- 22 Aralık 2023
- 926
- 1.326
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mayalartakvimi
-
Aldatılmayı özlediniz herhalde bazı insanlara huzur batıyor hak ettiğiniz bu evleninKızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
Anneler hepsi demiym ama genelde o nesilden olanlar hep der barış diye,nedense kadınların insan yerine konulmasını hazmedemiyorlar o yüzden gelinlerinide rahat bırakmıyorlar,kendileri acımasız bir neslin elinde perişan olmuş ezilen kadınlara tanık olmuş benimsemişler kendi fikri olan hakkını arayan kadınları yadırgıyorlar,konu kaç defa aldatıldığınız değil yada eski eşinizin nasıl bir baba olduğuda değil hatta etrafınız ne söyler ne eder o da değil,evli olduğunuz adam siz evinizde onu beklerken o sizi aldatmış,başka kadınlarla birlikte olmuş dokunmuş bu gurur meselesi,mantık ve vicdan bunu aklayamaz,evlenmek mantıklı geliyor olabilir,vicdanınız çocuklar için yap diyor olabilir peki ya gururunuz?siz başkasıyla olmuş olabilirsiniz sonuçta bekardınız oldunuz aldatmadınızki ama o sizi aldattı ve bunun zaten devamı gelir bu karakter meselesi,siz diyorsanızki ben evimde çocuklarla otururken o istediğiyle yatabilir o zaman evlenin çünki aksi olmaz,siz hep bu adam tarafından aldatılacaksınız barışmadan önce bile başkasına meyl etmiş varsın gerisini siz düşünün.Kızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
Can çıkar huy çıkmazKızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir
Kızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
Keteme gider,testlerimi yaptırırdım.Sonra tekmeyi sağlam başardım.Aldatılmayi alışkanlık haline getirmeyin,lütfen.Sonu felaket olur.Kızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
Böyle bahanelere inananlar hala var maalesef. Benim eski bir yakın arkadaşım sevgilisini sahte bir sosyal medya hesabından işletmişti 1 hafta boyunca hemde. Kız bunları önüne serdiği zaman ''ben senin olduğunu biliyordum ben seni kandırmaya çalıştım sen bana nasıl böyle şeyler yapabilirsin'' diye üste çıkmıştı. Sonuç: Barışmışlardıİnandınız mı
Evet ev ve araba 1/2 seklinde paylaşıldı mahkemedeOrtak mal dediğiniz ev ve araba var.
Ortak derken, "tapunun yarısı benim üstüme, araç ruhsatı da 1/2 ikimiz adına tescilli çıkartıldı " mı demek istediniz ?
İlk önce 'ortak mal'dan kastınızın ne olduğunu anlamak istedim. Buna göre yorum yapacağım.
Hiç bir halt yapamaz bu şekilde diyen bir adamla yeniden evlenmek hata değil plus plus hataBu sefer çocukları bana silah olarak kullanıyor farklı bir şehire gidemezsin gidersen çocukları senden alırım hayatına kimse giremez çocukları tanımadığın kimseye bakıcı olarak baktıramazsın o zaman çocukları bana verip öyle gideceksin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?