Eski eşine geri döndü

Adamın boşanır boşanmaz bir ilişkiye başlaması ve evlenmesi ilk eşine nispet amacıyla olabilir. Siz sevmişsiniz ama sanki onun tarafında çok da düşünülmeden, karşıma çıktı biri evleneyim olursa olur olmazsa olmaz mantığıyla ilerlemiş. Duygular karşılıklı değilmiş maalesef.
Herşey bitti diye birşey yok. Ölene kadar devam edecek bir mücadelenin içindeyiz. Ne herşey çok güzel artık sırtım yere gelmez demek lazım ne de artık bitti diyip pes etmek. Kimin ne olacağı belli değil.
Çocuk meselesine takılmayın. Karşınıza çıkanları iyi tartın biçin. Bu saatten sonra evlenir miyim yok çocuğum olur mu gibi cevabı olmayan sorular insanı çok yoruyor. Tecrübeniz varmış. İş arayın ilk planda. Piyasalar düzelmeye başladı. Sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.

Kim oyle bir adamla evlense ayni hisseder haklisin, sana eziyet etmis resmen ama gecicek uzulme ise yaramaz falan degilsin kotu biriyle karsilastin ama hayatindan cikti artik rahatsin boyle dusun

Ailenizin arkanızda olduğunu okuyunca çok sevindim. İş bulana dek boşanmak belki sıkıntı olurdu ama artık olmaz, en kötü ailenizin yanına gidersiniz. Siz fazla bile çekmişsiniz bu adamı. Fikrimce eşine geri dönünce araları gene bozulacak. Bence vicdan yapma olayından çok beyfendinin iki kadınla birlikte olma hevesi. Eski eşi de benim gözümde evli erkekle beraber olan kadınlardan farksız. Eski eşte olsa başkasının eşiyle nasıl beraber olabiliyor. Sorsan birşey yapmadım der ama adam sizi boşladıkça zevkten dört köşe olduğuna yemin edebilirim. Bir kadın nasıl kendinden ayrılıp, başkası ile evlenip, onun yatağından gelen adamı sever asla anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…