Eski eşin aramaları, yeni eşimin bundan duyduğu rahatsızlık

Bence siz veya eşinizin muhattap olması doğru degil. İş yerin de muhabbeti olduğu birisini aramış olabilir, geçmiş olsun dedi ve bitti, kısa da kötü bir şey yapmamış ancak bunun size ve eşinize gelmesi güzel değil biraz art niyet olabilir burada. Bence kiminle konuşuyor ise onun uyarılması, daha doğru.
Evet beni aramıyor. Ben telefon numaramı değiştirdim gerçi ama tabii bana ulaşmak istese not bırakırdı. Personel ile konuşuyor, onla da öncesinde arkadaşlığı vardı.
Haklısınız o adamı ikaz etmemiz gerekiyor. Bize laf taşımamalı. Ne konuşuyorlarsa aralarında kalmalı.

adam sizinle ilgilenmemiş ki, insanlık etmiş. eşiniz kendine ve size güvensin biraz. kusura bakmayın da gülünç geldi, karımdan ve ailesinden uzak dur diyecekmiş falan arayıp. adam uzak zaten, biri vefat birisi yangın. benim annemle babam da ayrı, babam her kandilde, her bayramda anneannemi arar, kutlar. saygı ve insanlıktan olan şeyler bunlar. zaten aldatmış adam yani şu an sizinle ilgilendiği yok.

nasıl kulağınıza geldi ? kim söyledi ?
Eskiden arkadaşlığı olduğu babamın personelini arıyor. O da aralarında geçen konuşmaları ofiste anlatıyor. Bunlarda annemin, benim ve şimdiki eşimin kulağına geliyor. Yazılanlar doğrultusunda bu laf taşıyan adamı ikaz etmemiz gerektiğini anladım.

Eskiden arkadaşlığı olduğu babamın personelini arıyor. O da aralarında geçen konuşmaları ofiste anlatıyor. Bunlarda annemin, benim ve şimdiki eşimin kulağına geliyor. Yazılanlar doğrultusunda bu laf taşıyan adamı ikaz etmemiz gerektiğini anladım.
aynen öyle. Yani sonuçta senin eski eşin olduğunu biliyor ve eşinin kulağına giderse sıkıntı yaşayacağını düşünebilirdi. Sana ulaşmak istese direk seni arardı

Haklısınız. Genel kanı bu yönde oldu.
Bir de şu açıdan bakalım. Yorumlarınızdan anladığım kadarı ile eski eşiniz olacak kişi iyi biri değil. Biz niyetini iyi düşündük ama eşinizin de aklına geldiği gibi kötü niyetle arıyorsa , onu aramak onu uyarmak eski eşinizde şöyle bir düşünce oluşturabilir ; " Hala beni umursuyor ki rahatsız oluyor , bak yeni yuvasında bile mutsuz ettim " vs. Her halükârda hiç gerek yok uyarmaya. İyi yahut kötü ekmeğine yağ sürmeye gerek yok.

eşin haklı
çocuk yok ortalıkta bi bağ kalmamış araması ne
ama aramasın bence daha da ortalık kızışabilir
siz konuşşsanız
Bizde sizin gibi düşünüyorduk. Ortada çocuk yok. Pekte dostane ayrılmadık. Belki de benim ona duyduğum öfke bilinç altımda yanlış yorumlamama sebep oluyor. Burdaki arkadaşların genel kanısı sorun teşkil etmemesi yönünde olduğu için bende ikna oldum.

7 sene önce bitmis
Arada ortak cocuk yok,ne mana yani.
Kimi arıyorsa o desin,arama artık evli barklı kadın esi rahatsız oluyor diye.
Simdi esiniz konussa is kavgaya döner gereksiz yere.
Evet bizde eşimle böyle düşünüyorduk. Konuştuğu personeli ikaz etmek lazım. Aralarında ne konuşuyorlarsa konuşsunlar bize laf taşımasın.

Bizde sizin gibi düşünüyorduk. Ortada çocuk yok. Pekte dostane ayrılmadık. Belki de benim ona duyduğum öfke bilinç altımda yanlış yorumlamama sebep oluyor. Burdaki arkadaşların genel kanısı sorun teşkil etmemesi yönünde olduğu için bende ikna oldum.
ben şöyle düşündüm şimdiki eşinizin eski eşi olsaydı ve böyle bi şey yapsaydı rahatsız olurdunuz büyük ihtimal onda da derdim arayamaz çünkü bi bağ yok hadi çocuk olsa neyse eşinizin yerine düşündüm

Bir de şu açıdan bakalım. Yorumlarınızdan anladığım kadarı ile eski eşiniz olacak kişi iyi biri değil. Biz niyetini iyi düşündük ama eşinizin de aklına geldiği gibi kötü niyetle arıyorsa , onu aramak onu uyarmak eski eşinizde şöyle bir düşünce oluşturabilir ; " Hala beni umursuyor ki rahatsız oluyor , bak yeni yuvasında bile mutsuz ettim " vs. Her halükârda hiç gerek yok uyarmaya. İyi yahut kötü ekmeğine yağ sürmeye gerek yok.
İçinde zerre iyilik barındıran bir insan değildi. Şöyle ki beni başka kadınla aldatmasına rağmen, asla itiraf etmeyen, psikiyatriste götürüp, sorunlarımızı aşalım diye bonibon gibi antidepresanlar aldırıp, sonra da bizim evliliğimizin kurtarılacak bir yanı kalmadı diye obsesif bir adam.
Heralde ben onunla alakalı hiçbir şey duymak istemediğim için bu kadar hassas davrandım.
Bize laf taşıyan personeli ikaz etmemiz en doğrusu gibi.

İki seferde de aradığı durumlar olağanüstüymüş. Ben insanlık yaptım siz ne anlarsınız diyebilir. Ki sizi aramıyor. Bence rahatsız olmakta haklı olsa bile muhattap olmamalı eşiniz. Arayınca kimle konuşuyor bu arada?
Babamın personeliyle konuşuyor. Evet muhattap olmamalı. Kendimizi küçük düşürürüz. Kulak tıkamalı, gündemimize bile almamalıyız. Eğer art niyetliyse onun ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

Eşinizin rahatsız olması gayet normal bir durum ama sonuçta sizi aramamış 2 olay gerçekleşmiş bunun sebebiyle aramış eşinizin eski eşinizi aramasına gerek yok bence durduk yere olan bir şey değil ve en önemlisi sizi aramamış. Başınız sağolsun bu arada.
Teşeķkür ederim. Allah razı olsun 🙏🏻

Arkadaslar 15 senenin hakkı hukuku diyor ama o hak hukuk aldatirken yok muydu? Bence görmezden geLin. Eşiniz rahatsiz olmakta bence çok haklı. Insanı irite eden işler.

Arkadaslar 15 senenin hakkı hukuku diyor ama o hak hukuk aldatirken yok muydu? Bence görmezden geLin. Eşiniz rahatsiz olmakta bence çok haklı. Insanı irite eden işler.
Evet A Aylakkadin ben kesinlikle iyi niyetli olacağını sanmıyorum. Sanırım yaşadıklarım yüzünden onun adını dahi duymak istemiyorum.
Bana hep "sen yeniden evlenmeyeceksin, seni alan bir enayi olmayacak" diye psikolojik manipülasyon yaptı.
Allah'a şükür 41 yaşımda çok zor mutluluk elde ettim. Eşimle onu görmezden gelip, kulağımızı tıkamamız en doğrusu.

Evet A Aylakkadin ben kesinlikle iyi niyetli olacağını sanmıyorum. Sanırım yaşadıklarım yüzünden onun adını dahi duymak istemiyorum.
Bana hep "sen yeniden evlenmeyeceksin, seni alan bir enayi olmayacak" diye psikolojik manipülasyon yaptı.
Allah'a şükür 41 yaşımda çok zor mutluluk elde ettim. Eşimle onu görmezden gelip, kulağımızı tıkamamız en doğrusu.
Eski eşiniz olacak kişi pislik kelimesine yeni tanım getirecek tipte bir insanmış gerçekten. Allah evladınız ile mutluluğunuzu perçinleştirsin inşAllah. En büyük ve en güzel intikam.

Back
X