- 11 Temmuz 2024
- 840
- 3.054
- 28
Aman dert mi arıyorsunuz başınıza daha evlenipHatam yok kii :/ ama onun gözünden bakayım hadi ben hatalıyım diyelim diye soruyorum. Boşanan adam cocuguna bakmıyor
Yine ben hatalı oluyorum. Ayrıldık diye ben bakmakla yükümlü mu oluyorum. Çok şükür imkanım var bakıyorum
İnan elimde tutabilecegim güzel sebepler yaratsaydi oğlum anne babası ayrı olsun istemezdim. Bir sürü yol sundum ama paradan korkusuna yapmam etmemDemekki gönlün var bize sorduğuna göre
Para onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi
Yaw bulmuş senin gibi birisini manipüle edip duruyor. En sevdiği neyse söküp alacaksın. Ben icra kullanıyorum meselaPara onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi
Küs müyüzDemekki gönlün var bize sorduğuna göre
Kırıcı bir yorum olmuş. Çocuğum önemli olmaz olur mu . Baba dediğinde ben nasıl vicdan yapıyorum anlayamazsınız. Onun için hersyein en iyisini tek başıma yapıyorum. Cocuk olmasa zerre düşünmem geri dönmeyi. Yine onun için ne iyi olacaksa onu düşünüyorum ki buraya yazmamın sebeplerinden biri bu. Onun mutsuz olmasına sebep olmak istemiyorum. Düşünmesem 2 sene beklemez barisirdimŞu cümleleri yazarken beyin tatile mi çıkıyor gerçekten şaşkınlık verici. İstersem suçlu olayım hangi suç bir insanın evladını da silmeyi hakettirir ki? Bir kere bu sebepten o insana asla güvenmemeniz gerekir ki çocuğunuz sizin içinde önemli değil anlaşılan gurur yapmadığınıza göre
Evet merhamet sıfır. Ağız laf yapar on numara ama icraat desen yok. Maalesef.Erkekler de genel olarak söylüyorum vicdan merhamet asla yok! 2 çocuğumuz var icrayla ödüyor nafakasını çocukların. Kendime almıyorum zaten. Dava açmış kursa gitmesin kreşe gitmesin utanmasa yemesin içmesin diyecek karaktersiz. Yani o hala evlenip sana bela olmak istiyor.
evet benim ex eş de bu hayatı sen seçtin diyor bana. barışır mıyım no! tavsiye etmem çünkü iyi bir halt olsaydı boşanmazdınız.Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Çok çirkef aileme satasiyior hemen. Aman ben ondan fazlasını istemedim benim çeyreğimi yapsa yeterdi. Barışmak istiyorsa kendini göstersin istedim yoksa onun 5 kuruşuna tamah etmem. Çocukla beni vuruyor vicdan yaptıriyor. Manipule ediyor büyüyünce cocuk sana soracak diyorYaw bulmuş senin gibi birisini manipüle edip duruyor. En sevdiği neyse söküp alacaksın. Ben icra kullanıyorum meselanafayı da ödemezse ver icraya. Yetmezse de nafaka yükseltme davası aç
Gulumsettiniz beni :))evet benim ex eş de bu hayatı sen seçtin diyor bana. barışır mıyım no! tavsiye etmem çünkü iyi bir halt olsaydı boşanmazdınız.
öyle ama adam olsaydı o raddeye gelmezdiniz size sahip çıkardı çocuğuna sahip çıkardı. Allahın cezaları bizim cezamız bitmiyor bunlarla.Gulumsettiniz beni :))
ayy aynı benim ex eş. bana da çocuk büyüdüğünde senden nefret edecek yüzüne bakmayacak diyordu.Çok çirkef aileme satasiyior hemen. Aman ben ondan fazlasını istemedim benim çeyreğimi yapsa yeterdi. Barışmak istiyorsa kendini göstersin istedim yoksa onun 5 kuruşuna tamah etmem. Çocukla beni vuruyor vicdan yaptıriyor. Manipule ediyor büyüyünce cocuk sana soracak diyor
Bu süreçte sorumsuzluğunu iyice görmüşsünüz zaten, daha beter uzaklaşacağınıza barışılır mı diye mi soruyorsunuz cidden?Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Bi de soruyorsun barışayım mı diye bence bi fakir sevindirPara onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?