eski eşten bir cevap

Niye farklı olmasın niye daha iyisi olmasın. Bir sürü iyi erkek de var normal olarak. Size denk gelmiyorsa demek
doğru mutlaka vardır ama benim karşımada hiç çıkmadı hani çıksın diye bir çabam yok tabiki ama çevremde gördüğüm kadarıyla bütün erkeklerin yüzde doksanı aynı yani bakmayın herşey tek taraflı değil tabiki eski eşimi böle olsun diyorum ama ben diyorum karşı taraftan bir şey yok anca böle saçma sapan adımları var yoksa anca ben söylenip duruyorum artık önüme bakma zamanı geldi en azından bazı şeyleri kabullenmem gerekiyor sanırım giden bir daha geri gelmiyor ne yazıkki

O erkekler kafasına bardak atan kadının suratına ömrü billah bakmaz canım çünkü.
pardon ama ne örnekler var aldatıp barışanları bile duyuyorum bardak fırlatmak evlilikde nedir allh aşkına böle saçma sapan cümleler olamaz yeri gelir bardakta fırlatırsın öle bi zamanda gelir ki küfür bile edebilirsin herşeyde evlilik bitseydi bu dünyada evli kimse kalmazdı sadece sorumluluk alamayan evlilik zor gelenlerin işi aaaa karım bardak fırlattı evden kovdu dur ben bir boşanayım işte tamda bunu yapıyorlar

Ya bu ne hiddet, sanki ben boşadım seni kafama bardak attın diye. Kafasına bardak attın diye koşa koşa boşayan, 1 yıl iletişime geçmeyen adam '' Sen benden iyilerini bulursun, ben bulamam. '' diye geliyor. Git evlen. Samimi söylüyorum, evlen. Yoksa o aç kalır, sen de başka kum torbası bulamazsın. Hadi ne olur şimdi evlen. Lütfen evlen. Bak gerçekten rica ediyorum, evlen.

arkadaşım bir hiddet yok ama yorum yaparken biraz yumuşak yorumlar içindeki mutsuzluğu nefreti başkalarının hayatlarına böle sert sert ifdadeler kullanarak söze başlamak hiç doğru değil

arkadaşım bir hiddet yok ama yorum yaparken biraz yumuşak yorumlar içindeki mutsuzluğu nefreti başkalarının hayatlarına böle sert sert ifdadeler kullanarak söze başlamak hiç doğru değil
Hala burda mısın sen? Gidip evlensene.

Adam sex istiyor bulamamış güvenilir birini, en güvenlisi de sensin...Bulurum ederim diye yola çıkmış ama bakmış piyasa kötü sana iyi davranıyor bu sebeple...Bunu anlamayacak ne var.

Adam sex istiyor bulamamış güvenilir birini, en güvenlisi de sensin...Bulurum ederim diye yola çıkmış ama bakmış piyasa kötü sana iyi davranıyor bu sebeple...Bunu anlamayacak ne var.
belkide illaki olabilir ama eşinden bunu istemesinide normal karşılıyorum sonuç olarak bir özlem bir yaşanmışlık var sadece bu amaçla olsa sürekli gelir gider kandırmaya çalışır ama bir kere bir görüşme oldu ama ondada iki arkadaş gibi o yüzden ben sadece sex olarak düşünmüyorum.

Valla dogru bi adam.olsaydi zaten boşanmazdin kaç kurtar kendini bence bi seviyorumla kandiriyo adamlar ,sen kendi hissiyatina bak onu boşver ,erkek bugun sever yarin sevmiyorum der bu iş böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…