Eski eşin aramaları, yeni eşimin bundan duyduğu rahatsızlık

Beni aldattıği kadınla boşandıktan 3 ay sonra evlendi. O kadın evli olduğunu bildiği halde 2 sene yasak aşk yaşadı. O benim umurumda değil. Kimi ölmüş, kim yaşıyor takip etmiyorum, aramıyorum. Benim kitabımda insanlık böyle bir şey değil. İnsanlık yapmak istiyorduysa efendi gibi boşansaydı. Beni senelerce kandırdı. Psikiyatristlere götürdü. Hayatımda baska bir kadın var deseydi.
Nihalim, benim eski eşim de kendini hatırlatma çabasına girdi, hatta konuşma talebini iletti açık açık, helalleşmek istiyormuş vs vs… Bizde aldatma yoktu gerçi ama psikolojik şiddet vardı, çift terapileri aldık, zamanında çok üzüldüm ama olmadı… İnan tek celsede hiçbir şey talep etmeden boşandım, zaten çocuğumuz yoktu. Eski eşinin babanın vefatı nedeniyle araması anlaşılabilir olsa da yangın nedeniyle araması kendini hatırlatma çabasından başka bir şey değil bence. Yeni eşin rahatsız olmasın, sen de iletişim kurma. Kendi mutsuzluğunda boğulsun, sen bebeğine odaklan 🙏🏻❤️

Beni aldattıği kadınla boşandıktan 3 ay sonra evlendi. O kadın evli olduğunu bildiği halde 2 sene yasak aşk yaşadı. O benim umurumda değil. Kimi ölmüş, kim yaşıyor takip etmiyorum, aramıyorum. Benim kitabımda insanlık böyle bir şey değil. İnsanlık yapmak istiyorduysa efendi gibi boşansaydı. Beni senelerce kandırdı. Psikiyatristlere götürdü. Hayatımda baska bir kadın var deseydi.
Cok gecmis olsun. Allah belasini versin boyle erkeklerin. Fakat konuyla ilgili dediklerimin arkasindayim. Adam arkadasini aramis. Buluttan nem kapmissiniz

Bizzat sizi aramadığı halde bizi arama demek biraz abes olur gerçekten. Bence şimdiki eşinize bunu algılatın. "Beni arasa ben de zaten senin tepki vermeni isterim ama beni, bizim evi aramıyorken senin tepki göstermen gereksiz tribe girdiğimizi, kendisini çok önemsediğimizi sanmasına yol açar. Hiç gerek yok, tam tersine hiç üstümüze alınmadığımızı görsün" düşüncesini işleyin eşinize. Bir de ailenizi aradığını eşinize duyuran her kimse, o kişinin gelip bunu eşin yanında dillendirmesine engel olun. Bence asıl rahatsız edici olan bu. Eşim kızıyor haklı olarak, bunu söylememize hiç gerek yok deyin Kimse gelip te birinin" karının eski eşi sizin aileyi yine aradı" yine demesine kayıtsız kalmaz. Sinirini de eski eşten çıkartmak ister. Bunun dışında eski eşin yaptığını insanlık olarak gerekli ve lüzumlu görmüyorum ben. İnsani anlamda bu kadar değer verdiğin bir ailenin kızını yıllarca aldatıp bir de sorunlu boşanıp gidip diğer kadınla evlenmişsin. Bunlar yaşanırken o insanlara saygısızlık yapıp onları üzüp çiğnenmiş olmadın mı? Ortada bir iyi niyet ve iyi ilişkiler mi bıraktın ki şimdi insani ilişkilere önem veresin geldi.!. Bu aile senin kızlarına yaşattıklarını iyi veya kötü günlerinde hatırlayıp durmak istiyorlar mı bakalım. Boşverin vardır böylesi hayatta ben mükemmelim rolü oynarken saçmalayan tipler. Siz eşinizle bebeğinizle mutlu olmaya bakın. Eşinize de "o kim ki sen onunla muhatap olacaksın, seviyesine inmen beni sadece üzer" gibi yaklaşın her defasında.

Tipik bir o.ç. onun yapacağı insanlığa da turppp sıkayım

Para için İsviçreli kadınla evlendi dememiş miydiniz, adam satılık orta malı adeta. Burda medeni insan falan yazmışlar aldanmayın bence defolsun gitsin o adamın insanlığına ihtiyacınız yok.

Adamın kızını aldat sonra ölünce vah vah gitti ne iyi admdı var mı böyle bir şey ...

Neyse konuya geleyim eşiniz aramasın, siz de aramayın kendini bir halt sanmasın

15 sene gecirmişsiniz. Babaniz vefat ettiginde aramasa miydi?
Sizinle ilgilenmiyor, sizi de aramiyormuş zaten.
Bazi konularda bir geçmiş olsun telefonu edilir onu da size etmemis zaten.

Benim yakin bir akrabam da boşandi hem de şiddet gordugu icin boşandi ama eski eşinin akrabalarindan bazilariyla bayramda hala birbirlerini ararlar.
Bu normal bence.

Sizinle konusmamis adam zaten, baskalariyla olan konuşmasi da eşinizi ilgilendirmez aslinda.

Evet @Aylakkadin ben kesinlikle iyi niyetli olacağını sanmıyorum. Sanırım yaşadıklarım yüzünden onun adını dahi duymak istemiyorum.
Bana hep "sen yeniden evlenmeyeceksin, seni alan bir enayi olmayacak" diye psikolojik manipülasyon yaptı.
Allah'a şükür 41 yaşımda çok zor mutluluk elde ettim. Eşimle onu görmezden gelip, kulağımızı tıkamamız en doğrusu.
Arkadaşlar gibi insanlık olsun, nezaket icabı v.s diye araması bir yana,
Böyle şeytani düşünen bir adamın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
O aramaları yaptığından haberiniz olacağını biliyordu, amacı nifak sokmak,
ölen sizin babanız, yanan sizin işyeriniz, personel arkadaşı bile olsa ne münasebet yani.
Eşiniz de siz de hiç bir şekilde iletişime geçmeyin, bunu öğrenince amacına ulaştığını düşünecek, belki de daha da çirkefleşecek.

Arkadaşlar gibi insanlık olsun, nezaket icabı v.s diye araması bir yana,
Böyle şeytani düşünen bir adamın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
O aramaları yaptığından haberiniz olacağını biliyordu, amacı nifak sokmak,
ölen sizin babanız, yanan sizin işyeriniz, personel arkadaşı bile olsa ne münasebet yani.
Eşiniz de siz de hiç bir şekilde iletişime geçmeyin, bunu öğrenince amacına ulaştığını düşünecek, belki de daha da çirkefleşecek.
Of ne alaka? 7 yıl olmuş ayrılalı nifak sokacak olsa 2 kere mi arar onda da kadını aramamış bile. Nasılsın iyi misin demek için aramamış ölüm gibi ciddi bir olay için aramış o kadar. Zaten evlenmiş adam.

Of ne alaka? 7 yıl olmuş ayrılalı nifak sokacak olsa 2 kere mi arar onda da kadını aramamış bile. Nasılsın iyi misin demek için aramamış ölüm gibi ciddi bir olay için aramış o kadar. Zaten evlenmiş adam.
Sizin düşünceniz, size göre öyle olabilir.

Belliki karşınıza bu tür zihniyette insanlar çıkmamış, çıkmasında.
Nihal hanımın önceki evliliğiyle ilgili paylaşımlarından yola çıkarak, o karakterde bir insandan beklenebilecek bir davranış.

Eskiden arkadaşlığı olduğu babamın personelini arıyor. O da aralarında geçen konuşmaları ofiste anlatıyor. Bunlarda annemin, benim ve şimdiki eşimin kulağına geliyor. Yazılanlar doğrultusunda bu laf taşıyan adamı ikaz etmemiz gerektiğini anladım.
Eskiden arkadaşlığı olan birini aramasi cok normal aslında. Bunu size annenize yansıtmalari hic dogru degil. Bu personel bunu bilerek yapıyor bariz derecede oyle bence. Bazi insanlar bak ben kiminle görüşüyorum önemli biriyim arkadaşıyım imajı derdinde olur. Bu personelden oyle bence.
Sizi direk aramadigi icin yada sizinle ilgili birsey konusmadigi icin eşiniz hic aramasin bence.

senlik bir durum yok ki Nihalciğim
Eşinin kulağına nereden gelmiş bu annen ya da sen söylemeden ?
Karımdan uzak dur diye aramak saçma olur
Zaten seni aramıyor ki
Belki vicdan azabı çekiyor belki de pişmanlığı var.
Bence görmezden gelin , ailende açarsa çok yüz vermesin.
O da bir süre sonra aramaz.

Sizin düşünceniz, size göre öyle olabilir.

Belliki karşınıza bu tür zihniyette insanlar çıkmamış, çıkmasında.
Nihal hanımın önceki evliliğiyle ilgili paylaşımlarından yola çıkarak, o karakterde bir insandan beklenebilecek bir davranış.
Adamın karakteri kötü olabilir ama yaptığı eylemde bir kötülük yok. 7 yıl çok uzun bir süre ve bu süreçte nifak sokacak insan çok daha çirkinleşirdi. İki büyük ve acı olayda aramış üstelik bir başkasını aramış. Kalkıp da bunu kafaya takıp bizi arama demek daha absürd bir davranış olur. Ayrıca ezeli düşmanım olsa bile böyle bir durumda ben de aramak isterdim. Aman valla eski eş eski sevgili olmak da ayrı zor. Arasan suç aramasan suç.

Nihalim, benim eski eşim de kendini hatırlatma çabasına girdi, hatta konuşma talebini iletti açık açık, helalleşmek istiyormuş vs vs… Bizde aldatma yoktu gerçi ama psikolojik şiddet vardı, çift terapileri aldık, zamanında çok üzüldüm ama olmadı… İnan tek celsede hiçbir şey talep etmeden boşandım, zaten çocuğumuz yoktu. Eski eşinin babanın vefatı nedeniyle araması anlaşılabilir olsa da yangın nedeniyle araması kendini hatırlatma çabasından başka bir şey değil bence. Yeni eşin rahatsız olmasın, sen de iletişim kurma. Kendi mutsuzluğunda boğulsun, sen bebeğine odaklan 🙏🏻❤️
tuttioz tuttioz Tuttimm bitanem kaderimiz ne kadar benziyor ❤ Eski eşimden o kadar nefret etmişim ki, adını dahi duymak istemiyorum. Bu adam hayat boyu bizi takip edecek taziye, geçmiş olsun mu dileyecek? O kadar insandı boşanırken neden insanlığını göstermedi? Bana "seni içim almıyor" derken benim de bir gururum olduğunu hesaba katmadı. Ben onun iyi niyet taşıdığına zerre ihtimal vermiyorum. Pusuya yatmış bekliyordur. "Seni alacak enayi bulamayacaksın" diyordu. Benim şimdi mutlu bir yuva kurmuş olmam ağır geliyordur.

senlik bir durum yok ki Nihalciğim
Eşinin kulağına nereden gelmiş bu annen ya da sen söylemeden ?
Karımdan uzak dur diye aramak saçma olur
Zaten seni aramıyor ki
Belki vicdan azabı çekiyor belki de pişmanlığı var.
Bence görmezden gelin , ailende açarsa çok yüz vermesin.
O da bir süre sonra aramaz.
Bize annem söyledi. Annemde eski eşimin aramasından rahatsız. Bizim personele işlerinin ne kadar iyi gittiğini, açtığı şantiyeleri anlatıyormuş. Nispet yapıyor gibi. Annem onun zenginlemesini hazmedemiyor ama ben umursamıyorum. İsterse Sabancı olsun, ben bana yaşattıklarını biliyorum.

tuttioz tuttioz Tuttimm bitanem kaderimiz ne kadar benziyor ❤ Eski eşimden o kadar nefret etmişim ki, adını dahi duymak istemiyorum. Bu adam hayat boyu bizi takip edecek taziye, geçmiş olsun mu dileyecek? O kadar insandı boşanırken neden insanlığını göstermedi? Bana "seni içim almıyor" derken benim de bir gururum olduğunu hesaba katmadı. Ben onun iyi niyet taşıdığına zerre ihtimal vermiyorum. Pusuya yatmış bekliyordur. "Seni alacak enayi bulamayacaksın" diyordu. Benim şimdi mutlu bir yuva kurmuş olmam ağır geliyordur.
Ağır şeyler yaşamışsınız ama direkt sizinle irtibata geçmediği için eşinizin arayıp bizden uzak dur demesi yanlış olur, maksadı gerçekten sizi huzursuz etmekse istediğine erişmiş olur muhatap alırsanız, ayrıca size bu lafı taşıyanı ikaz edin, hayatta en sevmediğim insan türlerinden biri de laf taşıyanlardır, bana hiçbir zaman iyi niyetli gelmiyor böyleleri, personeliniz olduğu için daha keskin şeyler diyemem ama ben normalde bu tipleri barındırmam çevremde.

Adamın karakteri kötü olabilir ama yaptığı eylemde bir kötülük yok. 7 yıl çok uzun bir süre ve bu süreçte nifak sokacak insan çok daha çirkinleşirdi. İki büyük ve acı olayda aramış üstelik bir başkasını aramış. Kalkıp da bunu kafaya takıp bizi arama demek daha absürd bir davranış olur. Ayrıca ezeli düşmanım olsa bile böyle bir durumda ben de aramak isterdim. Aman valla eski eş eski sevgili olmak da ayrı zor. Arasan suç aramasan suç.
Biz fevri davranıyoruz çok tatsız olaylar yaşadığımız için. Affedemiyoruz. Biz dost kalamadık. Babam yaşarken böbrek nakli oldu. Arayıp geçmis olsun dilemedi. Madem bu kadar iyi bir insandı. Bizle konuşacak yüzü kalmadı. Personelden haber alıyor işte.

Back
X