Adam uyanık hicbir sorumluluk almadan evlilik hayatı yaşamak istiyor, kaç kaç kaçarkadaşlarım mrb öncelikle;ben birçok konu açmıştım,boşanalı bir sene kadar oluyor ama bu süreç içinde eski eşimi unutamadım unutmaya çalışsamda olmadı en azından ben yapamadım.ve boşandıktan sonra eski eşimle çok iletişime geçmek istedim asla iletişime geçmedi beni engelledi ortak arkadaşlarımızla haber yolladı asla iletişime geçilmesini istemiyorum diye.evet tartışarak ayrıldık ama bir o kadarda sevgimiz vardı birbirimize karşı mahkemede ayrılırken bile sarılarak ayrıldık neyse çok uzatmayım kafanızıda şişirmek istemem arkadaşlarım.iki ay öncesinde eski eşimle bir şekilde iletişime geçtik iki üç defa dışarda görüştük konuştuk telefonda deseniz öyle .ama aşırı sevgiyle bakıyordu bana en son dayanamayığ telefon görüşmesinde ben sordum neden dedim neden bir sene sonra geldin ve böle benimle oturyorsun uzun uzun konuştuk.dedki" seni çok özliyorum,kaldığımız evde hiçbir eşyayı atmadım,fotoğraf çerçevelerin çivileri bile aynı yerinde sen benden daha iilerini bulabilirsin ama ben bulamam gibi çok güze kelimeler söyledi sonra bu boşanmada ikimizinde hataları var gibi cümlelerde kurdu" ama evlilik dediğimde ben asla düşünmüyorum senle değil ben artık bu saatten sonra kimseyle evlenemem cesaret edemiyorum dedi.ama seni çok özlüyorum dedi.şimdi arkadaşlarım anladığım şu evet bu adam çok özlüyor ama sizce bir umut varmıdır çünkü bu adam çok kesgin çizgileri olan biriydi ama şimdi biraz kırıldı neden böle oluyor anlamıyorum ama ne yorum yaparsınız.
ne güzel dediniz tüm arkdaaşlarım o kadar haklı konuşuyorlar ki ah birde şu kalbime söz geçirsem yoksa şans verilcek insan değil gerçektenŞans verme aklının karışmasınada izin verme.. nasıl sizi heryern engellemiş zamanımda aynı tavrı sizde takının hemen
Tek derdi cinsellik olabilir mi? Sevgili gibi takılmak istemesine aklıma başka sebep gelmiyor. Yoksa bi erkek neden eski eşiyle sevgili gibi takılmak istesin ki çok saçmane güzel dediniz tüm arkdaaşlarım o kadar haklı konuşuyorlar ki ah birde şu kalbime söz geçirsem yoksa şans verilcek insan değil gerçekten
ne güzel dediniz tüm arkdaaşlarım o kadar haklı konuşuyorlar ki ah birde şu kalbime söz geçirsem yoksa şans verilcek insan değil gerçekten
Evet bende hep böle dedim tecrübe edicem zaten kaderde varsa olur ama gene iletişimi kesti o kestiği için bende artık peşine düşüpde aramıyorum seven adam gelirde özlerde yazsrda demekki bunda bu hisler yok öle olunca şans verme durumuda yok malesef yinede teşekkür ederim arkadaşımBence sans ver. Neden mi cunku eski konularinda sana cok yazilip cizildi. Buradan kimse sana yardimci olamaz. Sans verip tecrube et cunku bazilari kendi tecrube etmeden anlamiyor.
Tekrar tecrube et sonrasinda psikolojik destek alip onune bakarsin. Yoksa yerinde saymaya devam edeceksin.
İşte adam cinselliği geçtim sevgili bile olmak istemedi sadece iki defa görüştük benim düşündüğüm uzun bir süre konuşmadı o yüzdeb sadece özlemden dolayı merak benceTek derdi cinsellik olabilir mi? Sevgili gibi takılmak istemesine aklıma başka sebep gelmiyor. Yoksa bi erkek neden eski eşiyle sevgili gibi takılmak istesin ki çok saçma
Uzak durun ve onsuz bi hayat yaşadığınızı gösterin derim ben. Gezin tozun zaten sosyal medyada sizi gizliden gizliye takip edecektir. Erkeklerde kaybettiğini anladığı an kıymete binme duygusu yoğunlaşıyor. Siz üstüne düştükçe bununla besleniyor ve yeterli geliyor ona sanırım.İşte adam cinselliği geçtim sevgili bile olmak istemedi sadece iki defa görüştük benim düşündüğüm uzun bir süre konuşmadı o yüzdeb sadece özlemden dolayı merak bence
Çocuk yaparsa rahatlar sanki bu arkadaşımız. :) Böyle uyuz adamların mutlaka üremesi lazım çünküne.Bence sans ver. Neden mi cunku eski konularinda sana cok yazilip cizildi. Buradan kimse sana yardimci olamaz. Sans verip tecrube et cunku bazilari kendi tecrube etmeden anlamiyor.
Tekrar tecrube et sonrasinda psikolojik destek alip onune bakarsin. Yoksa yerinde saymaya devam edeceksin.
Bu kadar sene birbirinizi tanıyamadınız mı?hayır değiliz çok güzel bir soru sordunuz ben bunuda dedim bende şuan evlilik istemiyorum baştan birbirimizi tanıyalım olmazmı diye istemediğini söyledi
Bilemiyorum, çok değişik bir ilişki. :) Ama adam uyuzun teki, yata yata kalıbı çıkacak koltukta, öyle bir uyuz. Ailesinin evinde bir yere kadar yatabilmiş, eski rahatını aramaya gelmiş şimdi de işte.. Bu uyuz adam da hala seviliyor lakin, çok şaşırıyorum.Arkadaşım sizin konunuza sürekli rastlıyorum. Hep kendinizi haklı gibi yazıyorsunuz. Burdakiler de gazliyor sağ olsun. Siz ilk konu açtığınızda burda linclenmistiniz. Sonra 2. Konu açıp adamı baya kötülemiştiniz. Hatta bosanacaginiz zaman yine siz kovmuştunuz. En son görüşmek istemiyorum aynı travmaları yasamak istemiyorum dedi diye bitti demiştiniz. Adam madem o kadar kötü niye çok seviyorsunuz hala... Siz kendinizi bile inanırmışsınız %80 o suçlu %20 siz olduğuna. Hâlâ içinizden beni çekseydi kafasına bardak fırlatsam da tabak atsam da sürekli evden kovsam da beni çekseydi diyorsunuz bence. Neden çünkü çok seviyor
Ben de anlamıyorum adam uyuz konu da sahibi de az değil. Ne güzel ayrılmışsınız işte ikiniz de kendinize göre birini bulsanız yaBilemiyorum, çok değişik bir ilişki. :) Ama adam uyuzun teki, yata yata kalıbı çıkacak koltukta, öyle bir uyuz. Ailesinin evinde bir yere kadar yatabilmiş, eski rahatını aramaya gelmiş şimdi de işte.. Bu uyuz adam da hala seviliyor lakin, çok şaşırıyorum.
şuan beni çekseydi yada ben onu çekseydim durumu yok evet yaşananlar çok zor çok hata var ama insanlar yaptıklarından pişman olabilirler tekrar yeni bir başlangıç olabilir o kadar çok saçma sapan erkek türü varki tekrar onları tanımaya neden başlayım güvendiğim sevdiğim biri varken yeni gelen farklı mı olacak hayır bir sürü sorun gene olcak eğer ortada büyük hatalar yoksa aynı derede yıkanacağına inanıyorum benBen de anlamıyorum adam uyuz konu da sahibi de az değil. Ne güzel ayrılmışsınız işte ikiniz de kendinize göre birini bulsanız ya
Elin akıllısındansa kendi delim iyidir diyorsunşuan beni çekseydi yada ben onu çekseydim durumu yok evet yaşananlar çok zor çok hata var ama insanlar yaptıklarından pişman olabilirler tekrar yeni bir başlangıç olabilir o kadar çok saçma sapan erkek türü varki tekrar onları tanımaya neden başlayım güvendiğim sevdiğim biri varken yeni gelen farklı mı olacak hayır bir sürü sorun gene olcak eğer ortada büyük hatalar yoksa aynı derede yıkanacağına inanıyorum ben
herkesin düşüncesi farklı olabilir tabiki ama ben tamda bunu diyorumElin akıllısındansa kendi delim iyidir diyorsun
Niye farklı olmasın niye daha iyisi olmasın. Bir sürü iyi erkek de var normal olarak. Size denk gelmiyorsa demekşuan beni çekseydi yada ben onu çekseydim durumu yok evet yaşananlar çok zor çok hata var ama insanlar yaptıklarından pişman olabilirler tekrar yeni bir başlangıç olabilir o kadar çok saçma sapan erkek türü varki tekrar onları tanımaya neden başlayım güvendiğim sevdiğim biri varken yeni gelen farklı mı olacak hayır bir sürü sorun gene olcak eğer ortada büyük hatalar yoksa aynı derede yıkanacağına inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?