Eski eşine geri döndü

Bu karaktersiz adamdan kurtulduğunuza şükredeceksiniz ilerde. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin..

İbretlik bir yaşam.
Umarım bunu boşanmış ve çocuklu biriyle görüşüyorum, yorumunuz nedir, diye konu açan tüm kadınlar okur.
Kör ölür badem gözlü olur arkadaşlar.
Çocuk varsa eski eşle görüşme bi te mez.
Belki eski eş de evliyse durum farklı olabilir.
Konu sahibi, eminim en kısa sürede toparlanırsınız.
İyi ki çocuğunuz olmadan ayrılmışsınız bu ayran gönüllü adamdan.

Kendinizi affedin ve barışın kendinizle en zoru bu. Herkes hata yapar .Hayat denem yamulma yöntemi ile yaşanıyor. O kadar çok eşinden ayrılmış arkadaşım var ki. Hepsi de sizin kendinizi tanımladığınız gibi girişken, eğitimli, kariyerli güçlü kadınlardı bekarken ve tam da ayrılık aşamasında yine sizin tanımınız gibi hayat beklentisi kalmamış, özgüvensiz, ürkek, bir evliliği bile yürütemedim beceriksizim, şöyleyim böyleyim diye tüm negatif söylemleri kendilerine yakıştırır oldular. Bunu da atlatın küllerinizden doğacaksınız Anka kuşu gibi

Hiç üzülme sadece güçlü ol sessız kal . Senın ıhtıyacın olan tek sey su asamada iş . Pandemıden dolayı herkes neredeyse aynı durumda.İş bulunca Yıne dımdık ayaklarının uzerınde durursun onlarda bırbırlerını yer durur dikiş tutmazlar . er geç İlahi adalet tecelli eder .

Çok iyi bir analiz ....Bu tarıf ettıgınız kadınlardan bırıde bendım. Yıllardır çalışan bayandım bana odedıgı ıkı faturayı kafama vururdu her kavgada elektrık su dogalgazımı kestırırdı .boşanınca arkadaşım onlıne bankacılıgı ogrettı de kullanmaya basladım dedım ne kadar kolaymış dakıkalık ısler senelerce tepeme vurulmuş durulmuş...

Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız bana iyi geldi. En çok giden yıllara üzülüyorum gerçekten. 3,5 yılımı boşar harcamışım gibi hissediyorum.

Kendini katıt sözü hoşuma gitti, öyle olmalıyım gerçekten. Çocuk konusunda son zamanlarda olmamasının daha hayırlı olduğuna kanaat getirmiştim artık ben ondan bir çocuğum olsun değil de genel olarak çocuk konusunda üzüntülü ve endişeliyim.

Ben hariç hepsi kıymete bindi. Kadında zerre bir değişiklik olmadı bahsettiğiniz şekilde. Ama evlenebilir diye düşündüğünü ben de düşünmüştüm.

Şu sartlarda bu adamdan mahsus bosanmazdim sanırım ben

Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız bana iyi geldi. En çok giden yıllara üzülüyorum gerçekten. 3,5 yılımı boşar harcamışım gibi hissediyorum.

Millet 20 yil evlilikten sonra bosaniyor. 3.5 yil daha ne ki? Hersey bir tecrübe iste böyle. Bazen iyicine dibe batmamiz lazim, tekrar üste çikmak için.

Diyorsun ya, ondan önce dünyayi geziyordum, kendime güveniyordum,.. diye. Bunu tekrar yakalayabilirsin. Yatirim yapacaksan, kendine yapacaksin. Psikolog ile tedavine devam et ve kendini tekrar bul.

O adam hayati boyunca gerçek iç huzur ve mutluluk bilmeyecek. Sadece insanlari kullanmayi biliyor. Sen bulacaksin ama, huzuruda, mutluluguda. Simdi sana öyle gelmesede.

Yeni birisi de olsa eski eşi de olsa bunun ki yalnızlık fobisi, o yalvarmalarda bunun sebebiyleydi emin ol … ben sizin toparlanacağınıza inanıyorum çok vizyonlu bir kişilik okudum .. ama suan bu acıyı yasamalısınız

Bu isler biraz nasip
Kismet isi.. bu adam daha once evlenmemis biride olup eski sevgilisinede donebilirdi.. olay karakteriyle ilgili.. buarada ben suna katilmiyorum.. neden bosanmis cocuklu biriyle evlendin bla bla diyenler olmus.. o zaman bosanmis cocuklular omur boyu yanliz mi kalsin? Senin karsindaki karaktersizmis inan bana… en dibi gormeden su yuzune cikamaZsin oyle dusun.. eminim
Hersey yoluna girecek ama zamanla ve gayretle

Gelenekleriniz degisikmis. Bayramda baba evinde esinizin eski esle tatilinin bitmesini bekleyip bosanmada gelenekci olmak cok ortusmuyor.

Bosanmis taraflardan ikisi de bekar olur, iliskileri arkadasliga evrilmistir, bayramda cocuklarini alip tatil yapmalari gayet normal derim. Bir taraf evli oldugu halde esini baba evinde birakip eski esle tatile cikiyorsa bunu pek anlayamam.

Adam cocuklarindan bosanmadi cocuklari ile tatile de gider her yere gider ona da lafim yok.

Yani sizin durumunuz hangi gelenege dahil pek bilemedim.

Kesinlikle konuyu okuduğumda bende böyle düşündüm.. Hiçbir şey durduk yere olmaz..

Ama şundan eminim ki Adam da çok fena..

Kesinlikle, adam konusunda hemfikiriz zaten ama sorunu tek tarafta aramak da dogru degil sanki.

18 yasinda biri olur kandirilmis derim, dusunememis derim ama bu konuda taraflar gayet aklibasinda bir yasta.

Kacan Batik büyük olurmus, eski esi kiymete binmis. Bu adamdan size yar olmaz, sadece yillarinizi yer. Cok met bir sekilde hemen botanik yolunuza bakin, ben de bosandim nasil bir dönemden gectiginizi cok iyi biliyorm.

Evet, çocuğunuzun olmamasi yeni bir hayat kurma icin bir avantaj. Bu duygulariniz gececek..zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…