Eski eşten yeni koca olur mu :(

ailesinin benden özür dileyeceğini söyledi ama 4 yıl boyunca ailesinden hic sevgi görmedim ben üstelik tek cocuklarının karısıydım.

boşversene olan olmuş yine aynısını yaparsa ailenin yanına hangi yüzle döneceksin oyuncakmı bu yazık değilmi sana ya çocuk olursa ayrılırsan günahı kime bunun adamın hiçde umrunda olmaz

boşandıktan sonra beni hiç düşünmedi ne halde parası pulu varmı resmen umursamadı beni ben onu cok sevdiğim zamanlarda değerim bilinmedi diyorum belki hersey tekrar düzelir yeniden severim ilk sevgilim ilk aşkım ilk eşim ama yeniden aynısı olursa ben terkedilirsem üstelik kucağımda bir çocukla halim ne olur kimse düşünmez

ortada fol yok yumurta yok seni uyandırıp ben boşanacağım diyo

oldu tatlım sonra ben sensiz yapamıyorum..

alnında senin enayi yazıyordu..

bu kadar saçmalık olmaz.

adam kendi bir birey değil ki. gururunu yere serme derim.

cok haklısın ailem sürekli sana iyi davrandı üzmedi diyor hatta beni dövmedi sövmedi diye ödül verilicek bu zamanda böyle koca zormuş ne durumlara geldik Allahım ama anlamaya başladım ki benden baskasını bulamadı bu adam

Yazdıklarınız okadar iyi geliyorki gercekten simdi bu konuyu acarken zamanında gecelerce ağladığım üzüldüğüm aklıma geldi aynı seyleri tekrar yaşadım sanki deseydi sen söylesin sen bylesin bu huyun kötü su huyun kötü dayanamıyorum seni cekemiyorum eyvallah ama bir kabahatim yokken terkedilmek gururumu cok kırdı

Sen ona birkez güvenmişsin, ailenden vazgeçip, eşim, hayat arkadaşım diye sırtını dayamışsın. O ne yapmış, en beklemediğin anda çekilip, dümdüz betona çakılmana sebep olmuş.

Sence senden iyisi bulsaydı döner miydi? Ne haldesin diye sorarmıydı? Bana kalsa beter olsun, sürünsün umrumda değil derdim. Ama sende olaya bu yaşta bundan iyisini mi bulucam diye yaklaşıyorsun galiba. Yoksa seni yarı yolda bırakanla tekrar yollara düşmek neden değil mi?

.

senden başkasını bulamadı niye ;

çünkü sen adamın ağzının içine baktın hep ; ağzının içine edeydin böyle olmazdı..

(kusura bakma yazım için ironiyi anlamışsındır.)

Bende olsam sütlaç seviyorum diye sütlaç yapan, maddi imkansızlığımda yanımda olan, boşanalım diyince de hiçbirşey istemeden - yormadan boşanan bir kadını bırakmazdım. Adam almış ipinizi eline sürüyor istediği gibi. Ailem istemiyor diye boşayacak erkek beni donuna kadar alırım. Silkelen kendine gel bu kadar el akıllı adamdan koca falan olmaz hele de sizin gibi saf-temiz birine.

Ne yani her gaza geldiğinde boşanacak mı bu adam?

Sana ne olmuş anlatayım. Eşin siz evliyken boşanması için ailesi dil döktü, oğlum sen yakışıklı adamsın aslansın kaplansın sana bayılan bir sürü kız var vs...
Boşandı, ortada ne kız var ne kaplan.

Her sabah uyandığında acaba beni bugün terkeder mi ki die aklına gelmeyecek mi ?
Artık sevmiyosun madem, seni yüzüstü bırakıp giden birisi tekrar şansı hakediyomu?
Nasıl unutacaksın sana yaşattığı acıları ?
Bence deneme hatta muhattap bile olma derim ben.
Sen tekrar şans verirsen, bu adam sana her türlü eziyeti yapar, ne yaparsam yapayım nasıl olsa beni affediyo diye.
Unutma bu adam seni yüzüstü bıraktı! Terketti. Var mı Ötesi ?
Oda ailesinin bulduğu, istediği biriyle evlensin.

burnunun sürtmüş olmasının keyfini çıkar bence

bilmiyorumki ne desem nasıl güvensem sana filan deyip bir güzel aklını karıştır bir süre
ondan sonrada bir sabah msj at
yaa kusura bakma eski kocacım
ben istemiyorum de

kişik sahibi olamamış insanların
ne eşi ne yuvası olmaya çalış

ayrıca şu düşüncende yanlış
sana vurmamış seni üzmemiş
eeeeeee
adam kazıkı bir sabah toptan basmış

akıllı ol canım
boşverrrrr
emin ol daha aklı başında insan bulursun

Sakin evlemme ayni derede 2 kere yikanilmaz.
Bende eski esle tekrar gorusuyorum ama evlenmeyi dusunmuyorum arkadas gibi takilmak en iyisi

en buyuk hatayı öyle yaptım ki zaten evlenirken eşya bile istemedim bir anda oldu hersey zor duruma düşmesinler diye hiç naz niyaz yapmadım elle günle gitmedim oyüzden kolay gözden cıkarıldım galiba ben

çok haklısınız bidaha insan nasıl güvenir ki aynı şeyleri ya bundan 5 sene sonra tekrar yaşarsam Allahım dayanamam herhalde

cevabını çok beğendim valla canım yüzümü güldürdü aileler eski kafalı seni dövmedi sövmedi daha ne olsun yapmıs bi hata affet hep aklıma sokmaya calıştıkları sey bu ama yanlış üstüne yanlıs yapmak olucak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…