Adam sorumsuzun teki, denenmişi niye tekrar deneyesiniz ki? Neden boşandınız bu arada?Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Yani düşünecek çok da bir seçenek bırakmamışsın evlenip hapis hayatı yaşamak istemezsin heraldeMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Yalnızlık zor gelmiştir boşluktadır vs başka adam yokturYani düşünecek çok da bir seçenek bırakmamışsın evlenip hapis hayatı yaşamak istemezsin heralde
Ne gibi cazip bir durum var söylediklerinde?
Adam yokluğu mu var bari başka bir kötüyü denesin en azından değişiklik olurYalnızlık zor gelmiştir boşluktadır vs başka adam yoktur
Hatam olduğundan değil işte keşke 100 de yüz hatalı olsaydım da elimde barışmak için sebep olurdu. Neden bosandigimi anlattığımda iyisi bosanmazsiniz diyeceksiniz çünkü. Ama ben yine her daim.kendimde hata mı vardı acaba diye sorgularım. Olmadığını biliyorum zaten. Ona göre öyle diyelim dedim. Bosandiktan sonrası böyle olan adam yine kendini göstermiyor mu diye merak ediyorum. Düşüncesi hadi ben seçtim diye oğluna bakmamasi normal mi onu anlamaya çalışıyorumNedir hatanız o da önemli ama çocuğuma iyi baba olmayan adamı niye koca yapayım
Niye boşandığınızı hatırlayıp bu soruyu kendinize sorun
Birleşmem aklınca parayla terbiye etmeye çalışmış böylesinden adam olmazMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Hatam olduğundan değil ki zaten onun aklını merak ediyorum nasıl böyle oğluna bakmayıp hem suçlu hemde barışalım ama birleşince zaten beraber bakacağız diyor değişik değişik şeyler işteHem barışmak istiyor hem suçluyor! Sence aynı evin içine girince harika mı olacak? En ufak bir sorunda eğer hatan varsa başına kalkacak ya da bir sorun olduğunda sen seçtin bu hayatı diyecek. Ben de boşandım kesinlikle yalvarsa kapımda yatsa birleşmem
Hatam yok kii :/ ama onun gözünden bakayım hadi ben hatalıyım diyelim diye soruyorum. Boşanan adam cocuguna bakmıyorNedir hatanız o da önemli ama çocuğuma iyi baba olmayan adamı niye koca yapayım
Erkekler de genel olarak söylüyorum vicdan merhamet asla yok! 2 çocuğumuz var icrayla ödüyor nafakasını çocukların. Kendime almıyorum zaten. Dava açmış kursa gitmesin kreşe gitmesin utanmasa yemesin içmesin diyecek karaktersiz. Yani o hala evlenip sana bela olmak istiyor.Hatam olduğundan değil ki zaten onun aklını merak ediyorum nasıl böyle oğluna bakmayıp hem suçlu hemde barışalım ama birleşince zaten beraber bakacağız diyor değişik değişik şeyler işte
Demekki gönlün var bize sorduğuna göreMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Para onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söylediBirleşmem aklınca parayla terbiye etmeye çalışmış böylesinden adam olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?