Eski Eşin Yeni Aşkı

Başta tüm suçunu kabul etmişti ama ben boşanma işine girişince beni suçlamaya başlamıştı. Sen bana ters davrandığın zamanlarda yaptım, sen ittin beni diye. Baktım cenazemiz varken de aldatmış, bir yakınım yoğun bakımda yatarken de. Tek tek tarihleriyle suçlayınca kesti sesini. Ben de henüz evet yaaa ben de suçluyum diyen duymadım.

Ben olsam söylerdim beni aldattığı icin ayrıldık lütfen bir daha rahatsız etmeyin benim icin bu konu kapanmıştır.

Ben olsam söylerdim çünkü eski eşin normal bir adam değil.
Aldatma az kalır onun yaptıklarını anlatmaya, adam bağımlı, cinsel anlamda hasta ruhlu tam tarifi nasıl olur bilmiyorum.

Karşida ki kadın senin numaranı gizlice alıp ulaştığına göre çok normal sayılmaz ama konunun sonunda rahatsız olacağın bir durum olmaz muhtemelen. Sadece sevgilin konusu düşündürücü, ona da durumu söyleyebilirsin gerekirse.

Evli bir adam hangi ara yapmış bunları?
Ben evliliğin 3. Ayında yakaladım. İlk iki ay aldatmamış sonra tekrar başlamış. Durduk yere kavga çıkarıp çıkarıp gidip salonda yatıyordu. Ben haber okumadan uyuyamam sen yat diyordu. Ben de salağım işte. Bir gün içime doğdu. Dedim bşr şeyler ters gidiyor. Gittim eşimin iş çantasını kurcaladım ve elimle koymuş gibi ikinci bir telefon buldum.

mesajjı görmezden gelmeniz en iyisi çünkü muhabbet uzar gereksiz bir samimiyet ortamı oluşabilir, kötü bir şey desen yine sana patlar eski eşin bu olaydan dolayı sana illaki hesap sorar durduk yere canını sıkar. Bir de insanlar değişebilir hepimiz hatalar yapıyoruz insanız belki eşin değişmiştir sen niyetini iyi tut ki karşına iyi şeyler çıksın. Mesajı görmemezlikten gelmeni tavsiye ederim ne olursa olsun naçizane

Kesinlikle anlatmazdım ne kadar saçma birşey sevgilinin eski karısına yazıyor ve evlenmek istediğini falan söylüyor.. Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri.. En başta bana saygı duymadığını düşünürüm sırf kendisi için bana yazacak içi rahatlayacak hanımefendinin...ya böyle bir saçmalık nerede görülmüş oldu olacak bi de sizden taktik isteseydi sen bu adamla zamanında evlendin nasıl başardın bana da anlat falan : ) Yani ben böyle birşeye sinir olur hatta komik bulurdum illa adama karşı birşey hissetmek zorunda değilim yani ben etik bulmuyorum hayatımdan biri çıktıysa onunla ilgili (çocuğum varsa hariç) herşeyi çıkarırım hayatımdan.. Hem daha sonra belki muhatap olmak zorunda kalırsın söylediklerinden dolayı falan yani bu adam çıktıysa hayatından o mesajında sil gitsin.. bu kadının seviyesi yerlerde zaten belli.. Bence siz oralara inmeyin..

Öyle yazışmalar var ki. ilk yakaladımDa konuşmalardaki cinsel fantezileri okurken kusmuştum ağlamaktan. Cidden hasta ve tedavi olmayı da istememişti. Ben boşanırken kendi iyiliğin için Tedavi ol dediğimde yapmayacağını söylemişti.

benim kızkardeşim de bir adamdan ayrıldı yeni daha muhtemelen o da böyle sapıktı.
daha sevgiliyken parçalıycam, ısırıcam, kölem olacaksın diyormuş adam.
yani kimbilir daha neleri vardı.
Sizin eski eşiniz kendini iyi saklamış gerçekten.

İşte ben buna üzülüyorum. O değişsin mükemmel biri olsun ama mutlu olmasın. Benim canımı çok yaktı. Belki bencilce gelecek ama asla biriyle mutlu olsun istemiyorum.

İşte ben buna üzülüyorum. O değişsin mükemmel biri olsun ama mutlu olmasın. Benim canımı çok yaktı. Belki bencilce gelecek ama asla biriyle mutlu olsun istemiyorum.

böyle düşünmen çok doğal ben de eşimden boşansam ben de istemem mutlu olsun ama bu küçük görünen kararlar belirliyor hayatımızın gidişatını, sınavdır belki. Sen ALLAH ından bulsun de ALLAH a bırak sen benim ağzıma sıçıyordu dövüyordu bile desen o ayrılmayacak ki eşinden. Kız sırf merakından soruyor. Erkekleri bilmiyormusun altından girer üstündne çıkar kadını ikna eder. Hatta kadına tatlı bile gelir ona öyle davranıyoru bana öyle davranmıyor diye. Hiç böyle gereksiz bir şeyin içine girme, kızın merakını giderdiğinle kalırsın eski eşinin senin canını sıkması da cabası olur

Kurtulmuş gerçekten. Keşke o da böyle deseydi ben hemen bırakırdım. Bir edepliydi sorma. Oscar ödülünü ona vermeleri gerekiyordu

Ben olsam bende eski eşten bilgi almak isterdim ama karşı taraf senin anlattıklarını da inkar ederse kadın muhtemelen ona inanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…