Babamı bilmem dediniz .bu duygu nasıl ?yani eksilerini hissettiniz mikendi maddi imkanınız varken çaresiz değilsiniz çocukları bahane ederek eşinize evlilik oyunu oynamaya kendinizi Her türlü asaglandirmaya hakerete bilerek maaruz bırakıyorsunuz ben babamı bilmem 95 de rahmetli olmuş annem yoktan var edip 5 çocuğunu büyütüp meslek sahibi etti hepimizi ne kimseye muhtaç etti nede ezdirdi allah aşkına babasız olmak eksik olmak değil çocukları bahane etmeyin kendi acizliginiz yaşadıklarınızı da hak ediyorsunuz
hissediyorsunuz etmez olurmusun ama daha güçlü olmak için kendi ayaklarının üzerinde durmak için daha çok hırs yapıyorsun daha mücadeleci oluyorsun ölmüş biri ile yaşayan birinin arasında ki eksikliği daha farklıdır eksilerini artilarini görüyorsun en azından daha büyük bir boşluk olmuyor hayatında ama annem çok güçlü bir kadın bize hiç bir zaman babanın eksikliğini yasatmadi o yönden çok şanslıyım..Babamı bilmem dediniz .bu duygu nasıl ?yani eksilerini hissettiniz mi
İyiyim .ev bulmaya çalışıyoruz bize uygun.Eski görümcelerim arıyor.artık sana barış deyip günahına girmeyiz nasıl istersen öyle yap yazık o çocuklara dediler.eski eşimle konuşmuşlar şimdi de hüngür hüngür ağlıyor diyor.sahte onlar dedim.para kaynağı gitti diye ağlıyordur o dedi m
İyiyim .ev bulmaya çalışıyoruz bize uygun.Eski görümcelerim arıyor.artık sana barış deyip günahına girmeyiz nasıl istersen öyle yap yazık o çocuklara dediler.eski eşimle konuşmuşlar şimdi de hüngür hüngür ağlıyor diyor.sahte onlar dedim.para kaynağı gitti diye ağlıyordur o dedi m
Çok teşekkür ederim bu arada sorduğunuz için
Beni şaşırttın hiç beklemezdim sendenİyiyim .ev bulmaya çalışıyoruz bize uygun.Eski görümcelerim arıyor.artık sana barış deyip günahına girmeyiz nasıl istersen öyle yap yazık o çocuklara dediler.eski eşimle konuşmuşlar şimdi de hüngür hüngür ağlıyor diyor.sahte onlar dedim.para kaynağı gitti diye ağlıyordur o dedi m
Bir yerde tak ediyor demekBeni şaşırttın hiç beklemezdim senden
Helal olsun sana duygu düşünce durumun nasılBir yerde tak ediyor demek
Belirsizlik var biraz nasıl olcak bundan sonrası.ne yaptım da böyle bir kader yaşıyorum?neden herkesin evliliği düzgünken benimki böyle oldu?gibi ..Helal olsun sana duygu düşünce durumun nasıl
Herkesin evliliği de düzgün değil. Boşver kurtulduğuna bak.Belirsizlik var biraz nasıl olcak bundan sonrası.ne yaptım da böyle bir kader yaşıyorum?neden herkesin evliliği düzgünken benimki böyle oldu?gibi ..
En azından etrafımdakiler hep düzgün.bir tane ayrılmış olsa en azından onla kader arkadaşı olurduk:)Herkesin evliliği de düzgün değil. Boşver kurtulduğuna bak.
4 duvarın arasında ne geçtiğini bilemezsiniz. Burada çok okuyoruz dışarda pırlanta gibiyiz ama içimizde söyleyiz diye. :) Bunlara takılıpta kendinizi üzmeyin yormayın.En azından etrafımdakiler hep düzgün.bir tane ayrılmış olsa en azından onla kader arkadaşı olurduk:)
Kardeşim bak cahil de değilsin okumuş görmüş geçmişsin kim bu herkes ? Hangi herkesin evliliği düzgün ? Oldu ki düzgün diyelim sanane herkesten sen kendi hayatını yaşıyorsun herkesinkini değil herkesin evliliği düzgün diye dayağa şiddete hakarete katlanmak akıl karı mıBelirsizlik var biraz nasıl olcak bundan sonrası.ne yaptım da böyle bir kader yaşıyorum?neden herkesin evliliği düzgünken benimki böyle oldu?gibi ..
Sen niye hep kendine bir arkadaş ya da başına bir koca arıyorsun ? Neden bu hayatta yalnız olabileceğine inanmıyorsun bir türlü ? İnsanlar özgürlüğünün yalnızlığının tadını çıkarıyor hayatlarını özgür kuş gibi uça uça yaşıyor bekarlığının tadına doyum olmuyor ülke ülke geziyor dimdik tek başına ayakta duruyor madem herkese özeniyorsun biraz böyle olanlara özen yani kocayla arkadaşla doğmadın tek yaşayabilirsin bunun farkına var artık ya sakın çocuk şu bu deme hepsini sen bilerek yaptın bal dök yala evliliğin yoktu bu cehenneme bilerek getirdin bari bundan sonra cennet yaşat çocuklara böyle tek olmaz kafasından çıkmazsan bu adamdan kurtulsan nolur gider başkasına takarsın kafayı tek yaşamayı öğrenEn azından etrafımdakiler hep düzgün.bir tane ayrılmış olsa en azından onla kader arkadaşı olurduk:)
Ama öyle böyle değil.çok yalnızım .o adam yüzünden teyzelerimle küsmüştüm.şimdi onlarla barışmaya çalıştım ama yok onlar bile yüz çeviriyor.yeğenimiz sonuçta kötü günler yaşamış bize ne dediyse demiş eskisi gibi olup bağrımıza basalım demiyorlar da hala trip peşindeler.inanılır gibi değilSen niye hep kendine bir arkadaş ya da başına bir koca arıyorsun ? Neden bu hayatta yalnız olabileceğine inanmıyorsun bir türlü ? İnsanlar özgürlüğünün yalnızlığının tadını çıkarıyor hayatlarını özgür kuş gibi uça uça yaşıyor bekarlığının tadına doyum olmuyor ülke ülke geziyor dimdik tek başına ayakta duruyor madem herkese özeniyorsun biraz böyle olanlara özen yani kocayla arkadaşla doğmadın tek yaşayabilirsin bunun farkına var artık ya sakın çocuk şu bu deme hepsini sen bilerek yaptın bal dök yala evliliğin yoktu bu cehenneme bilerek getirdin bari bundan sonra cennet yaşat çocuklara böyle tek olmaz kafasından çıkmazsan bu adamdan kurtulsan nolur gider başkasına takarsın kafayı tek yaşamayı öğren
Şimdi nerdesiniz peki?Ama öyle böyle değil.çok yalnızım .o adam yüzünden teyzelerimle küsmüştüm.şimdi onlarla barışmaya çalıştım ama yok onlar bile yüz çeviriyor.yeğenimiz sonuçta kötü günler yaşamış bize ne dediyse demiş eskisi gibi olup bağrımıza basalım demiyorlar da hala trip peşindeler.inanılır gibi değil
Şimdilik annemler ve ananemlerin evinde kalıyorum .daha ev işi halledilmiş değil bulamadık dahaŞimdi nerdesiniz peki?
Eski konunuzu paylaşan üyenin yazdıklarını görmesem saflık zannederdim sizdekini de . Banlanacagimi da bilsem yazicam ne gurursuz onursuz bir kadınsıniz siz böyle. Sizi evinizde boynuzlayan öküze hala güzel gorunemediginize hayiflaniyorsunuz . Sizin öğretmen olmadığınıza bu mesleği icra etmediğinize inanmak istiyorumArkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Hayırlısı olsun umarım kararınızdan dönmezsiniz bu seferŞimdilik annemler ve ananemlerin evinde kalıyorum .daha ev işi halledilmiş değil bulamadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?