eski eşin görüşme isteği..

ben olsam buluşmazdım s*k*trsin gitsin afedersiniz, zamanında o acıları yaşatmadan önce düşünecekti, herşeyden önce siz artık yeni bir hayata başlamışsınız ve en önemlisi bir evladınız var, onları düşünün lütfen, eğer buluşsaydınız bu hem onlara saygısızlık olurdu, hem de eski eşiniz şuanki evliliğinize hangi gözle bakardı ?

ben olsam buluşmazdım s*k*trsin gitsin afedersiniz, zamanında o acıları yaşatmadan önce düşünecekti, herşeyden önce siz artık yeni bir hayata başlamışsınız ve en önemlisi bir evladınız var, onları düşünün lütfen, eğer buluşsaydınız bu hem onlara saygısızlık olurdu, hem de eski eşiniz şuanki evliliğinize hangi gözle bakardı ?

Birak bulusmayi hala konusuyo olmaniz bile yanlis bunu esin duysa gorse yuvan yikilir kendine gel acilen nunarani degistir kendine gel ona donsen cokmu mutlu olucan onumu saniyosun
Dönücem demedi ki
Hayır dedim red ettim reel görüşmeyi diye yazdı diye hatırlıyorum, öyle yazıyor.

Adı üstünde eski es. Ondan çocuğunuz da yok diyelim sizi bağlayan bişey var. Bence hiçbir sebep yok görüşmek için ama sizin konuşma tarzınız görüşmek istediğinizi hissettiriyor. Eğer bulusursaniz Eşinizi aldatma olursunuz.

bir şeyler yarım kalmış, söylenmemiş sözleriniz var belli ki.
ancak boşanmışsınız, bitmiş.

çocuğunuz olmadığı için tekrar iletişim kurmanıza hiç bir sebep kalmamış.

evlenmişsiniz bir kızınız, eşiniz var.
her ailede, her eş arasında zaman zaman sorunlar olur. birbirimizin kişilik özelliklerinde sıkıntı duyduğumuz durumlar olabilir. bu doğaldır. bir soğuma, bir boşanma ve eski eşle görüşme sebebi olmamalıdır.

Boşanmışsınız bitmiş gitmiş artık. Üstelik iki taraf da evli.
Evlilikte çalkantılar var vs bir bahane değil, kahve de masum değil.
Belli ki unutamamışsınız sonrası gelirdi. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız.
Aranızda çocuk bağı da yok. Neden hala tlf u sizde kayıtlı anlayamadım.

Arada cocuk yok bisey yok. Size bu kadar seyi cektirwn adamla konusmak icin hic bir bahane yok. Numarasini engelelyin heryerden. 2 yasinda bir evladiniz varmis kurdugunuz bu hayati bir anda yerle bir edebilir bu konusmalar dikkat edin.

benimde öyle diyesim geliyor ama kader..
zamanında kıymetimi bilmesi lazımdı..
Az gözyaşı dökmedim yapma etme barışalım diye..
o zaman bak en iyi yapman gereken sey emin ol uzak durmak anlamalıydı kıymetini bir yuva kolay kurulmuyor
nasıl cabuk yıktı sende ona böyle ders vereceksin önüne bakacaksın yapmayacaktı
herkez bu haytta bir bedel öder oda seni kaybedip belki ödeyecek

yeni eşin ve cocugunun babasıyla yeni hayatında mutlu olmaya calış bu düşüncelri kafandan sil at
bu bir cıkmaz cünkü artık iknizde evlisinz
belki söylerken bile utanıyorum ama
bosanmadan bir ilişki isteyecek gizli yasak aşk yasayalım diyecek
erkekler farklı sizi gereksiz yere bir yanlısa kausa ve maceraya atmasına izin vermeyin
unutun

Peki sana mesaj attigini ve senin de cevap verdiğini eşine soyleyebilecek misin ? Bunu bile söyleyemiyorsan demek ki görüşmen hata olur.

cok sert bir cevap yazdigimi dusunmuyorum.burdaki bir cok insanin yazdigindan farkli bisey yazmadim.niye benimkine bu kadar takildiniz?evet bosanmadim ama bir gun bosanirsam icimde hortlayacak duygular yasadigim insan varken evlenmem diye düsunuyorum.bu esinize haksizlik.evet red etmissiniz.ama bunu dusunmenin bile ihanet olsugunu yazdim bana göre.benim icin öyle.size göre olmayabilir.hakkinizda hayirlisi olsun uzatmak istemiyorum.fikrimi söyledim.sizin hayatiniz tabiki..

Sizin kafanizi karistirmak istiyor kotu seyler olabilir sakin ona kanmayin ikincisi siz eski esinizden ister istemez etkilenip esinizin hatalarini gorup huruzsuzluk cikariyor olabilirsiniz kesinlikle sogudum demeyin o cok kotu bisey cunku sevmeyince daha berbat oluyr

Bir kahvenin bile 40 yıl hatırı varken, sizle bir kahve içecek kadar hatır bırakmayan biri soru işaretiniz bile olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…