Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babamı bilmem dediniz .bu duygu nasıl ?yani eksilerini hissettiniz mi

Babamı bilmem dediniz .bu duygu nasıl ?yani eksilerini hissettiniz mi
hissediyorsunuz etmez olurmusun ama daha güçlü olmak için kendi ayaklarının üzerinde durmak için daha çok hırs yapıyorsun daha mücadeleci oluyorsun ölmüş biri ile yaşayan birinin arasında ki eksikliği daha farklıdır eksilerini artilarini görüyorsun en azından daha büyük bir boşluk olmuyor hayatında ama annem çok güçlü bir kadın bize hiç bir zaman babanın eksikliğini yasatmadi o yönden çok şanslıyım..

İyiyim .ev bulmaya çalışıyoruz bize uygun.Eski görümcelerim arıyor.artık sana barış deyip günahına girmeyiz nasıl istersen öyle yap yazık o çocuklara dediler.eski eşimle konuşmuşlar şimdi de hüngür hüngür ağlıyor diyor.sahte onlar dedim.para kaynağı gitti diye ağlıyordur o dedi m

Çok teşekkür ederim bu arada sorduğunuz için

Beni şaşırttın hiç beklemezdim senden

En azından etrafımdakiler hep düzgün.bir tane ayrılmış olsa en azından onla kader arkadaşı olurduk:)
4 duvarın arasında ne geçtiğini bilemezsiniz. Burada çok okuyoruz dışarda pırlanta gibiyiz ama içimizde söyleyiz diye. :) Bunlara takılıpta kendinizi üzmeyin yormayın.

Belirsizlik var biraz nasıl olcak bundan sonrası.ne yaptım da böyle bir kader yaşıyorum?neden herkesin evliliği düzgünken benimki böyle oldu?gibi ..
Kardeşim bak cahil de değilsin okumuş görmüş geçmişsin kim bu herkes ? Hangi herkesin evliliği düzgün ? Oldu ki düzgün diyelim sanane herkesten sen kendi hayatını yaşıyorsun herkesinkini değil herkesin evliliği düzgün diye dayağa şiddete hakarete katlanmak akıl karı mı

En azından etrafımdakiler hep düzgün.bir tane ayrılmış olsa en azından onla kader arkadaşı olurduk:)
Sen niye hep kendine bir arkadaş ya da başına bir koca arıyorsun ? Neden bu hayatta yalnız olabileceğine inanmıyorsun bir türlü ? İnsanlar özgürlüğünün yalnızlığının tadını çıkarıyor hayatlarını özgür kuş gibi uça uça yaşıyor bekarlığının tadına doyum olmuyor ülke ülke geziyor dimdik tek başına ayakta duruyor madem herkese özeniyorsun biraz böyle olanlara özen yani kocayla arkadaşla doğmadın tek yaşayabilirsin bunun farkına var artık ya sakın çocuk şu bu deme hepsini sen bilerek yaptın bal dök yala evliliğin yoktu bu cehenneme bilerek getirdin bari bundan sonra cennet yaşat çocuklara böyle tek olmaz kafasından çıkmazsan bu adamdan kurtulsan nolur gider başkasına takarsın kafayı tek yaşamayı öğren

Ama öyle böyle değil.çok yalnızım .o adam yüzünden teyzelerimle küsmüştüm.şimdi onlarla barışmaya çalıştım ama yok onlar bile yüz çeviriyor.yeğenimiz sonuçta kötü günler yaşamış bize ne dediyse demiş eskisi gibi olup bağrımıza basalım demiyorlar da hala trip peşindeler.inanılır gibi değil

Şimdi nerdesiniz peki?

Eski konunuzu paylaşan üyenin yazdıklarını görmesem saflık zannederdim sizdekini de . Banlanacagimi da bilsem yazicam ne gurursuz onursuz bir kadınsıniz siz böyle. Sizi evinizde boynuzlayan öküze hala güzel gorunemediginize hayiflaniyorsunuz . Sizin öğretmen olmadığınıza bu mesleği icra etmediğinize inanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…