- 18 Kasım 2020
- 204
- 17
- 48
- 38
- Konu Sahibi Mayalartakvimi
-
8 ve 3 yaşında iki kızım var nafaka isteme ben sizi mağdur etmem demişti istemedim bir lira dahi vermedi hiç ev ve aramız var ortak mal onları satarsak tarı parası benim ama kalacak başka yerim yokÇocuklar kaç yaşında ve kalacak bir eviniz var mı? Ayrı etten nafaka falan ödüyor mu size bu adi herif?
Edicem ama siz de kendinize hakim olun aklınıza sizi evinize giren çıkan arkadaşınızla eskortlarla aldatması gelsin alelade birşey değil bu ihanetin üç dört misli ötesi bir igrenclikBana dua edin lütfen
Aynen...o nedenle bencil olun azcık, kendinizi sevin, evlatlariniza sahip çıkın.Böyleleri insanı hasta eder öldürür kendileri yine ölmez
Sağlıklı düşünmeye ihtiyacım var ve burdan gitmeye burda kaldıkça her şey hep daha kötü olucakEdicem ama siz de kendinize hakim olun aklınıza sizi evinize giren çıkan arkadaşınızla eskortlarla aldatması gelsin alelade birşey değil bu ihanetin üç dört misli ötesi bir igrenclik
Bende öyle inanın çocuklarım olmasa dönüp arkama bir kere bile bakmazdımAynen...o nedenle bencil olun azcık, kendinizi sevin, evlatlariniza sahip çıkın.
Bugün başınıza bişey gelse, evlatlariniza ne olacak hiç düşündünüz mü? Bir anne olarak en büyük korkum, oğlum kendini koruyacak yaşa gelmeden ölmek
Ya söveceğim şimdi, ne demek nafaka isteme ben sizi madur etmem. Yok mu çevrende yol gösterecek bir insan, bu kadarına da pes8 ve 3 yaşında iki kızım var nafaka isteme ben sizi mağdur etmem demişti istemedim bir lira dahi vermedi hiç ev ve aramız var ortak mal onları satarsak tarı parası benim ama kalacak başka yerim yok
Babam iki sene önce öldü ölmeden önce bir kere gördüm annem kendi dünyasında ablam var ama aramaz sormaz abimde bana dokunmayan yılan bin yaşasın aramaz sormaz hiç kopuk büyüdükYa söveceğim şimdi, ne demek nafaka isteme ben sizi madur etmem. Yok mu çevrende yol gösterecek bir insan, bu kadarına da pes
Ya siz şakamısınoz? Daha neler derdimde banlanırım diye demiyorum.Kızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
İnşallah hukukçu bir arkadaş görür de yol gösterir sana, örneğin nafaka davası açabilir misin gibi ama kusura bakma bu adam seni feci şekilde aptal yerine koyuyor.Babam iki sene önce öldü ölmeden önce bir kere gördüm annem kendi dünyasında ablam var ama aramaz sormaz abimde bana dokunmayan yılan bin yaşasın aramaz sormaz hiç kopuk büyüdük
Nafaka davası açabilirim o benim için zor değil ama inanılmaz bi şekilde akıl tutulması yaşıyorumİnşallah hukukçu bir arkadaş görür de yol gösterir sana, örneğin nafaka davası açabilir misin gibi ama kusura bakma bu adam seni feci şekilde aptal yerine koyuyor.
Allah size önce akıl fikir vermiş. Önce onu kullanırız sonra kadere, duaya ihtiyaç duyarız. Çocuklarınız kundakta bebek olsalar katlanmamanız gereken bir evliliğiniz varken siz aynı hatayı tekrar yapıyorsunuz. Kaba tabirle "Tilki gevene bir kere 'sevilirmiş'." diye laf var, siz bilmiyorsanız bir anlamına bakın derim.Bana dua edin lütfen
HaklısınızAllah size önce akıl fikir vermiş. Önce onu kullanırız sonra kadere, duaya ihtiyaç duyarız. Çocuklarınız kundakta bebek olsalar katlanmamanız gereken bir evliliğiniz varken siz aynı hatayı tekrar yapıyorsunuz. Kaba tabirle "Tilki gevene bir kere 'sevilirmiş'." diye laf var, siz bilmiyorsanız bir anlamına bakın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?