Eski eşine geri döndü

İlk iş yumurta donduruyoruz, hemen bu adamdan kurtuluyoruz. Sonrası Tanrının yardımı ve kişisel gayretimizle şekillenecek. Geç değil, her şey olması gereken zamanda oluyor…

Siz aradan çekilince heyecanları bitecektir :) Ama bu önemli değil. Bir zamanlar anlattığınız gibi biriyseniz yine olursunuz, hatta bu sefer daha fazla tecrübe olacak çantanızda. 42 yaş geç değil, hiçbir yaş değil bence...

Teşekkür ederim, bu tür gebelik haberleri beni mutlu ediyor.
Merhaba,
Arkadaşım yaşı itibariyle ve çocuk isteği nedeniyle yumurta dondurma operasyonu yaptırdı. Eğer evlenirsem ve gebelik için geç kalmış olursam diye tedbir aldı..
Öncelikle bu yöntemi şuan sağlıklı ve üretken bir vücudunuz varken kenara koyun derim..
İkincisi ön yargılı olmayın hayat size yeni şanslar çıkartabilir...
Ayrıca çocuk dünyanın vazgeçilmezi de değil.. Yuvalar da bir süre çaresiz ailesiz çocuklardan biri belki sizi bekliyordur..
Bunu yapmak içinde evli olmaya bile ihtiyacınız yok..
Bir arkadaş yazmış sizde her şey üst üste gelmiş diye kesinlikle katılıyorum. Pandemi dönemi çok insanı maddi yönden yıprattı.. Ama siz donanımlısınız kendinize gelin ve yeniden başlayın hayata.. Önemli olan para değil mutluluk çünkü..
Kişileri hayatından bağımsız değerlendirin o sizin için yanlış kişiydi ve siz Aşk heyecanıyla analiz etmeyip tam güvendiniz.
Diğer karşılaşacağınız insanlar böyle olacak diye bir kaide yok..

Mutluluklar diliyorum size

Yemeyenin malını yerler durumunu görünce insanlar bi attıkları çöpü eșelemeye başlıyor geri almak için. Emin ol tamamen psikolojik bi yanilsama icindeler ondan iyi gelio, sen aradan çıkınca basbasa kaldiklarinda yeniden yasayacaklar eski sorunlarini. Ve bu dönek herif bu sefer de seni arayacak elinde ne yoksa onu istiyor çünkü.

Tvde bi tane yaşlı adama soruolardi eski sevgilinizi unuttunuz mu diye. Adam da unutmak için mi yaşıyoruz unutulur mu demişti. Bu olgunlukla bakmak güzel oluyor hayata kötü yaşanmışlıklar varsa bile iyilerini hatirlayip gülümseyebilmeli. Hepimizin icinde tonlarca kalp kirikligi var. Polyannayla fazla haşır neşir olmusum gibi görünmek de istemem ama ben öldürmekten son anda vazgeçtiğim adamlari bile bazen kendi kendime gülümseyerek hatirladigim oluyor.

Yaşınız da cok gec degil en kötü yakisikli bir adamdan habersiz hamile kaliverirsiniz maddi durum iyi olduktan sonra :) illa evlenmeye de gerek yok. Olmadi en en kötü evlat edinirsiniz.

Bence iş bulmaya yoğunlaşın gerisi çorap söküğü gibi gelir. Su an maddi sıkıntı en büyük problem.

Çocuk sahibi olmak icin evli ve yaşınız küçük olmak zorunda değilsiniz. Koruyucu aile diye bişey var , bir erkeğe muhtaç değilsiniz çok daha mutlu olabilirsiniz. Hem öyle aldatan yalancı bir kocadansa hiç olmasın daha iyi , bence kurtuldugunuza sevinin ikisi de birbirini bulmuş.

Eviniz var, arabanız var, eğitiminiz var iş de olur elbet. Ayrıl bu adam için üzülmeye değmez. Zaten 15 kg Alman ve birsürü ilaç kullanman o adamın sana iyi gelmediğinin en güzel kanıtı..

Benım esımde bosanmıs bır ınsan ama asla gorusmuyorlar yanı jepsı aynı olmuyor o karaktersızmıs. Ablacım uzme kendını kurtulduguna sukret onlada mutlu olamayacak Allah buyuk sana yasattıgı mıslı mıslı cıkacak ıkısındende. Ikısı dedıgım ıcın laf soyleyenler olacaktır ama evet oyle kadında karakterlı olsa sen evlısın benle ne ısın olur derdi 1ben olsam derdım. Hıc uzme kendını yoluna bak

Yani tazminat alabilirsiniz aldatıldığınızı ispatlayarak. Eviniz ve arabanız da varmış (umarım hala vardır) bir tek iş bulmanız kalmış umarım onu da bulursunuz. Benim aklıma tek takılan şu oldu siz bu adamla evliyken mi tanısmıstınız yani boşanmada herhangi bir dahiliniz var mıydı sanki eski eş de sizden intikam alıyor gibi? Öyleyse bunları yasamanız gayet doğal. Sadakat duygusu olmayan bir insan kimseye bu duyguyu göstermez. Değilse de eski eşine hayret ettim çocuklarının babası bile olsa başkası ile evli bir adam neticede nasıl duygusal ve fiziksel bir birliktelik sürdürebiliyor hayret.

Tüm bunları gizli gizli yaparken eski marısı nasıl size bunu duyurmadı hediyeler alırken iş gezisi diye tatillere giderken o kadın bunu size demeden duramaz..Ayrıca siz boşandıktan 2 sene sonra tanışıp evlendiyseniz niye vicdan yaptı ki..niye beraber tatile gitmelerine müsade ettiniz yani bu kadar şey olurken habersiz olmanız garip..olan olmuş geleceğe bakacaksınız

Adam evliliğini bitirmek için eski eşini kullanıyor gibi geldi bana... Eski eşini sevseydi boşanmaz evliliğini kurtarmaya bakardı dengesiz birisi demekki...

Ya acayip sinir oldum okurken
Madem öyle bir niyetin vardi ne diye evlendin be adam
Sizin hakkınıza girmiş
15 kiloyi da verirsiniz
Guzel bir iş de bulursunuz
Ev araba duruyor mu bilmiyorum ama onu da halledersiniz insallah
Siz iyi olun da

Ergen ergen hareketler..
Eş değiştirmeyi ergenler gibi sevgili değistirmek saniyor baksana.

ONCELIKLE MERHABA.yasak olan cazip olur misali onlarinki.beraber olamazlar orasi kesin.vicdan yapmasi su acidan dogru cunki biz kadinlarlarin evlilikden beklentimiz ayni.sen ilgi isteyince amaan ben bu dediklerini yapan olsaydim 2 cocugumun anasina yapardim demis icinden.ama darilma sana cok kizdim.kendini niye bu kadar aciz hissediyorsunki?cogu kadinin hayalini kurdugu ozelliklere sahipsiniz ve depresyona giriyorsunuz/hic hakkiniz yok.ayaga kalkin ,silkelenip kendinize gelin acilen.Allah size bu kadar guzel seyler nasip etmis,sizin aciz okumamis,evsiz barksiz koca siddeti gorup sesini cikaramayan kadinlara destek durmaniz lazim iken bu dusunceleriniz size yakismadi.

Ya ne kadar üzücü...bir erkek için güzel giden hayatınız mahvolmuş ama herşey bitmiş değil eskisinden daha da iyi olabilir ama boşanmış erkek bence de sorun gibi, ben de boşanma aşamasındayım ve inanın bir kadın kolayına boşanmaz , bosanmalarda sorunlu taraf genelde erkektir , kimbilir ne yaotiki boşandı kadından hep böyle bakılıyor ama yine de belli olmuyor Rabbim hayirlisini versin

Bir bok herif için üzülmeyin lütfen ne kadar da iyi bir hayatınız varmış devam edin hayata iş de bulursunuz eminim bu kariyerle. Gezin tozun tatil yapın üzülmeyin. Off ama buradaki bir ayrılığa uzun zamandır bu kadar kizmamistim. Mal herif ya. O kadın da midesizin biriymiş. Bırak pisliklerinde bogulsunlar

Siz neden kendinize yükleniyosunuz tek suç yanlış bir adama güvenmişsiniz bende kesinlikle katılıyorum bakın bekar çocuksuz bir bayanın çocuklu bir adamla evliliği istisnalar dışında mutlu olur bunu bende tecrübe ediyorum çünkü, size gelirsek işsizlik umarım kısa sürer eviniz arabanız halen duruyorsa bi süre ailenizin yanına gidin ve yaşım 42 yok 43 diye kafaya takmayın 47 yaşında doğum yaptı bizim avukat hayata ve kendinize bir şans verin mutlu olun o sözünün eri olmayan iki yüzlü adamıda boşverin

Evlilik bitmiş ama siz kendi başınıza evlat edinebilirsiniz? Hatta belki bebek değil çocuk alırsanız size yoldaş olur. Yeniden birisini bulsanız bile o çocuk ister mi siz gebe kalabilecek misiniz belli değil. Bu kadar çocuk özleminiz varsa işe tekrar başlayınca bekar bir anne de olabilirsiniz. Çevremde böyle biri var ve çok mutlu. Anne olmak için doğurmak gerektiği insanı sınırlayan çok antika bir düşünce şekli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…