye bilir kiminle beraber olup olmadığı sonuçta ciddi bir ilişkiniz artık yok sadece görüşüp takılıyorsunuz.
Sorumluluk yok. Geçim derdi yok. Her b.ka burnunu sokan, sorun çıkaran huzur bozan kök aileler yok. Monotonluk yok. Belli ki ten uyumu da var. İkisinden biri evlenmeden kolay kopamazlar.Ben anlayamıyorum ya evlenince değişen çiftler ne değişti de mesela boşandınız ve hala cinsel ilişkiyi sürdürecek kadar kopamıyorsunuz?
14 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Bu konuda bir alışkanlık olduğu kesin. Ama bekarken neden bu kadar rahat ve mutlu oluyoruz biz de bilmiyoruz. Zaten bilsek o uygulamaları evliliğe taşırdıkBen anlayamıyorum ya evlenince değişen çiftler ne değişti de mesela boşandınız ve hala cinsel ilişkiyi sürdürecek kadar kopamıyorsunuz?
Noktası var eksiği yokSorumluluk yok. Geçim derdi yok. Her b.ka burnunu sokan kök aileler yok. Monotonluk yok. Belli ki ten uyumu da var. İkisinden biri evlenmeden kolay kopamazlar.
Tamamen doğruSorumluluk yok. Geçim derdi yok. Her b.ka burnunu sokan, sorun çıkaran huzur bozan kök aileler yok. Monotonluk yok. Belli ki ten uyumu da var. İkisinden biri evlenmeden kolay kopamazlar.
Valla benim kuzenim de boşandı 1yıl kadar sonra tekrar evlendiler akılları başlarına geldi kopamamışlar onlar da14 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Bu konuda bir alışkanlık olduğu kesin. Ama bekarken neden bu kadar rahat ve mutlu oluyoruz biz de bilmiyoruz. Zaten bilsek o uygulamaları evliliğe taşırdık
kız yoksa caner'in olaylı eşi sinem misin hahahAlakamız yok tık tokla
Yok yakız yoksa caner'in olaylı eşi sinem misin hahahkaynananda semra mı
Bu teklifi sadece kocam bana yapıyor sanmıştım
Safiye Faik?Anladım. Maalesef söyleyemem ama tvye çıkan bir çift idik
Evet olabilir, onlar da evli değiller bildiğim kadarıylaSafiye Faik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?