ailesinin benden özür dileyeceğini söyledi ama 4 yıl boyunca ailesinden hic sevgi görmedim ben üstelik tek cocuklarının karısıydım.
Peki bunu söyleyen ailen ileride aynı şeyi tekrar yaşarsan psikolojinin nasıl olacağını biliyor mu bari?Yani aynı hayatı paylaşacak olan sensin.Sevmeyince nasıl katlanıcaksın bilemedim şimdi.
Ama azcık sevseydin biraz düşün derdim.
yani yanlış anlama ama 5 yıldır hiç üzmedi demişsin. ama bir sabah birden bire dolduruşa gelip ayrılmak istemiş. bu tür daha tehlikeli. yinede iyi düşün yelkenleri suya verme. ve inan bana başka birini bulabilseydi senin gibi hemen ona atlardı. seni aramazdı. gerçi ne söylesek boş. hayırlıysa olsun canım
ortada fol yok yumurta yok seni uyandırıp ben boşanacağım diyo
oldu tatlımsonra ben sensiz yapamıyorum..
alnında senin enayi yazıyordu..
bu kadar saçmalık olmaz.
adam kendi bir birey değil ki. gururunu yere serme derim.
Kızlar ben 1.5 yıl önce boşandım 25 yaşındayım. Eski eşimle ailelerin rızası olmadan gizlice evlendik. Çünkü bizim o aralar maddi durumumuz kötüydü onun ailesi hiç beni kabullenmedi, beğenmedi. 4 yıl evli kaldık. Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti. Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
dahi hissetmiyorum. Sizce ileride hersey düzelir diye umut edip aynı yola tekrar mı girsem yoksa kurtulduğum hatayı yeniden yapmamak için gerekeni yapma m mı gerekir.
cok haklısın ailem sürekli sana iyi davrandı üzmedi diyor hatta beni dövmedi sövmedi diye ödül verilicek bu zamanda böyle koca zormuş ne durumlara geldik Allahım ama anlamaya başladım ki benden baskasını bulamadı bu adam
Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Sen ona birkez güvenmişsin, ailenden vazgeçip, eşim, hayat arkadaşım diye sırtını dayamışsın. O ne yapmış, en beklemediğin anda çekilip, dümdüz betona çakılmana sebep olmuş.
Sence senden iyisi bulsaydı döner miydi? Ne haldesin diye sorarmıydı? Bana kalsa beter olsun, sürünsün umrumda değil derdim. Ama sende olaya bu yaşta bundan iyisini mi bulucam diye yaklaşıyorsun galiba. Yoksa seni yarı yolda bırakanla tekrar yollara düşmek neden değil mi?
.
Her sabah uyandığında acaba beni bugün terkeder mi ki die aklına gelmeyecek mi ?
Artık sevmiyosun madem, seni yüzüstü bırakıp giden birisi tekrar şansı hakediyomu?
Nasıl unutacaksın sana yaşattığı acıları ?
Bence deneme hatta muhattap bile olma derim ben.
Sen tekrar şans verirsen, bu adam sana her türlü eziyeti yapar, ne yaparsam yapayım nasıl olsa beni affediyo diye.
Unutma bu adam seni yüzüstü bıraktı! Terketti. Var mı Ötesi ?
Oda ailesinin bulduğu, istediği biriyle evlensin.
burnunun sürtmüş olmasının keyfini çıkar bence
bilmiyorumki ne desem nasıl güvensem sana filan deyip bir güzel aklını karıştır bir süre
ondan sonrada bir sabah msj at
yaa kusura bakma eski kocacım
ben istemiyorum de
kişik sahibi olamamış insanların
ne eşi ne yuvası olmaya çalış
ayrıca şu düşüncende yanlış
sana vurmamış seni üzmemiş
eeeeeee
adam kazıkı bir sabah toptan basmış
akıllı ol canım
boşverrrrr
emin ol daha aklı başında insan bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?