Eski eşle yeniden evlenmek

Bu adamdan acilen kurtulmanız gerekiyor net bir şekilde ama benim size tavsiyem sonraki süreçte başka birini hayatınıza almadan önce terapiye başlayın lütfen.
Belli ki hatalı seçimler yapıyorsunuz ve bunların sebebini keşfedip travmalarınız üzerine destek almadan yeni bir ilişkiye başlamanız çok riskli olur. Özellikle de iki kız çocuğunuz varken.
Kişisel sorunlarınızı çözümlemeden sorunsuz birini hayatınıza almanız neredeyse imkansız.

Aldatılmayı özlediniz herhalde bazı insanlara huzur batıyor hak ettiğiniz bu evlenin

Çok matah bir şey olsa zaten boşanmazdınız. Denenmişi denemek niye?
Bir de yakın arkadaşla aldatmış, hep diken üstünde oturacaksınız. Taş yiyin, dağa taşa atlayın ama dönmeyin.

Allah Allah ciddi bir şey de yaşanmamış aranızda ama neden içinize sinmeyen şeyler var ki acaba

Anneler hepsi demiym ama genelde o nesilden olanlar hep der barış diye,nedense kadınların insan yerine konulmasını hazmedemiyorlar o yüzden gelinlerinide rahat bırakmıyorlar,kendileri acımasız bir neslin elinde perişan olmuş ezilen kadınlara tanık olmuş benimsemişler kendi fikri olan hakkını arayan kadınları yadırgıyorlar,konu kaç defa aldatıldığınız değil yada eski eşinizin nasıl bir baba olduğuda değil hatta etrafınız ne söyler ne eder o da değil,evli olduğunuz adam siz evinizde onu beklerken o sizi aldatmış,başka kadınlarla birlikte olmuş dokunmuş bu gurur meselesi,mantık ve vicdan bunu aklayamaz,evlenmek mantıklı geliyor olabilir,vicdanınız çocuklar için yap diyor olabilir peki ya gururunuz?siz başkasıyla olmuş olabilirsiniz sonuçta bekardınız oldunuz aldatmadınızki ama o sizi aldattı ve bunun zaten devamı gelir bu karakter meselesi,siz diyorsanızki ben evimde çocuklarla otururken o istediğiyle yatabilir o zaman evlenin çünki aksi olmaz,siz hep bu adam tarafından aldatılacaksınız barışmadan önce bile başkasına meyl etmiş varsın gerisini siz düşünün.

Can çıkar huy çıkmaz

Keteme gider,testlerimi yaptırırdım.Sonra tekmeyi sağlam başardım.Aldatılmayi alışkanlık haline getirmeyin,lütfen.Sonu felaket olur.

Sormaya bile gerek yok. Tekrar evlenmek için boşanmaya neden olan unsurlarda düzelme olması lazım. Adam aldatmış. Aldatan tekrar aldatır ki, aldatıyor da. Sevmiyorum da diyorsunuz ne diye evlenmeye kalkıyorsunuz? Çocuk için evlilik sürdürülmüyor.

İnandınız mı
Böyle bahanelere inananlar hala var maalesef. Benim eski bir yakın arkadaşım sevgilisini sahte bir sosyal medya hesabından işletmişti 1 hafta boyunca hemde. Kız bunları önüne serdiği zaman ''ben senin olduğunu biliyordum ben seni kandırmaya çalıştım sen bana nasıl böyle şeyler yapabilirsin'' diye üste çıkmıştı. Sonuç: Barışmışlardı

Evlenin tabi. Daha yaşatacak bir şey bırakmamış zaten. Kahvaltı hazırlar, akşam karnını doyurursunuz, çamaşırlarını yıkar, jilet gibi işe gönderirsiniz, adamın bu düzene ihtiyacı var. Çocuklarınıza da güzel bir idol.
E size de heyecan olur, acaba hangi kadınla vs diye. Mis gibi hayat. Tutunun birbirinize sıkı sıkı. Çok kalp size. Nice hpv ler olsun ❤‍

Evet ev ve araba 1/2 seklinde paylaşıldı mahkemede

Kızlar yorumları tek tek okudum hepsine tek tek cevap veremiyorum toplu olarak cevap vereyim olayların içinde olmak çok başka dışarıdan objektif yorumlara ihtiyaç duyduğum için konu açmıştım aklın yolu bir anladım hepinize teşekkür ederim birazdan oturup yeniden evlenmek istemediğimi söyleyeceğim gelsin yine ekşınlı günler bakalım nasıl bi kıyamet kopucak

Hiç bir halt yapamaz bu şekilde diyen bir adamla yeniden evlenmek hata değil plus plus hata

Başlığı okuyunca şiddetli geçimsizlik yada kaynana falan yüzünden boşandıniz sandım.sizi arkadaşınızla aldatmis yetmemiş defalarca devam etmiş ve siz evleneyim mi diyosunuz.evlenin süper olur daha çok kişiyle aldatilirsiniz.bekarken pek tadı çıkmıyor demekki eşiniz evlenip aldatmak istiyor

sevgi saygi guven olmayan bir ailede buyumek cocuklara travmadan baska hicbir sey kazandirmaz. alacaginiz yanlis karari cocuklariniz adina aliyormus gibi yapmayin, birakin cocuklariniz ikinizin bu sagliksiz iliskisinden olabildigince uzak buyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…