Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklar buyudugu zamanda bu sefer baslayacak ben sizin icin babanizi cektim ben ne cefakar anayim hep sizin icin katlandim diye diye cocuklarin omru bitecek demeyecek ki kocadan gecemedim cocuklugunuzu perisan ettim simdide buyudunuz analik hakkimi odeyeceksiniz der

Çocuk getirmediğim an ev basıyor bu adam en son kuzenimin kapısına dayanmış ama artık o kadar tak etti ki ne yaparsa yapsın çocuklar da görüşmeyecek .kızını seviyor ama oğlumu asla çünkü kibarmış o erkek gibi değilmiş lütfen diyormuş

Yani işin aslı haketmiş gibi.. Ama yine de gitse babası onu kabul edecek eminim.. Arkadaşın onurunu gururunu ameliyatla almışlar gibi sanki.. Hiç anlam veremedim bu anlattıklarına

Kesinlikle hayır çocuklarıma yaptığım kötülüğün farkındayım ve en kısa zamanda bu zarardan döneceğim

Yani işin aslı haketmiş gibi.. Ama yine de gitse babası onu kabul edecek eminim.. Arkadaşın onurunu gururunu ameliyatla almışlar gibi sanki.. Hiç anlam veremedim bu anlattıklarına
İkinci çocuğu için benden değil diyen bir adamla aynı evde bu burada onu da unutmamak lazım, yediği dayaklar vardı birde.

Bir iki güzel söze, iyi davranışa tav olup yine devam eder konu sahibi, bunu bilerek aynı şeyleri yaşamak istemiyordur ailesi.

İlla gidecek olsa, yine de kabul ederler orası ayrı.

1 hafta icrayla çocuğumu aldı.içip içip ananen yüzünden cezaevine girdim. Demiş çok bağırmış korktum dedi oğlum ağlamaya başladım dedi diyormuş ki bir de ağlıyor şuna bak !

Kesinlikle hayır çocuklarıma yaptığım kötülüğün farkındayım ve en kısa zamanda bu zarardan döneceğim
Unutabileceklerini zannediyormusunuz gercekten icinde beraber el birligi ile actiginiz yaralari iyilestirebileceginizi zannediyormusunuz bir an once cocuklar icin bir seyler yapin kendiniz icin degil zaten onlar iyi olursa sizde olursunuz

Bakıyorum onlar da 1300 civarında ve internet bağlatmak biraz sürüyor .izin almak istemiyorum idareden yeterince izin almıştım buraya yerleşirken
İnternet dediğiniz şey telefon tarifenize ek maksimum 50 TL. Çözümsüz bir dert gibi bahanenize sığınıyorsunuz.

Bunun için mi şerefinizi iki paralık edip o evde olmaya devam ediyorsunuz şaka gibi...

Allah'ım doğmamış çocuklarımın öğretmenleri bu zihniyettekiler mi olacak?

Cocuklari oyle bir babanin ayagina goturen sizsiniz. Adamin belki de cocuklar umurunda degildi. Siz adamla gorusmek icin resmen cocuklari bahane etmissiniz. Derdiniz cocuklarin babasini gormesi degilmis, adami istiyormussunuz. Istediginize ulasmissiniz. Adamla yeniden bir araya gelmissiniz. Adamin aldatmasi da sizi rahatsiz etmiyor, ona da razisiniz yeter ki kadin evinize girmesin. Siz iyi misiniz?
Kadin eve girmese siz bu rezil herifle bu yasantiya razisiniz.
Ne oldu simdi? Hersey bitti. Cunku kadin eve girmis. Otel odalarinda o is olsaydi onemli degildi sizin icin degil mi?
Simdi de adamdan hincinizi cikartmak icin yine cocuklari kullaniyorsunuz. Adamin ayagina goturdugunuz cocuklari simdi de gorusturmemeye ugrasiyorsunuz. Adami cocuklari gorusturmemekle tehdit ediyorsunuz. Adamin da cok umurundaydi sanki. Ayol adam cocuklarini gormeye hic gelmemis, hiic ugrasmamis ki cocuklari icin. Muhtemelen yine gelmeyecek.

Neymis adam iciyormus o yuzden cocuklari gondermeyecekmis. E ayagina gotururken adamin ictigini bilmiyor muydun?
Neymis adam cezaevine benim yuzumden girdi diye cocuklara dirlik vermezmis? Adamin ne b.k oldugunu biliyordun da neden bu adamla tekrar birlestin o zaman? Bu adamin ayagina bir de cocuklari suruklemissin, neden?
Adam hincini cocuklardan alirmus guya, sen de ayni seyi yapmiyormusun? Cocuklari kullaniyorsun. Nedir bu cocuklarin sizden cektigi ya? Bir buyuyun artik. Bir kendinize gelin. Koskoca adamla kadin.. kendi kisisel sorunlari icin cocuklari oyuncak ediyor. Yazik ya. Aslinda ana baba olmayi ikiniz de hak etmiyorsunuz. Ikinizin de cocuklar umurunda degil. Yiyin bitirin birbirinuzi ama cocuklari bir rahat birakin. Bence sen ne yapiyorsan yap ama babanlarin yaninda belki o cocuklar daha huzurlu buyur. Cunku senin hic aklin basinda degil.

Bu ne böyle
Bu kadar da ezik zavallı olunmaz
Dayak ye
Aldatıl
Hakaret işit
Giyimine bakımsızlığına söylenenleri kafaya tak
Ama yemek yapıyorum çocuk var nasıl kendime bakabilirim diye düşün
Oğlunuzu sevmiyorsa bunu yansıtıyordur
Sizi sevmemesini sineye çekmişsiniz seçim sizin tabi ama o çocuğa bunu reva göremezsiniz.
Çocukların üstüne yemin etmeyin siz iradesizsiniz.
DNA testine kendinizi de dahil etseydiniz keşke

Havlayan köpek ısırmaz

Çocuklar umrunda değil onun kimse umrunda değil zaten .ben mecburi olarak götürdüm çocukları .ev basıyor çünkü ama artık diyorum ki ne yaparsa yapsın umrumda değil çocukları da götürmeyeceğim görüşmelerine de müsaade etmeyeceğim

Bu ulkenin polisi var savcisi var ev basiyor bahane. Istesen savciliga gidip uzaklastirma cikarirdin. Sadece kendini kandiriyorsun.

Sen değişmezsin. Sen değişmedikçe kaderinde degişmez artık ye dayağını lafını otur sen bunu bilerek adamın yanındasın ailene üzülüyorum laf dinlemeyen cezasını sıkıntısını yine onlara çektiren bir evlatttttsın biraz vicdanın olsa adamın ....şeyi peşinde koşmazdın offff sinirlendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…