- Konu Sahibi Mayalartakvimi
-
Aldatmayan erkek mi var deyip adam gibi adamların günahına giriliyor ya çok içerliyorum bu duruma.Annenize aldatmayan erkeklerin olduğunu birileri anlatsa iyi olur.Ayrıca aldatılmanın zerresini dahi kabul etmeyip yollarını ayıran dik duruşlu tonlarca KADIN olduğunu da söyleyin annenize.Çocuk için aldatılmayı kabul etmek neyin kafası çözemedim.Ayrı anne babaların çocukları mutsuz olmaz aldatan bir babanın olduğu sevgisiz büyüyen evlerde mutsuz olur.İnanmadım tabiki ama o kadar manipüle ediliyorum ki çevrem tarafından Özellikle annem aldatmayan erkek mi var Sen çocuklarınu düşünmüyor musun çocukların mutsuz olacak diyor
B.k gibi bi çocukluk yaşattılar bize de işte şimdi evliliğimizde susup kalan hayatımızı da bu şekilde b.k etmeye çalışıyorlarAldatmayan erkek mi var deyip adam gibi adamların günahına giriliyor ya çok içerliyorum bu duruma.Annenize aldatmayan erkeklerin olduğunu birileri anlatsa iyi olur.Ayrıca aldatılmanın zerresini dahi kabul etmeyip yollarını ayıran dik duruşlu tonlarca KADIN olduğunu da söyleyin annenize.Çocuk için aldatılmayı kabul etmek neyin kafası çözemedim.Ayrı anne babaların çocukları mutsuz olmaz aldatan bir babanın olduğu sevgisiz büyüyen evlerde mutsuz olur.
En azından bundan sonraki hayatını sen yönetB.k gibi bi çocukluk yaşattılar bize de işte şimdi evliliğimizde susup kalan hayatımızı da bu şekilde b.k etmeye çalışıyorlar
Boşanır boşanmaz uzaklaşmalıydım buradan en büyük hatam bu olduBu nasıl hayat, bu nasıl ikinci evlilik, bu nasıl aile? Gerçekten çok kötü bir ortamda yaşıyorsun. Tüm hayatın iğrençlik içinde geçecek farkında değil misin? Kaç tane hayatın var böyle harcıyorsun
Kızlarıma mutlu bi aile sunamadığım için çok suçluyorum kendimi ama elimden gelenin en fazlasını hep yaptımEn azından bundan sonraki hayatını sen yönetTek bir hayatımız var çocuklar da dahil olmak üzere kimse hayatımızı yönlendirme konusunda söz sahibi olamaz
Önemli olan bundan sonrası.İşe nikahı iptal etmekle başlayabilirsinKızlarıma mutlu bi aile sunamadığım için çok suçluyorum kendimi ama elimden gelenin en fazlasını hep yaptım
Tabiki evlenmeyin. Hatta çocuklar için barışmayın.Kızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
Sevemiyorum diosunuz da tiksinmek için ne bekliosunuz asıl. Annenizle falan mi birlikte olmasi lazim?, arkadasa kadar herkesi elden gecirmis cidden bi anneniz kalmis. Bunu söyleyin ailenize ayni boyle, belki anlarlar.Ailem çok baskı yapıyor çocuklarını düşünmüyo musun diye
Sen mutlu huzurlu hissedersen onlar da mutlu olurlar. Baba sart bisey degil. Önemli olan annedir her zaman. Sen iyi olmaya bak kalbinden geceni dinle. Milletin 250 gram beyniyle kuyuya inme. Herkes kapısını kapatip köşesine cekildiginde bu adamla yasayacak olan sensin. Ve bu sefer asla bosanamayacaksin kurtulusun olmicak tekrar evlenirsen. Hazir kurtulmussun. Evlilik dedigin sey adama dair en ufak acaban varsa yapilmamasi gereken bi sey en başında bile. Sen adamin her türlü rezilligini görüp bile bile tekrar yasamaya giriosun. Yakma kendini.Kızlarıma mutlu bi aile sunamadığım için çok suçluyorum kendimi ama elimden gelenin en fazlasını hep yaptım
Tabii ki de değilim Öyle olsaydı zaten boşanmazdım ama çocuklarım için sabretmeye değer mi diye soruyorum
Kral kaybederse Handan mısınKızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?