Eski eşin eşyasını kullanan koca

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Eşinizin eski eşinden, alabilecek durumda olmasına rağmen telefon gibi bir eşya alıp kullanmasını nasıl karşılarsınız? Ve bunu size danışmadan yapmışsa?

Anlamadım boşandıktan sonra mı eski eşiyle görüşüp eşya alıyor, yoksa evlilerken eski eşinin aldığı bir eşyayı hala kullanıyor olması mı problem?
Sanırım 2 türlü de rahatsız eder bu durum beni

ne münasebet!!
eğer boşandıktan sonra alıyorsa çok samimi ilişkileri var demektir
ki evliyken bile alındıysa ben olsam en kötü sattırır başak aldırtırım

Boşandıktan sonra kızı vasıtasıyla alıyor ama tlf eski eşin.

Kesinlikle rahatsız edici bir mevzuu. Yalnız eşiniz farklı konularda da eli sıkı, cimri biriyse en azından telefon mevzusunu da buna yorabilirsiniz. Bu forumda eski karısının yüzüğünü yeni karısına hediye eden birini de okumuştuk. Adam cimrilikten yapmıştı bunu.

Alırken onun tlfnu olmasını umursamadan aldım diye de bir açıklama yapıyor.

Yanlışlıkla suya düşürürüm sonrada üzülürüm ama bunu yapmadan önce telefondan rahatsız olduğumu belirtmediysem yaparım.

bende kullanırım beni rahatsız etmez ki
o telefona baktı eski karısını hatırlamıyorsa
sıkıntı yok bence ne gerek var para harcamaya
tabi sizi rahatsız ediyorsa söyleyin
eski sevgilimin cüzdan almıştı kullanıyorum
anısımı var hayır onu mu hatırlatıyor
eskiyince atarım
3 senelikte evliyim

Almaması gerekirdi. Şarj yerine iğne falan sokun bozulsun. Sonra da bilmiyormuş gibi ilahi adalet geyiği falan yapın:))

Bizim sitede bu kocayı pataklama sebebi:)
Şaka bir yana da durum varsa yeni telefon alınmalı, eski eşten telefon almaya gerek yok, en azından eşini inciteceğini düşünerek hareket etmek gerekir.

Müdürüm pataklama nedir bomba ile imha edilir

O şimdi tuşları dokunup, koklayıp hayaller kuruyordur
Ya ufacık çocuklarda bile son model telefonlar var artık; kendine alamamış mı bir tane?

Ceyzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…