eski eşin görüşme isteği..

Bi paragrafta su anki esinizden biraz sogudugunuzu hissettim.
Ve tamda bu sebepten oturu bi kahve icesiniz var.
Bu kahveler cogalir bir baslasa size soyluyum.
Her esinizle kavganizda "masum" bi kahve daha icersiniz.

Su an aldatmayi planliyosunuz ve bunun icin bizden izin istiyorsunuz farkindamisiniz??

Her evlilikte , istemediğiniz , sevmediğimiz huylar vardır.
Eşinizin kusuruda bu demek ki . Bunun dışında çok büyük sorularınız varsa bosanmalisiniz. Yoksa kafanızın bulunmasına izin vermeyin.

Geçmişi düşünün. Sizin kahroldugunuz , uzuldugunuz zamanlarda neredeydi ? O zaman hatır yok muydu ? 5 senede ancak mi birikmiş kahve hatri ?

Eşinizi de bir kenara bırakın, kendi onurunuz için buluşmayin.

Kusura bakmayında o adam sizin teli neden biliyo neden suana kadar değiştirmediniz yada değiştirdiyseniz nerden buldu ? Bence bunlara dıkkat edilmeli

araştirilsa benim gibi insanlarin insanlari kirmamak icin ne kadar dikkat ettigini gorursunuz.attigim mesajlara bakarsaniz konularda anlayabilirsiniz mesela.ama zahmet etmeyin kimseye bir sey ispat etmek gibi bir kaygi tasimiyirum.fikrimi soyledim ve benim icin bu dusuncenin ihanet oldugunu belirttim.ne var bunda? bu benim fikrim.burda bir cok kisi bunun ihanete girecegini o kahvenin masum olmadigini yazdi zaten.niye benim yorumumdan bu kadar rahatsiz oldunuz?sonradan kiymete biniyor boyle insanlar
dedim.zamaninda kiymetini bilmemis deger vermemis insanlara,yeni bir hayat kurduktan sonra düsunmek bana gore ters."bana göre".polemige girmekten ve insanlarin yorumlari uzerinden tartisma yaratmaktan hic hoslanmam.fikrimi soyledim bitti gitti.kalbini kirdiysam konu sahibinden özur dilerim.sizede iyi gunler dilerim..

Eski eş ile seneler sonra görüşmek ne demek yahu ? Hele de ortak bir çocuk yoksa...
Bastığı yere basmamak için ben güzergah değiştirdim bırakın görüşmeyi...
Yıllar önce mahvettiği hayatınızı tekrar yerle bir eder... Aman haaa....

Duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkür ederim.
Bir de ben ne yorum yaptım ki bir tek benim yorumuma takıyorsun gibi bişey yazmıştı bayan..
bir de "böyleleri" sonradan kıymetli oluyor falan yazmış ya bende gerçekten anlamıyorum bu insanları..

Gidip görüşmek istiyorsun, bunun masum bir kahve olmadığını biliyorsun ama belki burdan görüş bir şey olmaz diyen olursa diye vicdanını rahatlatmak istiyorsun. Bu bir aldatmadır kendini kandırma, şu an evli olduğun adama da eski eşinin karısına da üzüldüm. Madem birbirimizden vazgeçemiyordunuz niye boşandınız? Yasak olan daha mı tatlı geliyor daha mı kıymete biniyor heyecan mı arıyorsunuz ikiniz de?

Üzerinden 5 yıl geçmiş eski eşinizde sizin telefonunuz ne arıyor?
Yeni evlilikle beraber kesinlikle yeni numaralar alırdım.
Ulaşmasın sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…