Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba arkadaşlar ,

Önceki konumdan bilenler bilir biz eşimle 2 senelik evliyiz Öncesinde 3 senelikte birlikteliğimiz var benle tanışmadan 8 yıl önce ilk eşinden ayrılmış birde çocukları var lütfen bana kızmadan yorum yapın eşim zaman zaman bana eski eşinin adıyla hitap ediyor hitap etmese de dilinin ucuna geliyor Ayşe diyecekken ayş deyip hata yaptığını anlıyor mesela bu gece de aynı şey oldu onu mu düşünüyorsun dediğimde kavga çıkıyor bu sözüm hakaretmiş o benle evlenmiş bu ne Biçim soruymuş vs vs kavga ediyoruz sonuç olarak neden ismimi karıştırıyorsun dediğimde bilmiyorum diyor sadece istemeden oluyor sebebini bilmiyorum diyor neden olabilir ?
Okuduğunuz için teşekkürler şimdiden gerçekten bu konuya çok takıldım ne yapmam gerekir.

O sana eski eşinin adıyla seslenirken hakaret olmuyorda sen unutamadın mı diye sorunca mı hakaret oluyormuş.Sende ona bir iki eski erkek arkadaşının ismiyle seslen empati yapsın bakalım insan ne hissediyor.Alışkanlık diyecem ama boşanalı 8 yıl olmuş diyorsun.Bilemedim şeytan mı dürtüyor adamı :)

O sana eski eşinin adıyla seslenirken hakaret olmuyorda sen unutamadın mı diye sorunca mı hakaret oluyormuş.Sende ona bir iki eski erkek arkadaşının ismiyle seslen empati yapsın bakalım insan ne hissediyor.Alışkanlık diyecem ama boşanalı 8 yıl olmuş diyorsun.Bilemedim şeytan mı dürtüyor adamı :)
Neden Olanilir ?

Eşimde bazen bana ablasının ismiyle hitap ediyor. Ona bile kızıyorum ama ağız alışkanlığı sanırım. Ablasına da benim adımı söylüyor. Siz bence tamamen haklısınız, kontrol etsin artık, edemiyorsa da tatlım, sevgilim vs. şeklinde seslensin.. Unutamadığını düşünmüyorum ama..

Eşimde bazen bana ablasının ismiyle hitap ediyor. Ona bile kızıyorum ama ağız alışkanlığı sanırım. Ablasına da benim adımı söylüyor. Siz bence tamamen haklısınız, kontrol etsin artık, edemiyorsa da tatlım, sevgilim vs. şeklinde seslensin.. Unutamadığını düşünmüyorum ama..
Unutamadın mı deyince kavga çıkıyor bu hakaretmiş ona göre

Yani Eş deyince her ikimizde mi aklına geliyoruz
Bilinçaltındaki isminiz aynı bana kalırsa
İsmi üzerinde bilinçaltı binevi beynin çöplüğü oradaki bilgileri çokta önemsemeyin
Mesala annem beni bazen iki kız kardeşimin ismini söyledikten sonra anar kardeşlerimide öyle

Özlediğinden olamaz mı ?
Mutsuz, huzursuz bir evliliğiniz mi var? Eski eşini özlediğini düşündürten sorunlar mı yaşıyorsunuz? Sırf dil sürçmesi için böyle düşünülmez yani, üzülürsün, sinir olursun falan ama özlediğini düşünmek için farklı şeyler olması lazım.

Back
X