Göreceğiz
Evet.şu an benim hassas noktam olan onun başka bir kadınla beraber olması evlenmesi vs ya şu an öyle bir foto görsem az daha katilim olacak adam alt tarafı çocuklarımı mahveden bir adam diyerek üzülmeyeceğim bile kaldı ki kendisi bugün çocuklara dönerek eğer ben evlenir başka kadından çocuk yaparsam sorumlusu anneniz diye bağırıyorduGöreceğiz
Evlenecek sonunda defolsun git yanındaki kadın ancak kurtarıcım benim bundan sonraGöreceğiz
Sen dönersin yine ya sanane bırak kimin başını yakıyosa yaksın biriyle evlense nolcak cehennem gibi hayat yaşatacak kim bu malı çekmek isterEvet.şu an benim hassas noktam olan onun başka bir kadınla beraber olması evlenmesi vs ya şu an öyle bir foto görsem az daha katilim olacak adam alt tarafı çocuklarımı mahveden bir adam diyerek üzülmeyeceğim bile kaldı ki kendisi bugün çocuklara dönerek eğer ben evlenir başka kadından çocuk yaparsam sorumlusu anneniz diye bağırıyordu
E evlensin daha iyi sananeEvlenecek sonunda defolsun git yanındaki kadın ancak kurtarıcım benim bundan sonra
Kesinlikle bu farklı .bittiği yer burasıydı.aynen kimi yakıyorsa yaksın .ben artık yoluma bakacağımSen dönersin yine ya sanane bırak kimin başını yakıyosa yaksın biriyle evlense nolcak cehennem gibi hayat yaşatacak kim bu malı çekmek ister
Bence de evlensin artıkE evlensin daha iyi sanane
Umarım bakarsın yine iki kadınla konuşunca yapışmazsın adamaKesinlikle bu farklı .bittiği yer burasıydı.aynen kimi yakıyorsa yaksın .ben artık yoluma bakacağım
Yok daha asla bitti .kaldı ki en son kendi yapıştı ben yine yerimde duruyordum.para diye yapıştı tabiUmarım bakarsın yine iki kadınla konuşunca yapışmazsın adama
Gör artık bu adamın niyetini görYok daha asla bitti .kaldı ki en son kendi yapıştı ben yine yerimde duruyordum.para diye yapıştı tabi
Umarım bakarsın yine iki kadınla konuşunca yapışmazsın adama
Niyetini biliyordum baştan beri bak o kadar olay arasında gitmiş paramı çekmişGör artık bu adamın niyetini gör
E madem biliyodun niye yapışıyorsun adamaNiyetini biliyordum baştan beri bak o kadar olay arasında gitmiş paramı çekmiş
Size inanamıyorum çünkü boşandığınız halde adamın peşini bırakmadınız. Adamın peşine düşmeniz bir kıskançlığa bakarEvlenecek sonunda defolsun git yanındaki kadın ancak kurtarıcım benim bundan sonra
Çünkü dünyada kalan son erkek kendisiE madem biliyodun niye yapışıyorsun adama
Hayır değil ev bakıyoruz artık düzen kuruyorum.ailemin evinde bu adamın düzelmesini beklemiyorum artıkSize inanamıyorum çünkü boşandığınız halde adamın peşini bırakmadınız. Adamın peşine düşmeniz bir kıskançlığa bakar
Diyorum ya evden çıktım artık bittiÇünkü dünyada kalan son erkek kendisi
Umarim kendine yeni bir hayat kurar, cocuklarinla mutlu yasarsin ayni hatalari tekrarlamadan.Evden çıktım artık bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?