Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Heh o zaman tam olarak yapman gerekeni yapman lazım. Çocuğunu uzak kaldığında bile özleyip önemsememiş ki adam şimdi araya zaman geçtikten sonra o beklediğin bağı hiç kuramaz çocuk bu sefer daha çok yıpranıp üzülür. Deseydin ki çocuğuna çok düşkün onun ne ihtiyacı varsa hep yanında oldu o zaman yorumum daha farklı olurdu. Eğer barışmak istiyorsan lütfen bunu çocuğunu öne sürerek yapma çünkü ortada koparılmayacak bir baba bağı yokKırıcı bir yorum olmuş. Çocuğum önemli olmaz olur mu . Baba dediğinde ben nasıl vicdan yapıyorum anlayamazsınız. Onun için hersyein en iyisini tek başıma yapıyorum. Cocuk olmasa zerre düşünmem geri dönmeyi. Yine onun için ne iyi olacaksa onu düşünüyorum ki buraya yazmamın sebeplerinden biri bu. Onun mutsuz olmasına sebep olmak istemiyorum. Düşünmesem 2 sene beklemez barisirdim
Bn kimseye küsmemKüs müyüz
Ben böyle bir adamla birleşmezdim. Boşandım diye çocuğunu ihmal eden, cezalandıran biri düzgün bir insan olamaz. Boşanmada hatalı olan taraf bende olabilirim ama çocuğun suçu ne? Kadınlar şiddet görüyor, aldatılıyor, maddi manevi ne zorluklar yaşıyor ama cocuklarina yinede kol kanat geriyor. Olması gerekende bu.Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Iyikide seçmişim çok memnunum hayatımdan diyin. Bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerinievet benim ex eş de bu hayatı sen seçtin diyor bana. barışır mıyım no! tavsiye etmem çünkü iyi bir halt olsaydı boşanmazdınız.
Böyle birine dönüp ne yapacaksın Allah aşkına ?Para onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi
valla öyle diyorum zaten bitek ona değil ben ara ara şükrediyorum ayrılmaya cesaret ettiğim için.Iyikide seçmişim çok memnunum hayatımdan diyin. Bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini
bana?Bn kimseye küsmem
Küsmedim
küsme kız bana küsülür müüüüKüsmedim
Nasıl boşandığı,boşanma sonraki süreç önemli mesela....Bende boşandım ama maddi manevi sıkıntı yaratmadı her haftasonu çocuklari aldı ilgilendi,hastalıklarında ilgilendi hatta ben daha terstim bu süreçte,bizde barışma aşamasındayız benim olabilirim buydu boşanma ve sonrası sorunlu olmamasiMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Barışmak için tek bir neden varsa siz söyleyin biz tartalım isterseniz.Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Yok canım küsülmezküsme kız bana küsülür müüüü
Degil. Oğluyla ilgilenmemesi iyi bir baba olmadığını hatta vicdansız biri olduğunu gösteriyor bence.Hatam olduğundan değil işte keşke 100 de yüz hatalı olsaydım da elimde barışmak için sebep olurdu. Neden bosandigimi anlattığımda iyisi bosanmazsiniz diyeceksiniz çünkü. Ama ben yine her daim.kendimde hata mı vardı acaba diye sorgularım. Olmadığını biliyorum zaten. Ona göre öyle diyelim dedim. Bosandiktan sonrası böyle olan adam yine kendini göstermiyor mu diye merak ediyorum. Düşüncesi hadi ben seçtim diye oğluna bakmamasi normal mi onu anlamaya çalışıyorum
E bu adamı tekrar niye başınıza bela etmek istiyorsunuzPara onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?