hayır değiliz çok güzel bir soru sordunuz ben bunuda dedim bende şuan evlilik istemiyorum baştan birbirimizi tanıyalım olmazmı diye istemediğini söylediEvlenmek zorunda misiniz? Sevgili gibi takılın işte.
Bu yoruma kesinlikle katılmakla beraber bunu süreç içerisinde sizi zedeleyeceğini düşünüyorumBen olsam denemem.
Huylu huyundan vazgeçmiyor çünkü.
Neden ayrıldığınızı hatırlayın,emin olun 3 katı ile geri dönmüştür.
Ayrıca evlenmek istemem demesi de çok kırıcı,genç değilsinizdir,takılmak oynaşmak için.
Neyse,inşallah çok mutlu olursunuz.
Aynen!Bu yoruma kesinlikle katılmakla beraber bunu süreç içerisinde sizi zedeleyeceğini düşünüyorumbir şey beklemeden beraber olmak vs..
EVET biraz değil çok fazla ben peşinden koştum koştukça kendini bulunmaz hint kumaşı sandı.gelse bile böle laflar etti ve tekrar gitti net bir şekilde seviyorum demedi sanırım ben kendimi kandırdıkça daha çok üzülücemCevabı kendi vermis zaten neden döndüğünün. Daha iyisini bulamam (bulamadım) demiş. Bulsaydı daha iyisini telefon da konuştugu o olurdu.
Denenmisi neden bu kadar ısrarla denemek istiyorsunuz? Hadi karşı taraf net olsa hatamı anladım yeniden evlenelim dese ki net degil evlenmem diyor sizin beklentiniz eskiye tamamen donmek ise çok yıpranirsınız.
Çok pesinden koşmuşsunuz sanki biraz havalanmış karşi taraf biraz kendinizi geri cekin ağırdan alın bırakın o sizi geri kazanmak icin uğraşsın yoksa çok üzüleceksiniz gibi duruyor.
bak bu yüksek ihtimal bende her zaman evlenmem diyen erkeklere inanmam sadece karşı tarafla bir evlilik kurmak istemiyor ve ondan bu lafı söylüyordur yoksa herkes bir düzeni olsun amacı olsun illaki istiyor ben bile ne kadar eski eşim desemde tekrar bir evlilik bir yuvam çoluğum çocuğum olsun istiyorumSizinle evlenmez ama başkasıyla evlenir muhtemelen. Üzgünüm böyle söylediğim için ama çok yakın zamanda aynı olaya şahit oldum. Yakın bir erkek arkadaşım yakın bir koz arkadaşımla evliydi, 2 sene sonra boşandılar. Adam bir daha asla evlenmem diyordu ama aradan 8 ay geçti bir kıza evlenme teklif etti. Mesaj attım “tövbeliydin asla evlenmem gözüm korktu diyordun ne oldu” dedim. “Ben de kendime şaşırıyorum, aşık oldum hiç olmadığım gibi” cevabını aldım. Anladım ki erkeklerin dediklerine asla güvenilmez.
Allah 'ım gülmiycem gülmiycemsmxmcmcmcmmcmcmcc. Kız bu sevgi sözcüğü mü, Allah canını almasın.sen benden daha iilerini bulabilirsin ama ben bulamam gibi çok güze kelimeler
Size katlıyorum erkeklere güven olmaz kimseyle evlenemem diyen erkek öyle de bir evleniyor ki bulursa bu babam da olsun ister eşim deli divane seven de öksüz eşsiz kalınca hemen buluverirlerSizinle evlenmez ama başkasıyla evlenir muhtemelen. Üzgünüm böyle söylediğim için ama çok yakın zamanda aynı olaya şahit oldum. Yakın bir erkek arkadaşım yakın bir koz arkadaşımla evliydi, 2 sene sonra boşandılar. Adam bir daha asla evlenmem diyordu ama aradan 8 ay geçti bir kıza evlenme teklif etti. Mesaj attım “tövbeliydin asla evlenmem gözüm korktu diyordun ne oldu” dedim. “Ben de kendime şaşırıyorum, aşık oldum hiç olmadığım gibi” cevabını aldım. Anladım ki erkeklerin dediklerine asla güvenilmez.
Nazını kahrını sen çekersin, elini cebine attırmazsın, sonra gider üç kuruşluk hesap bile ödemeyen bir kadına 200 bin TL lik düğün yaparlar.ben bir tülü anlayamadım bu erkekleri gül gibi eşlerini bırakıyorlar sanki tekrar melek gibi birini bulabileceklerini sanıp gidiyorlar sonra tekrar pişman oluyorlar
Aynen öyle kimse kimsenin yasını tutmuyorO evlilik bana göre değil bir daha evlenmem diyenleri çok gördük geçsin o işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?