- 23 Haziran 2021
- 15
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi Gulmemis basim
-
O zamanda bana diyecek se doldurdun cocukları bana sıkıntı verecek ,aslında biliyor hatalarını amaAranızda ne yaşandı bilemiyorum. O yüzden keskin yorum yapamam. Ama evlatlarınız istemiyorsa gelmesin..
Kesinlikle kabul etmeyin kendinizin ve çocuklarınızın huzuru için.O zamanda bana diyecek se doldurdun cocukları bana sıkıntı verecek ,aslında biliyor hatalarını ama
Cok hatalar yaptı,cok sabrettim 15yıl mücadele ettim olmadı,şimdide bana sen cok iyi bir insansın,ben mahvettim herseyi diyor,ailesi benimle hala görüşüyorAranızda ne yaşandı bilemiyorum. O yüzden keskin yorum yapamam. Ama evlatlarınız istemiyorsa gelmesin..
Bende onu düşünüyorum ,gelince ne olacak ne konusacagız,ne paylaşacağız, uygun bir dille anlatmak istiyorumÇok saçma. Boşanmışsınız işte bayramda gelip evcilik mi oynayacak. Dışarda buluşun derim.
En uygun dil net bir şekilde gelmeni istemiyorum demek bence. Bu şekilde çocuklar da işin içinden çıkar onları doldurduğunuzu vs düşünemez. Bana kalırsa dışarıda da yüz yüze gelmenize gerek yok tabi. Çocuklarıyla görüşsün yeter. Siz görüşmek zorunda değilsiniz.Bende onu düşünüyorum ,gelince ne olacak ne konusacagız,ne paylaşacağız, uygun bir dille anlatmak istiyorum
bu konulari cocuklarin bilmesine gerek yok, eski ese ayar verin, ikiniz konusun ve ne yapilacagina karar verinKızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin
Sanırım, keske amacını belli etseAt gibi giden it gibi döner sözünü mü yaşıyor?
Sanırım, keske amacını belli etse
Ahahaha konu sahibinin kullanıcı adına bakmadan bu yorumu okudum gülmekten yarılıyodumSevgili gülmemiş başım kardeşim, barışmak istiyorsan barış hiç boşuna kendini ikna etmeye çalışma. Hayat bu kadar kasmaya degmez. Çocuklar istemiyor sanırım ama sen istiyor, belki olabilir der gibisin.
Ne yaşandığını bilemem ama neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?