Neler var mesela? Sizi en çok yaralayanlar ne mesela? İlk aklınıza gelen olay?
Kötü niyetle yaklaşmak istemiyorum, eski eşinin nasıl kullandığını biliyosa temiz makine diyerek ya da çok uygun bir fiyat olması yüzünden almış olabilir. İçinde kadına ait resim bilgi vs kalmamışsa çok fazla takılmayın derim.
Eşimle konuştum telefonu değiştiriyor. Aynı şeyi ben yapsaydım ne yapardın dedim umursamazdım dedi ama yalan söylüyor. Şu an verecek cevabın yok o yüzden böyle konuşuyorsun dedim, o senin düşüncen dedi. Yaptığının arkasında durmuyor. Çok kırgınım.
Aldattığını düşünürümEşinizin eski eşinden, alabilecek durumda olmasına rağmen telefon gibi bir eşya alıp kullanmasını nasıl karşılarsınız? Ve bunu size danışmadan yapmışsa?
Eski esin telefonunun bende ne isi var¿Eşinizin eski eşinden, alabilecek durumda olmasına rağmen telefon gibi bir eşya alıp kullanmasını nasıl karşılarsınız? Ve bunu size danışmadan yapmışsa?
Anlıyorum. Değişmesini bekliyorsunuz o zaman.Bunlar apayrı konular. 1 tanesini bile yazsam boşan dersiniz. Oralara girmeyi inanın hiç istemiyorum. Tek diyebileceğim çok geçerli sebeplerim var.
Eski karisi nasil tlf vermeyi kabul etmis, ben onu anlamadim
Yani ben gunahimi bile vermezdim de.
Ayriyeten cimri falan mi bu adam? Param gitmesin de ne olursa olsun diyen tiplerden mi acaba?
Canım konunu okuyunca insanın aklına neden bu kadar rahat bu adam demek geliyor. Resimlerin olması zaten kabul edilebilir değil. Değiştirmezse şayet olur da tepkini net koy yanlış anlar mı falan diye düşünme.
Aldattığını düşünürüm
Alacak yer bulamadın da bula bula o kadının telini mi buldun derim de derim
Anlıyorum. Değişmesini bekliyorsunuz o zaman.
Aralarında her ne şekilde olursa olsun bir paylaşımın olması rahatsız ederdi beni...Çocuk varsa tek ortak noktaları çocuk olmalı,çocukla ilgili görüşmeliler sadece...Şöyle düşünsün eğer çocuk olmasaydı alır mıydı telefonunu eski eşin,işte şimdi de en az o kadar saçma alması,çünkü çocukla alakalı bir durum değil bu.
Düşüncesizlik yapmış,hele de önceki hatalarından sonra ekstra dikkat etmeliydi.
Tek sebep bu degil elbette, başka şeyler de var. Üstüne de bu.. Bilmiyorum..
Eşimle konuştum telefonu değiştiriyor. Aynı şeyi ben yapsaydım ne yapardın dedim umursamazdım dedi ama yalan söylüyor. Şu an verecek cevabın yok o yüzden böyle konuşuyorsun dedim, o senin düşüncen dedi. Yaptığının arkasında durmuyor. Çok kırgınım.
Çok güzel demişin Mune, en önemli noktası bu bence de; eşini inciteceğini düşünüp almamalıydı. Yoksa kimse adamın telefona bakıp bakıp eski karısını özleyeceğini düşünmez herhalde.Bizim sitede bu kocayı pataklama sebebi:)
Şaka bir yana da durum varsa yeni telefon alınmalı, eski eşten telefon almaya gerek yok, en azından eşini inciteceğini düşünerek hareket etmek gerekir.
Aynen öyle, aralarındaki herşey bitmiş ki ayrılmışlar, bir cep telefonuna bir sürü manalar yüklemezdim ben lakin işin duygusal kısmı ağır basar, konu sahibesi de zaten telefon kısmında değil bence, incinmiş haklı olarak.Çok güzel demişin Mune, en önemli noktası bu bence de; eşini inciteceğini düşünüp almamalıydı. Yoksa kimse adamın telefona bakıp bakıp eski karısını özleyeceğini düşünmez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?