Eski eşle birleşme konusunda fikir almak istiyorum.

Kirli iç çamaşırını tekrar giymek gibi

Heh o zaman tam olarak yapman gerekeni yapman lazım. Çocuğunu uzak kaldığında bile özleyip önemsememiş ki adam şimdi araya zaman geçtikten sonra o beklediğin bağı hiç kuramaz çocuk bu sefer daha çok yıpranıp üzülür. Deseydin ki çocuğuna çok düşkün onun ne ihtiyacı varsa hep yanında oldu o zaman yorumum daha farklı olurdu. Eğer barışmak istiyorsan lütfen bunu çocuğunu öne sürerek yapma çünkü ortada koparılmayacak bir baba bağı yok

Ben böyle bir adamla birleşmezdim. Boşandım diye çocuğunu ihmal eden, cezalandıran biri düzgün bir insan olamaz. Boşanmada hatalı olan taraf bende olabilirim ama çocuğun suçu ne? Kadınlar şiddet görüyor, aldatılıyor, maddi manevi ne zorluklar yaşıyor ama cocuklarina yinede kol kanat geriyor. Olması gerekende bu.

Böyle birine dönüp ne yapacaksın Allah aşkına ?

Nasıl boşandığı,boşanma sonraki süreç önemli mesela....Bende boşandım ama maddi manevi sıkıntı yaratmadı her haftasonu çocuklari aldı ilgilendi,hastalıklarında ilgilendi hatta ben daha terstim bu süreçte,bizde barışma aşamasındayız benim olabilirim buydu boşanma ve sonrası sorunlu olmamasi

Barışmak için tek bir neden varsa siz söyleyin biz tartalım isterseniz.
Ayrı kalınca ki yüzünü de görmüşsünüz,görünen köy kılavuz ister mi sizce?

Adigeler gururlu olur, tekrar birleşmeyi aklınıza bile getirmeyin. Boşanmadan önce ne yaşadıysanız bu sefer misliyle yapacak bu kadın bana mecbur bensiz yapamıyor diyecek.

Çocuğuna bakmayan adamla neyin barışması? Ayrıca sussun diye hakkınız olan parayı niye geri veriyorsunuz? Susmaz o adam, sizin daha iyi bilmeniz lazım.

Degil. Oğluyla ilgilenmemesi iyi bir baba olmadığını hatta vicdansız biri olduğunu gösteriyor bence.

Birleşmem tabi ki. Napayım öyle koca olmakla baba olmak arasındaki farkı kavrayamayan adamı. Bir de iyiyken iyi, kötüyken kötü; tam bir menfaat insanı. Ister anne olsun ister baba olsun hiç kimse sebebi her ne olursa olsun karşı taraf için kendi çocuğunu cezalandıramaz, babalık/analık rolünden feragat edemez.

E bu adamı tekrar niye başınıza bela etmek istiyorsunuz

Bu hayatı siz seçmiş olabilirsiniz cezalandırıyor da olabilir ama her koşulda her hayatta o her zaman bir baba ve bu değişemez es değişir ama baba olması hep aynıdır evlat kalır.. size olan hinci kini evladına sicramamali bu adamdan baba olmaz baba olmayan adamdan da koca olmaz hele ikinci kez hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…