Sen evden gitsrn de degismemissin ki. Oncelikle tedavi olman lazim. Adam bu saatten sonra kimden ne yapiyorsa yapsin, birak ugrasma. O senin zayif tarafini biliyor seni bu sekilde kullaniyor. Ne b.ku varsa gorsun. Isterse her kadindan bir cocuk yapsin sen kendini kurtar. Bu toksik iliskiyo bitir bir nefes al.Evet.şu an benim hassas noktam olan onun başka bir kadınla beraber olması evlenmesi vs ya şu an öyle bir foto görsem az daha katilim olacak adam alt tarafı çocuklarımı mahveden bir adam diyerek üzülmeyeceğim bile kaldı ki kendisi bugün çocuklara dönerek eğer ben evlenir başka kadından çocuk yaparsam sorumlusu anneniz diye bağırıyordu
Ev buldum çocuklar için dahi artık gerçekten bittiDaha once de bosanmissin ve adami birakmamissin. Evden gitmekle is bitmiyor.
Baba evine dondugunde de adamla gorusup bir de ustune ikinci cocugu yapmissin.
Henuz birseyin bittigini ben dusunmuyorum. Evden cikmakla bitmiyor, adamla gorusmemen gerek ve en onemlisi tedavi olman gerek. Cunku bu akilla sen ucuncu cocugu da yaparsin bu adamdan.
Bu sefer kesin bitti artık çocuklarımla hakettiğim bir hayatı yaşayacağımYenilgiye doymayan pehlivan güreşe de doymazmis.
Umarim bu sefer son olur ama ben pek sanmiyorum. Sen bu yasantiyi kendine layik goruyorsun cunku.
Zaten o sırada deli gibiydi zor kaçtım evden yalınayakSende deseydin bende gider başkası ile evlenirsem sorumlunuz babanız deseydin
Bu adam senin hayatındaki vüris kurtulmaya bak ama böyle adamı erkek yerine bile koymam ben başka erkekmi yok dünyada her zaman daha iyisi bulunur.Zaten o sırada deli gibiydi zor kaçtım evden yalınayak
“Saç boyası numaramı vermem” güzel bir sözmüş, ben de kullanacağım bunuTavsiye isteyip uygulayanlara lafım yok ama derdini gelip anlattığında neredeyse onunla ağlayacak moda girdiğim hani böyle ne yapsam da kurtarsam dediklerim 2 saat sonra hayat bana güzel, evliliğimi çekemiyorlar moduna giriyorlar ya, işte onlara değil tavsiye saç boyası numaramı vermem, hele aldatılıp da aslında kocam çoook iyi kadınlar pis, çevremdekiler kötülüklerinden beni boşatmak istiyorculara çenemi yormam.
Vaktiyle aldım boyumun ölçüsünü o yüzden hiiiç umursamam, siz de öyle yapın
Erkek cinsinden nefret ettim artık.çocuklarımla huzurla yaşayacağım şu an tek isteğim buBu adam senin hayatındaki vüris kurtulmaya bak ama böyle adamı erkek yerine bile koymam ben başka erkekmi yok dünyada her zaman daha iyisi bulunur.
Tüm erkekler eşiniz gibi yüzsüz değil her cinsiyetin iyisi kötüsü var bu adamin mayası bozuk evlenmeden mutlaka fire vermiştirErkek cinsinden nefret ettim artık.çocuklarımla huzurla yaşayacağım şu an tek isteğim bu
Doğru aslında ben görmek istemedim.düzelir diye düşündüm ama sonuç ortadaTüm erkekler eşiniz gibi yüzsüz değil her cinsiyetin iyisi kötüsü var bu adamin mayası bozuk evlenmeden mutlaka fire vermiştir
:)çok teşekkür ederim .sabır da bir yerde bitiyorArka sokaklar dizisinin bile final yapacagini dusunurdum de sizin bu iliskiyi sonlandirabileceginizi dusunmezdim.
Yolunuz,bahtiniz acik olsun.
Artık numaramı da değiştirdim .iletişim de yok artık ben onu katil olarak görüyorum yanındakini de kurtarıcım (her kim olacaksa yanındaki )Size inanamıyorum çünkü boşandığınız halde adamın peşini bırakmadınız. Adamın peşine düşmeniz bir kıskançlığa bakar
Bence de aynı zamanda tedavi de olmam lazım.o adam dengemi bozmuş artıkSen evden gitsrn de degismemissin ki. Oncelikle tedavi olman lazim. Adam bu saatten sonra kimden ne yapiyorsa yapsin, birak ugrasma. O senin zayif tarafini biliyor seni bu sekilde kullaniyor. Ne b.ku varsa gorsun. Isterse her kadindan bir cocuk yapsin sen kendini kurtar. Bu toksik iliskiyo bitir bir nefes al.
Dur bakalım henüz o kadın eve gelmedi. Gelince de böyle düşünürsen sen oldun demektir.Artık numaramı da değiştirdim .iletişim de yok artık ben onu katil olarak görüyorum yanındakini de kurtarıcım (her kim olacaksa yanındaki )
Bundan sonra umarım güzel insanlar ile karşilaşirsinizDoğru aslında ben görmek istemedim.düzelir diye düşündüm ama sonuç ortada
Umarım inşallah .Bundan sonra umarım güzel insanlar ile karşilaşirsiniz
Çok doğru.ex te de next te de bir hayrını göremedikExten next olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?