Başta tüm suçunu kabul etmişti ama ben boşanma işine girişince beni suçlamaya başlamıştı. Sen bana ters davrandığın zamanlarda yaptım, sen ittin beni diye. Baktım cenazemiz varken de aldatmış, bir yakınım yoğun bakımda yatarken de. Tek tek tarihleriyle suçlayınca kesti sesini. Ben de henüz evet yaaa ben de suçluyum diyen duymadım.Ben olsam e devletten (vatandaş uyaptan alabilirsin) boşanma belgemi indirir,iletirdim . Yalan-iftira da diyemez. Ak koyun kara koyun belli olur.
Bu yasima geldim,on yıldır kadınlar kulübündeyim, 'ben aldattım,ben dövdüm ondan terkedildim' diyen erkek ne gordum ne duydum ne de okudum vallaha
Ben evliliğin 3. Ayında yakaladım. İlk iki ay aldatmamış sonra tekrar başlamış. Durduk yere kavga çıkarıp çıkarıp gidip salonda yatıyordu. Ben haber okumadan uyuyamam sen yat diyordu. Ben de salağım işte. Bir gün içime doğdu. Dedim bşr şeyler ters gidiyor. Gittim eşimin iş çantasını kurcaladım ve elimle koymuş gibi ikinci bir telefon buldum.Evli bir adam hangi ara yapmış bunları?
İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Kesinlikle anlatmazdım ne kadar saçma birşey sevgilinin eski karısına yazıyor ve evlenmek istediğini falan söylüyor.. Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri.. En başta bana saygı duymadığını düşünürüm sırf kendisi için bana yazacak içi rahatlayacak hanımefendinin...ya böyle bir saçmalık nerede görülmüş oldu olacak bi de sizden taktik isteseydi sen bu adamla zamanında evlendin nasıl başardın bana da anlat falan : ) Yani ben böyle birşeye sinir olur hatta komik bulurdum illa adama karşı birşey hissetmek zorunda değilim yani ben etik bulmuyorum hayatımdan biri çıktıysa onunla ilgili (çocuğum varsa hariç) herşeyi çıkarırım hayatımdan.. Hem daha sonra belki muhatap olmak zorunda kalırsın söylediklerinden dolayı falan yani bu adam çıktıysa hayatından o mesajında sil gitsin.. bu kadının seviyesi yerlerde zaten belli.. Bence siz oralara inmeyin..İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Öyle yazışmalar var ki. ilk yakaladımDa konuşmalardaki cinsel fantezileri okurken kusmuştum ağlamaktan. Cidden hasta ve tedavi olmayı da istememişti. Ben boşanırken kendi iyiliğin için Tedavi ol dediğimde yapmayacağını söylemişti.Ben olsam söylerdim çünkü eski eşin normal bir adam değil.
Aldatma az kalır onun yaptıklarını anlatmaya, adam bağımlı, cinsel anlamda hasta ruhlu tam tarifi nasıl olur bilmiyorum.
Karşida ki kadın senin numaranı gizlice alıp ulaştığına göre çok normal sayılmaz ama konunun sonunda rahatsız olacağın bir durum olmaz muhtemelen. Sadece sevgilin konusu düşündürücü, ona da durumu söyleyebilirsin gerekirse.
Zannetmem çünkü boşandıktan sonra hiç iletişim kurmadık. Bir arkadaşıma sordum. Ortak tanıdıkların söylediği kadarıyla biriyle görüşüyormuş.Bana nedense bunu yazan eski eşinizmiş gibi geldi.sanki sizi yokuluyor.böyle bir şey olabilr mi sizce?
Öyle yazışmalar var ki. ilk yakaladımDa konuşmalardaki cinsel fantezileri okurken kusmuştum ağlamaktan. Cidden hasta ve tedavi olmayı da istememişti. Ben boşanırken kendi iyiliğin için Tedavi ol dediğimde yapmayacağını söylemişti.
İşte ben buna üzülüyorum. O değişsin mükemmel biri olsun ama mutlu olmasın. Benim canımı çok yaktı. Belki bencilce gelecek ama asla biriyle mutlu olsun istemiyorum.mesajjı görmezden gelmeniz en iyisi çünkü muhabbet uzar gereksiz bir samimiyet ortamı oluşabilir, kötü bir şey desen yine sana patlar eski eşin bu olaydan dolayı sana illaki hesap sorar durduk yere canını sıkar. Bir de insanlar değişebilir hepimiz hatalar yapıyoruz insanız belki eşin değişmiştir sen niyetini iyi tut ki karşına iyi şeyler çıksın. Mesajı görmemezlikten gelmeni tavsiye ederim ne olursa olsun naçizane
İşte ben buna üzülüyorum. O değişsin mükemmel biri olsun ama mutlu olmasın. Benim canımı çok yaktı. Belki bencilce gelecek ama asla biriyle mutlu olsun istemiyorum.
Kurtulmuş gerçekten. Keşke o da böyle deseydi ben hemen bırakırdım. Bir edepliydi sorma. Oscar ödülünü ona vermeleri gerekiyordubenim kızkardeşim de bir adamdan ayrıldı yeni daha muhtemelen o da böyle sapıktı.
daha sevgiliyken parçalıycam, ısırıcam, kölem olacaksın diyormuş adam.
yani kimbilir daha neleri vardı.
Sizin eski eşiniz kendini iyi saklamış gerçekten.
Çocuğun falan yoktu de mi bundan?Kurtulmuş gerçekten. Keşke o da böyle deseydi ben hemen bırakırdım. Bir edepliydi sorma. Oscar ödülünü ona vermeleri gerekiyordu
Şaşırmamış sanki he?Kıza sadece dava dosyasını iste ve oku dedim. Aldatma nedeni ile boşandık. Fazlası dosyada var dedim. Gördü ama Cevap yazmadı
Yok. Zaten ona da demiştim de ağlamıştı. Senin gibi bir sapık asla baba olmamalı demiştim. Çok ağır geldi ona o lafÇocuğun falan yoktu de mi bundan?
Ben olsam bende eski eşten bilgi almak isterdim ama karşı taraf senin anlattıklarını da inkar ederse kadın muhtemelen ona inanırİyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?