Eski eşle yeniden evlenmek

İnanmadım tabiki ama o kadar manipüle ediliyorum ki çevrem tarafından Özellikle annem aldatmayan erkek mi var Sen çocuklarınu düşünmüyor musun çocukların mutsuz olacak diyor
Aldatmayan erkek mi var deyip adam gibi adamların günahına giriliyor ya çok içerliyorum bu duruma.Annenize aldatmayan erkeklerin olduğunu birileri anlatsa iyi olur.Ayrıca aldatılmanın zerresini dahi kabul etmeyip yollarını ayıran dik duruşlu tonlarca KADIN olduğunu da söyleyin annenize.Çocuk için aldatılmayı kabul etmek neyin kafası çözemedim.Ayrı anne babaların çocukları mutsuz olmaz aldatan bir babanın olduğu sevgisiz büyüyen evlerde mutsuz olur.

B.k gibi bi çocukluk yaşattılar bize de işte şimdi evliliğimizde susup kalan hayatımızı da bu şekilde b.k etmeye çalışıyorlar

B.k gibi bi çocukluk yaşattılar bize de işte şimdi evliliğimizde susup kalan hayatımızı da bu şekilde b.k etmeye çalışıyorlar
En azından bundan sonraki hayatını sen yönet Tek bir hayatımız var çocuklar da dahil olmak üzere kimse hayatımızı yönlendirme konusunda söz sahibi olamaz

Kral Kaybederse Kenan gibi boşanıp boşanıp evlenirsiniz. siz mutsuz bir evlilikte debelenirken o da daldan dala gönlünü hoş eder. olacak olan bu

En azından bundan sonraki hayatını sen yönet Tek bir hayatımız var çocuklar da dahil olmak üzere kimse hayatımızı yönlendirme konusunda söz sahibi olamaz
Kızlarıma mutlu bi aile sunamadığım için çok suçluyorum kendimi ama elimden gelenin en fazlasını hep yaptım

Tabiki evlenmeyin. Hatta çocuklar için barışmayın.

Muhtac degilsiniz anladigim kadariyla, aç açiktada degilsiniz neden denenmisi deneyip, guzellesmeye baslayan hayatinizi mahvetmeye karar verdiginizi cozemedim.

Ailem çok baskı yapıyor çocuklarını düşünmüyo musun diye
Sevemiyorum diosunuz da tiksinmek için ne bekliosunuz asıl. Annenizle falan mi birlikte olmasi lazim?, arkadasa kadar herkesi elden gecirmis cidden bi anneniz kalmis. Bunu söyleyin ailenize ayni boyle, belki anlarlar.

Kızlarıma mutlu bi aile sunamadığım için çok suçluyorum kendimi ama elimden gelenin en fazlasını hep yaptım
Sen mutlu huzurlu hissedersen onlar da mutlu olurlar. Baba sart bisey degil. Önemli olan annedir her zaman. Sen iyi olmaya bak kalbinden geceni dinle. Milletin 250 gram beyniyle kuyuya inme. Herkes kapısını kapatip köşesine cekildiginde bu adamla yasayacak olan sensin. Ve bu sefer asla bosanamayacaksin kurtulusun olmicak tekrar evlenirsen. Hazir kurtulmussun. Evlilik dedigin sey adama dair en ufak acaban varsa yapilmamasi gereken bi sey en başında bile. Sen adamin her türlü rezilligini görüp bile bile tekrar yasamaya giriosun. Yakma kendini.

Ortak mal dediğiniz ev ve araba var.

Ortak derken, "tapunun yarısı benim üstüme, araç ruhsatı da 1/2 ikimiz adına tescilli çıkartıldı " mı demek istediniz ?

İlk önce 'ortak mal'dan kastınızın ne olduğunu anlamak istedim. Buna göre yorum yapacağım.

Kral kaybederse Handan mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…