Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet.şu an benim hassas noktam olan onun başka bir kadınla beraber olması evlenmesi vs ya şu an öyle bir foto görsem az daha katilim olacak adam alt tarafı çocuklarımı mahveden bir adam diyerek üzülmeyeceğim bile kaldı ki kendisi bugün çocuklara dönerek eğer ben evlenir başka kadından çocuk yaparsam sorumlusu anneniz diye bağırıyordu

Sen dönersin yine ya sanane bırak kimin başını yakıyosa yaksın biriyle evlense nolcak cehennem gibi hayat yaşatacak kim bu malı çekmek ister

Sen dönersin yine ya sanane bırak kimin başını yakıyosa yaksın biriyle evlense nolcak cehennem gibi hayat yaşatacak kim bu malı çekmek ister
Kesinlikle bu farklı .bittiği yer burasıydı.aynen kimi yakıyorsa yaksın .ben artık yoluma bakacağım

Evlenecek sonunda defolsun git yanındaki kadın ancak kurtarıcım benim bundan sonra
Size inanamıyorum çünkü boşandığınız halde adamın peşini bırakmadınız. Adamın peşine düşmeniz bir kıskançlığa bakar

Size inanamıyorum çünkü boşandığınız halde adamın peşini bırakmadınız. Adamın peşine düşmeniz bir kıskançlığa bakar
Hayır değil ev bakıyoruz artık düzen kuruyorum.ailemin evinde bu adamın düzelmesini beklemiyorum artık

Arka sokaklar dizisinin bile final yapacagini dusunurdum de sizin bu iliskiyi sonlandirabileceginizi dusunmezdim.
Yolunuz,bahtiniz acik olsun.

Sende deseydin bende gider başkası ile evlenirsem sorumlunuz babanız deseydin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…