Eski eşin eşyasını kullanan koca

Kesinlikle eski eşine karşı birşey hissettiğini düşünmüyorum. Yaptığı tam anlamıyla saygısızlık. Bu konuyla ilgili önceden yaptıkları da var ve bu son olayla birlikte baya irrite oldum.

Peki bu durumda tepkiniz ne olurdu? Yani önceden de yaptığı düşüncesizlikler var. Dikkat ederim diyor ama yine aynı. Gururum çok incindi..

"Yanlışlıkla" telefonu suya düşürürüm ya da sofra beziyle boşluğa silkelerim.
Ama bunun öncesinde kesinlikle o telefondan rahatsız olduğumu hissettirmem.

ne münasebet!!
eğer boşandıktan sonra alıyorsa çok samimi ilişkileri var demektir
ki evliyken bile alındıysa ben olsam en kötü sattırır başak aldırtırım

Yanlışlıkla suya düşürürüm sonrada üzülürüm ama bunu yapmadan önce telefondan rahatsız olduğumu belirtmediysem yaparım.

o telefonuda adamıda paralardım bu kadar net..!!

Bizim sitede bu kocayı pataklama sebebi:)
Şaka bir yana da durum varsa yeni telefon alınmalı, eski eşten telefon almaya gerek yok, en azından eşini inciteceğini düşünerek hareket etmek gerekir.

O şimdi tuşları dokunup, koklayıp hayaller kuruyordur
Ya ufacık çocuklarda bile son model telefonlar var artık; kendine alamamış mı bir tane?

sebebi neymiş ki???

Almaması gerekirdi. Şarj yerine iğne falan sokun bozulsun. Sonra da bilmiyormuş gibi ilahi adalet geyiği falan yapın:))

Müdürüm pataklama nedir bomba ile imha edilir

Ceyzzzzzz

Ne fark eder? Bunlar bahane

Bir nevi seni kıskandırmak gibi bir nedeni olabilirmi.
Yada hiç düşünmeden hareket ediyor.

ben tepki olarak ne amaçla ve sebeple böyle bişey yaptığını sorar, cevaba göre gerekirse saçını başını yolabilirdim açıkçası

Empati yapmasını istedin mi? Sen böyle bir sey yapsan nasıl hissedermiş?

Empati yapmasını istedin mi? Sen böyle bir sey yapsan nasıl hissedermiş?

Hayır konuşmadım henüz çünkü daha öncesinde de bu tip düşüncesizlikleri oldu ve bana hak verip bir daha aynı şeyi asla yaşatmayacağını söylemesine rağmen yine yine yaşattı aynı şeyleri.. Her defasında da önce benim abarttığımı iddia edip sonradan hatasını kabul etti. Bu durum beni boşanma düşncesine kadar itiyor çünkü biz bu konuda tecrübesiz değiliz. Yeni birşey değil. Bilerek yapıyor..

Kabul edilmeyecek bir durum , eşiniz anlaşılan çok düşüncesiz , empati yapması gerekiyor aynı durumda siz olsanız ne düşünürmüş .

Boşanmayı düşünmek biraz fazla olur sanki ama ciddi bir kavgayı da hakediyor daha önce de tekrarladığı için.

Kadinlar için can sıkıcı bir durum.Ama erkekler ne eşyalara nede olaylara bizim gibi duygusal yaklasmiyorlar.

olmaz zz bana ters deyil ters oglu ters o telefonu elinden alirim cami acarim gucumun alabildigiine uzaga firlatirim sonra gider alir gelirim tuh yaaa elimden kaydi derim

İlk öğrendiğim zaman telefonu kırar üzerinde ziplardim. Sinirlenince kendi telefonuma yapıyordum, yaparım bilir yani. Sonradan dank ettiyse ben çok dusundum, böyle işin .... diyerek yine kirarim telefonu, firlatirim duvara yine ziplarim uzerinde.
Dusuncesiz olması, beni uzmesi aylarca beynini yeme sebebim olur. Ben mutsuzsam mutsuz ederim. Emdiği sütü burnundan getiririm. Nereden karşılaştım bu manyakla der. Bu dediklerimi yaptım yani ordan biliyorum.

Yanlışlıkla hallediver telefonu gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…