Eski eşle birleşme konusunda fikir almak istiyorum.

Demekki gönlün var bize sorduğuna göre
İnan elimde tutabilecegim güzel sebepler yaratsaydi oğlum anne babası ayrı olsun istemezdim. Bir sürü yol sundum ama paradan korkusuna yapmam etmem

Adam bariz onun bunun çocuğu

Şu cümleleri yazarken beyin tatile mi çıkıyor gerçekten şaşkınlık verici. İstersem suçlu olayım hangi suç bir insanın evladını da silmeyi hakettirir ki? Bir kere bu sebepten o insana asla güvenmemeniz gerekir ki çocuğunuz sizin içinde önemli değil anlaşılan gurur yapmadığınıza göre

Yaw bulmuş senin gibi birisini manipüle edip duruyor. En sevdiği neyse söküp alacaksın. Ben icra kullanıyorum mesela nafayı da ödemezse ver icraya. Yetmezse de nafaka yükseltme davası aç

Kırıcı bir yorum olmuş. Çocuğum önemli olmaz olur mu . Baba dediğinde ben nasıl vicdan yapıyorum anlayamazsınız. Onun için hersyein en iyisini tek başıma yapıyorum. Cocuk olmasa zerre düşünmem geri dönmeyi. Yine onun için ne iyi olacaksa onu düşünüyorum ki buraya yazmamın sebeplerinden biri bu. Onun mutsuz olmasına sebep olmak istemiyorum. Düşünmesem 2 sene beklemez barisirdim

Evet merhamet sıfır. Ağız laf yapar on numara ama icraat desen yok. Maalesef.

evet benim ex eş de bu hayatı sen seçtin diyor bana. barışır mıyım no! tavsiye etmem çünkü iyi bir halt olsaydı boşanmazdınız.

Yaw bulmuş senin gibi birisini manipüle edip duruyor. En sevdiği neyse söküp alacaksın. Ben icra kullanıyorum mesela nafayı da ödemezse ver icraya. Yetmezse de nafaka yükseltme davası aç
Çok çirkef aileme satasiyior hemen. Aman ben ondan fazlasını istemedim benim çeyreğimi yapsa yeterdi. Barışmak istiyorsa kendini göstersin istedim yoksa onun 5 kuruşuna tamah etmem. Çocukla beni vuruyor vicdan yaptıriyor. Manipule ediyor büyüyünce cocuk sana soracak diyor

ayy aynı benim ex eş. bana da çocuk büyüdüğünde senden nefret edecek yüzüne bakmayacak diyordu.

Bu süreçte sorumsuzluğunu iyice görmüşsünüz zaten, daha beter uzaklaşacağınıza barışılır mı diye mi soruyorsunuz cidden?

Bi de soruyorsun barışayım mı diye bence bi fakir sevindir

Asla barışmazdım. Anlaşabilseydim ayrılmazdım. Ayrıldıysam anlaşamadığımdandır. Hele ki çocuğu ile ilgilenmeyen bir herif ise asla barışmazdım. Zaten ayrık acımı yaşamışım her şey geride kalmış. Çocuğumda 2 yıl daha büyümüş ne gerek var tekrara. Yine anlaşmazlıklar yine kavgalar yine gürültüler hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…