eski eşten bir cevap

En iğrendiğim erkek türü ne istediğini bilmeyen , sorumluluk almak istemeyen , karektersizin teki böyle adam sevgiye layık değildir sürünmeye layık

Adam uyanık hicbir sorumluluk almadan evlilik hayatı yaşamak istiyor, kaç kaç kaç

Şans verme aklının karışmasınada izin verme.. nasıl sizi heryern engellemiş zamanımda aynı tavrı sizde takının hemen
ne güzel dediniz tüm arkdaaşlarım o kadar haklı konuşuyorlar ki ah birde şu kalbime söz geçirsem yoksa şans verilcek insan değil gerçekten

ne güzel dediniz tüm arkdaaşlarım o kadar haklı konuşuyorlar ki ah birde şu kalbime söz geçirsem yoksa şans verilcek insan değil gerçekten
Tek derdi cinsellik olabilir mi? Sevgili gibi takılmak istemesine aklıma başka sebep gelmiyor. Yoksa bi erkek neden eski eşiyle sevgili gibi takılmak istesin ki çok saçma

Bence sans ver. Neden mi cunku eski konularinda sana cok yazilip cizildi. Buradan kimse sana yardimci olamaz. Sans verip tecrube et cunku bazilari kendi tecrube etmeden anlamiyor.
Tekrar tecrube et sonrasinda psikolojik destek alip onune bakarsin. Yoksa yerinde saymaya devam edeceksin.

Evet bende hep böle dedim tecrübe edicem zaten kaderde varsa olur ama gene iletişimi kesti o kestiği için bende artık peşine düşüpde aramıyorum seven adam gelirde özlerde yazsrda demekki bunda bu hisler yok öle olunca şans verme durumuda yok malesef yinede teşekkür ederim arkadaşım

Tek derdi cinsellik olabilir mi? Sevgili gibi takılmak istemesine aklıma başka sebep gelmiyor. Yoksa bi erkek neden eski eşiyle sevgili gibi takılmak istesin ki çok saçma
İşte adam cinselliği geçtim sevgili bile olmak istemedi sadece iki defa görüştük benim düşündüğüm uzun bir süre konuşmadı o yüzdeb sadece özlemden dolayı merak bence

İşte adam cinselliği geçtim sevgili bile olmak istemedi sadece iki defa görüştük benim düşündüğüm uzun bir süre konuşmadı o yüzdeb sadece özlemden dolayı merak bence
Uzak durun ve onsuz bi hayat yaşadığınızı gösterin derim ben. Gezin tozun zaten sosyal medyada sizi gizliden gizliye takip edecektir. Erkeklerde kaybettiğini anladığı an kıymete binme duygusu yoğunlaşıyor. Siz üstüne düştükçe bununla besleniyor ve yeterli geliyor ona sanırım.

Doğru dediniz ve herkes aynı yorumu yapıyor sen aradığın sorduğun için iletişimi kesti kes sende bak bakalım ne yapıyor diyorlar bende şuan böle deniyorum bakalım ama çok yorucu şeyler vallahi allh yardımcım olsum

Çocuk yaparsa rahatlar sanki bu arkadaşımız. :) Böyle uyuz adamların mutlaka üremesi lazım çünküne.

Arkadaşım sizin konunuza sürekli rastlıyorum. Hep kendinizi haklı gibi yazıyorsunuz. Burdakiler de gazliyor sağ olsun. Siz ilk konu açtığınızda burda linclenmistiniz. Sonra 2. Konu açıp adamı baya kötülemiştiniz. Hatta bosanacaginiz zaman yine siz kovmuştunuz. En son görüşmek istemiyorum aynı travmaları yasamak istemiyorum dedi diye bitti demiştiniz. Adam madem o kadar kötü niye çok seviyorsunuz hala... Siz kendinizi bile inanırmışsınız %80 o suçlu %20 siz olduğuna. Hâlâ içinizden beni çekseydi kafasına bardak fırlatsam da tabak atsam da sürekli evden kovsam da beni çekseydi diyorsunuz bence. Neden çünkü çok seviyor

Haa adam da çok suçlu ama siz de çok suçlusunuz. Siz bu evlilikten cikaracaginiz dersleri çıkarıp önünüze bakın artık. Ikiniz artık zor olursunuz olsanız bile bir yerde yine kopar.

Bilemiyorum, çok değişik bir ilişki. :) Ama adam uyuzun teki, yata yata kalıbı çıkacak koltukta, öyle bir uyuz. Ailesinin evinde bir yere kadar yatabilmiş, eski rahatını aramaya gelmiş şimdi de işte.. Bu uyuz adam da hala seviliyor lakin, çok şaşırıyorum.

Ben de anlamıyorum adam uyuz konu da sahibi de az değil. Ne güzel ayrılmışsınız işte ikiniz de kendinize göre birini bulsanız ya

Ben de anlamıyorum adam uyuz konu da sahibi de az değil. Ne güzel ayrılmışsınız işte ikiniz de kendinize göre birini bulsanız ya
şuan beni çekseydi yada ben onu çekseydim durumu yok evet yaşananlar çok zor çok hata var ama insanlar yaptıklarından pişman olabilirler tekrar yeni bir başlangıç olabilir o kadar çok saçma sapan erkek türü varki tekrar onları tanımaya neden başlayım güvendiğim sevdiğim biri varken yeni gelen farklı mı olacak hayır bir sürü sorun gene olcak eğer ortada büyük hatalar yoksa aynı derede yıkanacağına inanıyorum ben

Elin akıllısındansa kendi delim iyidir diyorsun

Niye farklı olmasın niye daha iyisi olmasın. Bir sürü iyi erkek de var normal olarak. Size denk gelmiyorsa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…