eski eşin görüşme isteği..

Bu eşinize aşık olarak evlenmediğinizden şimdi bu durumu yaşıyorsunuz maalesef. Keşke aşk evliliği yapsaydınız emin olun buraya konu açmak aklınıza gelmezdi.

Sakın ola görüşmeyin kızınız var yuvanız var iyi kötü aklınızı karıştırır ve boşanmaya gidebilirsiniz. Boşanıp evlenseniz zamanında sizi üzen adam yine üzer hemde bu sefer daha çok üzülürsünüz. Bu yazdığım en kötü senaryo ama gerçekleşmesi muhtemel çünkü bazı duygularınız öfkeniz kadar yoğun bence. Engelleyin eski eşi ve asla görüşmeyin..

Kesinlikle aşık olmadan evlenme. Aşk olmadan bu evlilik denen kurum yürümez :))

Sizi anlıyorum icinizde bitmeyen bir öfke var çünkü zamanında bu şahıs sizi yipratmis simdi ipler elinizde ona ne kadar güçlü olduğunuzu gostermek istiyorsunuz icinizde ne olacak görüş ne kaybettigini anlasin diye bir ses var hakli bir gurur icindesiniz . Lakin bu işler bu şekilde daha karmaşık bir hal alır bir anda kendinizi yasak bir ilişki icinde bulursunuz siz evlisiniz üstelik annesiniz eski eş ile görüşmek etik degil kabul edilir degil eşiniz sizce buna Rıza gosterir mi

Belli ki eski eşinizin de evliliği bu aralar sıkıntılı kafa dağıtmak için de sizi kullanacak. Ayrıca eşiniz size böyle bir şey yapsa kabul edermiydiniz? Ya da eski eşiniz ile kahve içmeye giderseniz bunu eşinize söyleyecek misiniz?

Gerçekten bitince görüşmenin daha kolay ve normal olduğunu düşünüyorum ben. Benim kafam bir tuhaf çalışıyor. Görüşmekten Kaçıyorsan bitmemiştir gibi geliyor bana.

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir.
Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur.
Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.
Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.
Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Herşey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan esen burdan eser, kaya banamısın demez!
Bildiniz, Tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı...
Sırtında bir acı ile uyanır....
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. ..

(Kaderini sev-belki seninki en iyisidir)

O kahve teklifini boşanmadan önce düşünseymiş gel bi evliligimizi gözden geçirelim oturup konuşalım deseymiş şimdimi aklına gelmiş belki bi tuzak resim çekip eşine atmıyca ne malum sonrada karın beni buluşmaya çagırdı demiyce ne malum ya kadınlar şeytana papucu ters giydirecek kadar bazen akıllı bazende çok salak ola biliyoruz maleseff

Görüşmem tabiki...önce kendime sonra ne olursa olsun hayatımı paylaştığım insana olan saygımdan...

Ne gerek var masum da dense yıllar sonra görmeye

sen kendini kocanın yerine koy düşün eski karısı ile görüşse ne dusunurdun ben karşıyım şahsen ortada bi cocuk varsa misal anne baba biraraya gelmek zorunda kalır bu doğal karsilanabilir yani çocukta yok sende eee daha neeee eski günleri anmakta neymiş sana acı vermiş biri ile ne konuscaksin ki şuanki eşine gerçekten haksızlık bu huzuru bozmaya niyetin var galiba kocanın haberi var mı söylemek zorundasın gidiceksen eger çünkü....

Insan bir kere falan asik olmuyor ya. Karsina asik olabilecegin bi adam cikti mi asik oluyosun zor bi sey degil. Bosanir bosanmaz 1 sene sonra mantik evliligi yapmak yerine kendine zaman tanisaydin kimlerle tanisir, ne asklar yasardin kim bilir.

Eski esini bu kadar kafana takma. Belli ki mutsuz evliliginde, senin de huzurunu bozmaya calisiyor. Bi sey olacagindan da degil sadece canini yakip gidecek. Kocana da cok buyuk bir haksizlik olur bu. Empati yap aynisi sana yapilsa ne hissederdin? Resmen aldatma olur. Oyuna gelme, hayatina bak

Aklinizin kosesinde kaliyor yani...benim esim dugune 1 ay kala nisan bozulmus.7 sene gecti.acaba dusunuyor mu kim neci nasil biri kimi sevmis diye bazen dusunurum.adini bile soylemediler.bulamadim da ...siz eski esinizle bla bla bla....
Esiniizn yerinde olmak istemezdim.

Başta tlf nosunu değiştirin. Aynısını eşiniz yapsa eski eşiyle buluşmasa fakat tlf msj laşsa ne düşünürdünüz.giden gitmiştir boşverin eskiyi.mutlulugunuzu gölgelemeyin.

ne masumiyeti?o kahvenin bahane gönlün neler istedigini biliyorsunuzdur zaten.bosuna masumiyet katmaya calismayin.suan bunu düsünuyor olmaniz bile esinize ihanettir bence.niye sonradan kiymete biniyor boyle insanlar anlamiyorum..

ya siizn gibi insanlar araştırılmalı bence normal olamazsınız insan kalbi kırmanın günahını biliyormusunuz şu yazıdan masumiyet kattmaya çalıştığını nası düşünebildiniz hoş bize masumlaştırmak için neden bi çabaya girsinki konu sahibinin nickinden başka ne fikre sahibizki
neyi düşündüde ihanet gördün kadın reddetmiş daha ne yapsın şu yorumunuza dönünde bi bakın bildiğin gidip buluşmuş yüzüne cilve yapr gibi senle buluştum ama dahası olmaz demiş gibi bi konu okusaydık he derdimki haklısınız hanım niyetli ayak bacak yapıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…